• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Canım iyiyim aşılamam tutmadı bugün gittim tüp raporu vericekler umarım bu sefer olur kandil günü hep beraber Allahımızdan istiyelim inşallah bizede hayırlı evlartlar hayırlı ömürler versin diye...

ınsallah banucum sende bahcecı de deneyeceksın heralde
ne zaman baslıosun tüp bebeğe? umarım hiç gerek kalmaz canım doğal yolla oluverir:))))))

herkese merhaba,

ceyda' ya geçmiş olsun. çabuk atlatırsın inşallah. yeter de yazmış şans %10 diye ee ben anlamıyorum bu doktorları madem aşılama bu kadar düşük neden yapıyorlar neden tüp bebek raporu için 2 tane şart böyle saçmalık olur mu aşılamayla %10 sa şansı normal bir çiftin direkt kendi yapar %20. hem daha zevkli hem bedava. tövbe yarabbim yaaaaa

başarısızlığa ınanan ınsanlar,vasat olmayı garantilerler...
basarısızlık buyuk işler yapan ınsanalrın dusunmediği bir kavramdır..
onlar basarısız bı adımdan sonra yersiz kaygılara düşmezler...
22 yasında yasama secımını kaybetmiş
26 yasında karısı vefat etmiş
27 bunalıma girmş
34 yasında kongre secımlerını kaybetmiş
36 da aynı seçimı kaybetmiş
45 yasında senato semlerını kaybetmış
47 yasında baş. yardımcılığı seç.kaybetmiş
49 yasında tekrar senato seç. kaybetmış
52 yasınsa ise A.B.D ye başkan secılmıştır
bu adam Abraham Lincoln dür
durmak yok yola devam:)))))

herkese merhaba,

ceyda' ya geçmiş olsun. çabuk atlatırsın inşallah. yeter de yazmış şans %10 diye ee ben anlamıyorum bu doktorları madem aşılama bu kadar düşük neden yapıyorlar neden tüp bebek raporu için 2 tane şart böyle saçmalık olur mu aşılamayla %10 sa şansı normal bir çiftin direkt kendi yapar %20. hem daha zevkli hem bedava. tövbe yarabbim yaaaaa

merhaba tatlım nasılsınn
neler yapıosunn döktürüosun yinee:)))haklısınn valla

merhaba tatlım nasılsınn
neler yapıosunn döktürüosun yinee:)))haklısınn valla

sağol canım arkadaşım, sinirliyim her zamanki gibi, yemek yapıyorum uğraşıyorum

kendi kutup yıldızını bul diye bir kitap vardı türk yazarı ama adını unuttum onda da var böyle başarı hikayeleri özellikle 2. sinde okudun mu?

benim infertilite ile ilgili olmayan bir çin atasözüm var
herkes yüzlerce hayat yaşar bunlardan sadece bir tanesi hatırlanmaya değer.bu, sizinki olabilir hayatınızı harcamayın

sağol canım arkadaşım, sinirliyim her zamanki gibi, yemek yapıyorum uğraşıyorum

kendi kutup yıldızını bul diye bir kitap vardı türk yazarı ama adını unuttum onda da var böyle başarı hikayeleri özellikle 2. sinde okudun mu?

benim infertilite ile ilgili olmayan bir çin atasözüm var
herkes yüzlerce hayat yaşar bunlardan sadece bir tanesi hatırlanmaya değer.bu, sizinki olabilir hayatınızı harcamayın

ayy kuzum benım yadıklarımın hiçbiri ınfertılıteyle ılgılı değil
ama ben hep oan yontuorum:)))))
söz hoşmus çok afıllısınden:)))))
onuda alıp okuyayaım canım kıtap kurduyum zaten
nıe sınırlısın tatlım:))))))

ayy bıde su var bak
'başarısızlıktan korkan ınsanlar,kafalarında hep neyın ters gideceğini düşünürler,
bu da ulşamka ıstedıklerı sonuca doğru adım atmaalrını ve basarılı olmalrını engelleyen tek seydır...

tatlım, al oku evet yazarını da bulup yazayım sana.

