• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

esra kaan hoca size tek care tup bebekmi dedi...mesela bizede basta klomen verdi ama bizde ters etkiler yapti..1 haftadan sonra birakti esim...size farkli bir tedavi yontemi onermedimi?
kaan hoca ılk bas evet tup dedı
sonra ben yenı tup yaptırdım dedım
dogal yollan yukselmesını ıstıyorum dedım
ılk ay endollen trntal kullandık 2 3 4 ve 5. ay klomen verdı yarım
gene tık olmadı
bzde bıraktık sımdı oluruna
bızde durum tuhaf
hormonlar ıı sperm yok :(
ıgne kullansak olmaz hormon ıı
eeee ılacta etkısız :(
yanı butun doktorlar kısacası
paranız oldukca tup deneyeceksınız dedi
tupte kapıda hemen bebek verıolar yha :)
canım al bı dene bakalım
sızın mutlaka vucudun dırencını kıracak bısey olacaktır ama
onu buolmak lazım bı dene bakalım canım ne kaybedersın kı

ayy canım bulantı cok kötu halsız bırakıo ınsanı
ben elımı kaldıramıodum dun yaa
cok sukru canım 2 haftaya kadar hiçbişey kalmaz bıle ınsallah:))))))))

artık o kadar yoruldumkı
bısı deneyesım gelmıor :(
ama ıste umut dunyası denemedende ıcım rahat etmıor :(

cuma gunu kandıl
kımın olecek dogacak kaderı belırlenıor
hayırlı kaderlerın yazılması ıcın bırbırmıze dua edelım:16:

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.

Naber yeter nasılsın.

Bakalım neler diyecek bizede yazarsın bende ulun beyden telefon bekliyorum.

sağol canım ya sıcakla boğuşuyoruz sen nasılsınnnn

cuma gunu kandıl

esram doğru diyorsun :9::9::9::9::9::9::9::9:
inşşşşşşşş hem kandil günü ,gecesi hemde normal zamanlardadA dualrımzı birbirmizden esirgemeyelim (kimi duası kabul olur bilinmez)İNŞŞ RABBİM YAPTIĞIMIZ TÜM DUALRI KABUL EDER

KISLAAAAAAAAARRR, bugün kocişimle evlilik yıldönümümüs, işyerime koskocamamn bi çiçek göndermişşşş, of yaaa sevinçten ağlayasım varrrrr, ben çok seviyorum bu çocuğuuu yaaaaaa, iyiki evlenmişim onunla, inşallah bende ona gelecek yıl dönümümüzde bir evlat hediye ederim:21:
amin inşallah gelecek yıl dönümünüzde evladınızı kucağınıza alır yolunuza 3 kişi devam edersiniz :))))
evveeeeeeetttt bende tanıyorum özelliklede mavi çok dertliydi bu konuda, şimdi sıra bizde, bizde paylaşıcaz sevincimizi burdan, biliyorum biliyorum ve o günü iple çekiyorummmmmm:52:

bende inanıyoruuummmm olacak olacak çalışın çalışın boş geçmesin geceler :)))))
cuma gunu kandıl

ayy canım benim inşallah rabbim tüm dualarımızı kabul eder toplu sinerji yaratalım bebişlerimiz olsun diye inşallahhhhh
bu arada uyku tutmadı kızlar ya misafiride yatırdım ben halen ayaktayım sabaha ne kadı bari yatmayayım off offf çok yorgunum yorgunluktan uyuyamadım zaten :))))

amin inşallah gelecek yıl dönümünüzde evladınızı kucağınıza alır yolunuza 3 kişi devam edersiniz :))))

bende inanıyoruuummmm olacak olacak çalışın çalışın boş geçmesin geceler :)))))

ayy canım benim inşallah rabbim tüm dualarımızı kabul eder toplu sinerji yaratalım bebişlerimiz olsun diye inşallahhhhh
bu arada uyku tutmadı kızlar ya misafiride yatırdım ben halen ayaktayım sabaha ne kadı bari yatmayayım off offf çok yorgunum yorgunluktan uyuyamadım zaten :))))

inşallah ceydacım inşallah

sizlerde günaydın kızlarrrr öpüyorum hepinizi:16::38:

Canım iyiyim aşılamam tutmadı bugün gittim tüp raporu vericekler umarım bu sefer olur kandil günü hep beraber Allahımızdan istiyelim inşallah bizede hayırlı evlartlar hayırlı ömürler versin diye...

banum sağlık olsun canım zaten biliyorsun aşılamada şans %15 deniyor ama bizm dr malesef durum böyle değil şartlar çok çok iyi olursa %10 hatta 5 dedii senin sıkıntılarınıda biliyorum aşıamanın tumaması şaılacak bir sonuç değil kuzum
inşş bu sereki tedavinde rabbim yüzünü güldürsün inşşşşş

Back
X