- Konu Sahibi umutbizimolsun
misafirler gittikten sonra ne oldu asıl, önemli olan o![]()
yarın gıdıolar canımm bakalım ozaman nolcak:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
misafirler gittikten sonra ne oldu asıl, önemli olan o![]()
Canım iyiyim aşılamam tutmadı bugün gittim tüp raporu vericekler umarım bu sefer olur kandil günü hep beraber Allahımızdan istiyelim inşallah bizede hayırlı evlartlar hayırlı ömürler versin diye...
herkese merhaba,
ceyda' ya geçmiş olsun. çabuk atlatırsın inşallah. yeter de yazmış şans %10 diye ee ben anlamıyorum bu doktorları madem aşılama bu kadar düşük neden yapıyorlar neden tüp bebek raporu için 2 tane şart böyle saçmalık olur mu aşılamayla %10 sa şansı normal bir çiftin direkt kendi yapar %20. hem daha zevkli hem bedava. tövbe yarabbim yaaaaa
merhaba tatlım nasılsınn
neler yapıosunn döktürüosun yinee:)))haklısınn valla
sağol canım arkadaşım, sinirliyim her zamanki gibi, yemek yapıyorum uğraşıyorum
kendi kutup yıldızını bul diye bir kitap vardı türk yazarı ama adını unuttum onda da var böyle başarı hikayeleri özellikle 2. sinde okudun mu?
benim infertilite ile ilgili olmayan bir çin atasözüm var
herkes yüzlerce hayat yaşar bunlardan sadece bir tanesi hatırlanmaya değer.bu, sizinki olabilir hayatınızı harcamayın
herkese merhaba,
ceyda' ya geçmiş olsun. çabuk atlatırsın inşallah. yeter de yazmış şans %10 diye ee ben anlamıyorum bu doktorları madem aşılama bu kadar düşük neden yapıyorlar neden tüp bebek raporu için 2 tane şart böyle saçmalık olur mu aşılamayla %10 sa şansı normal bir çiftin direkt kendi yapar %20. hem daha zevkli hem bedava. tövbe yarabbim yaaaaa
bence güzel neticeler için sabır gerekiyor. bizim Allah izin verirse olacak çocuklarımız ile mükafatlanacağız belki ....
ayy bıde su var bak
'başarısızlıktan korkan ınsanlar,kafalarında hep neyın ters gideceğini düşünürler,
bu da ulşamka ıstedıklerı sonuca doğru adım atmaalrını ve basarılı olmalrını engelleyen tek seydır...
YETER, arkadaşım hatırlıyorum senin topiklere girip bize anlattığını mail adresleri verdiğini ben zaten umutlu değildim kendim pekçok gazeteciya mail attım ayşe arman saba tümere falan kimse oralı olmadı,
kesinlikle aşılama lüzumsuz bir çaba, zaten bir çiftin hiç bir sorun yoksa bir ayda gebe kalma oranıdır %20- en fazla 25. varsayalım ki sebepsiz kısırlık yumurta bol sperm var ve düzgün böyle saçmalık olur mu ben zaten normalken de yapamıyorum belli ki bu çocuğu neden hala aşılama oranı da bu kadar düşükken ve tüm doktorlar en maksimum başarı %15 diyorken
bizi soyuyorlar duygularımızla umutlarımızla canımızla oynuyorlar yetercim maalesef öyle
bu arada senin bir aşılaman ve 1 tüp bebeğin varsa da rapor çıkartabilirsin benim yok iki aşılamam gittim ve dedim ki doktora heyetteki prof a. bakın benim kendi paramla yaptığım iki adet tüp bebek var devletten bir kuruş yararlanmadım siz benden hala nasıl aşılama baklersiniz %70 olur dedikleri tüp bile olmamış ne aşılaması neden bu vakit ve sinir kaybı. verdi bana raporu artık bir adet raporum var kısırım diye hayırlısı olsun,
bir dene sende ank üni. batuhan hoca (tabi kaan hocanın da etkisi vardır aylardır ondayız ya)