fırında yemek pişiyor ev sıcak, biraz mutfak alışverişi yaptım bunaldım hemen

sabah benim kadar sinirli , özellikle eşime benden bile sinirli bir arkadaşım aradı. tatilden dönmüş, bizi sordu tüp işini kist mist onları bir o biliyor durumları ben aileme sülaleme ve eşiminkilere asla söylemediğim söyletmediğim için
teşhisi şu hiç bir sebep yokken tüpleriniz tutmuyor tekrar başlamaya her kalktığınızda bir sorun çıkıyor ya doktoru dövüyorsun ya doktor seni kovalıyor ya kistin çıkıyor ya klinik adli tatile giriyor (abartıyorum burda) falan falan. bu işte bir ilahi işaret var tanrı sana yapma olmayacak bu bebek çünkü babası adam değil diyor
ona kızdım ama haklı olduğu için umut:50:

herkese merhaba,

ben geçen yıl infertilite ve tüp bebk düzenlemesi yapıldığı dönemde bu yasayı çıkartan kişlerle görüştüm(bana bir bir siyasi partiden ardımcı oldular bu görüşmelr için) aralarında dr da vardı ben bu aşılam şartlarının ne anlam geldiğini sorduğumda(bu yasayı çıkartanlar şansın %25 olduğunu hasaplamışlar) %25 demek 100 kadında 25 kadın demek dedi bu da infertilitede büyük başarıdır ve maliyet içinde çok iyi bir rakkamdır dediii bunun açıklaması budur dediii

tabiki biz o zamnada çok uğraştık bu yasalarda iyileştime olsun diye ama sesimiz çok fazla insan duymadı ...şartlar uygun olmayan pek çok kadın boşu boşuna hormon alıyor aşılamayala....

bize 2008 yılında erkek faktörü sebebiyle tüp bebk raporu verildi o zaman 2008 da 1 defa tüp bebk yaptırdım sonra yasalar değişince ben ikinci hakımı kulanamadım şimdi eşimin değerleri 10 miyon oldu ileri harektli %1 morfoloji 0 benim yumurtalrım boş çıkıyor ünverst has gittim ve durumu anlatım artık şartlar uyuyor bu hakımıda kulanmak isityorum dedimmm yumurtalarım boş çıkması bir sebebp değldir gelirisiniz 2 ay üst üste aşılama yaparız sonra tüp bebk raporunu veririz dedi tüp bebk dr...... boşuna bu kadar hormonu almamın ne anlamı var dedim...... 1 bizimle ilği değil 2 zaten yumurtalrınız boş çıkıyorsa tüp de denemeyin dediiii

bence güzel neticeler için sabır gerekiyor. bizim Allah izin verirse olacak çocuklarımız ile mükafatlanacağız belki ....

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ayy bıde su var bak
'başarısızlıktan korkan ınsanlar,kafalarında hep neyın ters gideceğini düşünürler,
bu da ulşamka ıstedıklerı sonuca doğru adım atmaalrını ve basarılı olmalrını engelleyen tek seydır...

aynı ben :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
topragımmmmm paylaşımlarına bayıldım hepside çok güzellllll :38::38::38::38::38::38::38::38:

YETER, arkadaşım hatırlıyorum senin topiklere girip bize anlattığını mail adresleri verdiğini ben zaten umutlu değildim kendim pekçok gazeteciya mail attım ayşe arman saba tümere falan kimse oralı olmadı,

kesinlikle aşılama lüzumsuz bir çaba, zaten bir çiftin hiç bir sorun yoksa bir ayda gebe kalma oranıdır %20- en fazla 25. varsayalım ki sebepsiz kısırlık yumurta bol sperm var ve düzgün böyle saçmalık olur mu ben zaten normalken de yapamıyorum belli ki bu çocuğu neden hala aşılama oranı da bu kadar düşükken ve tüm doktorlar en maksimum başarı %15 diyorken

bizi soyuyorlar duygularımızla umutlarımızla canımızla oynuyorlar yetercim maalesef öyle

