- 3 Mayıs 2010
- 2.100
- 63
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.
Naber yeter nasılsın.
Bakalım neler diyecek bizede yazarsın bende ulun beyden telefon bekliyorum.
kaan hoca ılk bas evet tup dedıesra kaan hoca size tek care tup bebekmi dedi...mesela bizede basta klomen verdi ama bizde ters etkiler yapti..1 haftadan sonra birakti esim...size farkli bir tedavi yontemi onermedimi?
canım al bı dene bakalım
sızın mutlaka vucudun dırencını kıracak bısey olacaktır ama
onu buolmak lazım bı dene bakalım canım ne kaybedersın kı
ayy canım bulantı cok kötu halsız bırakıo ınsanı
ben elımı kaldıramıodum dun yaa
cok sukru canım 2 haftaya kadar hiçbişey kalmaz bıle ınsallah:))))))))
teşekkür ederim banucum![]()
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.
Naber yeter nasılsın.
Bakalım neler diyecek bizede yazarsın bende ulun beyden telefon bekliyorum.
evlılık yıldonumuzunu kutlu olsun
nıce saglıklı mutlu huzurlu hayırlı evlatlı yıllar dılerım sana esınlen canm![]()
cuma gunu kandıl
kımın olecek dogacak kaderı belırlenıor
hayırlı kaderlerın yazılması ıcın bırbırmıze dua edelım![]()
cuma gunu kandıl
Canım iyiyim aşılamam tutmadı bugün gittim tüp raporu vericekler umarım bu sefer olur kandil günü hep beraber Allahımızdan istiyelim inşallah bizede hayırlı evlartlar hayırlı ömürler versin diye...sağol canım ya sıcakla boğuşuyoruz sen nasılsınnnn
amin inşallah gelecek yıl dönümünüzde evladınızı kucağınıza alır yolunuza 3 kişi devam edersiniz :))))KISLAAAAAAAAARRR, bugün kocişimle evlilik yıldönümümüs, işyerime koskocamamn bi çiçek göndermişşşş, of yaaa sevinçten ağlayasım varrrrr, ben çok seviyorum bu çocuğuuu yaaaaaa, iyiki evlenmişim onunla, inşallah bende ona gelecek yıl dönümümüzde bir evlat hediye ederim![]()
evveeeeeeetttt bende tanıyorum özelliklede mavi çok dertliydi bu konuda, şimdi sıra bizde, bizde paylaşıcaz sevincimizi burdan, biliyorum biliyorum ve o günü iple çekiyorummmmmm![]()
cuma gunu kandıl
amin inşallah gelecek yıl dönümünüzde evladınızı kucağınıza alır yolunuza 3 kişi devam edersiniz :))))
bende inanıyoruuummmm olacak olacak çalışın çalışın boş geçmesin geceler :)))))
ayy canım benim inşallah rabbim tüm dualarımızı kabul eder toplu sinerji yaratalım bebişlerimiz olsun diye inşallahhhhh
bu arada uyku tutmadı kızlar ya misafiride yatırdım ben halen ayaktayım sabaha ne kadı bari yatmayayım off offf çok yorgunum yorgunluktan uyuyamadım zaten :))))
Günaydın kızlar..........
Mutluluk ve bebek için sinerjimiz var de mi.....
inşallah ceydacım inşallah
sizlerde günaydın kızlarrrr öpüyorum hepinizi![]()
günaydın kızlar keyifler nasıllll
Canım iyiyim aşılamam tutmadı bugün gittim tüp raporu vericekler umarım bu sefer olur kandil günü hep beraber Allahımızdan istiyelim inşallah bizede hayırlı evlartlar hayırlı ömürler versin diye...
gunaydınn şekerlerr
aksam gelemedim misafirim vardı
sızler napıosunuzz
ceydaaaa senın de mısafırler vardıı noldu halvet yalan mı oldu:)))))))))
gunaydınn şekerlerr
aksam gelemedim misafirim vardı
sızler napıosunuzz
ceydaaaa senın de mısafırler vardıı noldu halvet yalan mı oldu:)))))))))