bu arada senin bir aşılaman ve 1 tüp bebeğin varsa da rapor çıkartabilirsin benim yok iki aşılamam gittim ve dedim ki doktora heyetteki prof a. bakın benim kendi paramla yaptığım iki adet tüp bebek var devletten bir kuruş yararlanmadım siz benden hala nasıl aşılama baklersiniz %70 olur dedikleri tüp bile olmamış ne aşılaması neden bu vakit ve sinir kaybı. verdi bana raporu artık bir adet raporum var kısırım diye hayırlısı olsun,
bir dene sende ank üni. batuhan hoca (tabi kaan hocanın da etkisi vardır aylardır ondayız ya)

bir de benden duymuş olmayın da, bazı özel klinikler hastaya raporda kolaylık ve çabukluk olsun diye 2 tanecik 3 ay aralı aşılama raporu veriveriyorlar çok dert değil onlar için istenebilir yani bazıları kendi teklif ediyor zaten

YETER, arkadaşım hatırlıyorum senin topiklere girip bize anlattığını mail adresleri verdiğini ben zaten umutlu değildim kendim pekçok gazeteciya mail attım ayşe arman saba tümere falan kimse oralı olmadı,

kesinlikle aşılama lüzumsuz bir çaba, zaten bir çiftin hiç bir sorun yoksa bir ayda gebe kalma oranıdır %20- en fazla 25. varsayalım ki sebepsiz kısırlık yumurta bol sperm var ve düzgün böyle saçmalık olur mu ben zaten normalken de yapamıyorum belli ki bu çocuğu neden hala aşılama oranı da bu kadar düşükken ve tüm doktorlar en maksimum başarı %15 diyorken

bizi soyuyorlar duygularımızla umutlarımızla canımızla oynuyorlar yetercim maalesef öyle

bu arada senin bir aşılaman ve 1 tüp bebeğin varsa da rapor çıkartabilirsin benim yok iki aşılamam gittim ve dedim ki doktora heyetteki prof a. bakın benim kendi paramla yaptığım iki adet tüp bebek var devletten bir kuruş yararlanmadım siz benden hala nasıl aşılama baklersiniz %70 olur dedikleri tüp bile olmamış ne aşılaması neden bu vakit ve sinir kaybı. verdi bana raporu artık bir adet raporum var kısırım diye hayırlısı olsun,
bir dene sende ank üni. batuhan hoca (tabi kaan hocanın da etkisi vardır aylardır ondayız ya)

canım söylediklerine katılıyorum
bize en çok infertilite yasasında ayşe arman döndü köşesinde yayınlandı ama çok etkili olmadı :50::50::50:
kuzum benim hiç aşılamam yok 1 devletten 4 özelden 5 defa tüp bebk denmem var:14::14::14: yaş 35 zaten bu söylediğin özlem merkez olayını son denmemi yaptığım özel merkezle konuştum onlar bana eşinizin 5 milyonun altında sperm sayısı olan 3 adet spermiyorğram getir (tarihi hiç önemli değil) raporu al dediler:30::30::30: peki devlet neden böyle demiyor dedim:44: devlet insanların işini zora koşuyor dediler :53::53::53::53:

Yeter inanmıyorum 5 tüp bebek denemen var ve hala aşılamamı bekliyor bunlar, olacak iş mi Allah aşkına git bir kaan hocaya veya o söylediğim batuhan hocaya 4 kere cebimden vermişim yaşım 35 yapmayın bana bunu, verin şu raporu de olacak şey değil ben deliriyorum burda
eğer yine özelde yapacaksan da onlara söyle bana 3 adet spermiogram çıkarın kardeşim de. bak bize istemediğimiz halde farklı tarihlerde iki tane çıkarıp elimize verdiler ne olur ne olmaz diye. onlar için o kadar kolay ki bilgisayarda hazır şablon tak tak çıkardı bastı mühürü verdi imzaya bile gerek yok antetli kağıt ya dedi
hiç olmadı sana o 4 defa tüp yapan yere git ikisinden deki epikriz raporu istiyorum bana tüp bebek yaptığınıza dair diğer ikisine de deki kardeşim epikriz tüp yerine aşılama için istiyorum verin de. vermek zorundalar milyarları cebe atarken kolaydı. gitmiyorum almadan de zorluk çıkarırlarsa. ben aldım ve hiç sorun çıkmadan ki benim sorunsuz bir iş halletmemi daha tarih yazmamıştır

Allah aşkına al şu raporları

Back
X