Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

gözlerim doldu canım yazdıklarını okurken. Allah eşine de sana da sağlık versin inş. Sağlık olsun da canım bebiş de gelir inş. Rabbim bizi bizden daha iyi bilendir.Bizim için hayırlı olacak vakti bekliyoruz biz.İçimizi ferah tutmamız önemli. (Bunları yazacağımı negatif sonucu öğrendiğim cumartesi günü de düşünebilseydim bu kadar üzülmezdim. Burada yazılanları okudukça kendimi daha da umutlu hissediyorum.) iyi geceler herkese .

canım sğaolrabbim hepimize eşleirmizle uzun öümürler versinnnn sağlık huzur versin bu mutluluğumuzu bebeişlerimizle taçalndırsınnn
inşş en kısa zamanda bebinle buluşurusun inşşş

ben duymadım da kızlar annem tv izlemiş. diş eti rahatsızlığı olan diş problemi olanın embriyosu gelişmiyormuş diye. bende de sorun vardı da bilen var mı diye sordum...

Kızlar bir şey soracağım...

Diş rahatsızlığı, diş eti hastalığı embriyonun gelişmesini engelliyormuş diye duydum.. Siz böyle bir şey duydunuz mu...

evet canım ben uzun zaman önce duymuştum bunu 1 hafta öncede tv de haberlerde gösterdiler tekrar... ve hamilelik olmuşsa düşüğede neden oluyor diye duymuştum ben tabiki herkes dişi çürük diye düşük yapacak diye birşey yok bünye meselesi ama tedavide ettirmek lazım her ihtimala karşı

Kızlar benim ilk denemem negatif olmuştu 2. denemeyi yaptırmadan önce yaklaşık 12 dişimi yaptırmıştım :))) sonradan sorun çıkmasın diye bilmiyorum etkili mi ama değilse bile yaptırmakta fayda var hamilelikte dişler daha çok zarar görüyormuş küçük bir çürük sonunda kanal tedavisine yada diş çekimine kadar gidebilir.
Ben bugün yada yarın yine gidicem 2 tane kaplama dişim var çok ağrı yapıyor :43: :43: :43: bakalım sorun neymiş

Son düzenleme:
offf, ama kızlar ben dondurulmuşlar için biliyorsunuzki dün estorfem hapa başladım, bugün ikinci gün, bir dişim var kanal yapılacak, acaba geç kalmadan hemen yaptırsammı dersiniz? yoksa geç mi kaldım:26:

offf, ama kızlar ben dondurulmuşlar için biliyorsunuzki dün estorfem hapa başladım, bugün ikinci gün, bir dişim var kanal yapılacak, acaba geç kalmadan hemen yaptırsammı dersiniz? yoksa geç mi kaldım:26:

Tatlım bence tüp bebek doktoruna hemen sor ve yaptır hemde kanal tedavilik dişin hamilelikte sana yazık ; o ağrı çok fena hamileyken müdahalede edemiyorlar 1 haftada yapılır zaten ihmal etme lütfen

Son düzenleme:
Tatlım bence tüp bebek doktoruna hemen sor ve yaptır hemde kanal tedavilik dişin hamilelikte sana yazık ; o ağrı çok fena hamileyken müdahalede edemiyorlar 1 haftada yapılır zaten ihmal etme lütfen

çok haklısın cnm, benim bu akşam diş hekimime görünmem şart oldu, of ya, şu diş işlerinden gıcık kapıyorum artık ya, daha geçen ay gittim, yani bi ay da uğramasam olmuyo, dişlerim çok sorunlu:25:

çok haklısın cnm, benim bu akşam diş hekimime görünmem şart oldu, of ya, şu diş işlerinden gıcık kapıyorum artık ya, daha geçen ay gittim, yani bi ay da uğramasam olmuyo, dişlerim çok sorunlu:25:

Benimde öyle tatlım :( ama napalım sonuçta kendi dişlerimiz :))) iyi bakalım ki hem ağrı çekmeyelim hemde cebimizden çook paralar gitmesin :)) önlem almak lazım senin ilk işin onu yaptırmak olsun yarın sorucam bak ona göre:20: :20: :20::20: :20::20:

Benimde öyle tatlım :( ama napalım sonuçta kendi dişlerimiz :))) iyi bakalım ki hem ağrı çekmeyelim hemde cebimizden çook paralar gitmesin :)) önlem almak lazım senin ilk işin onu yaptırmak olsun yarın sorucam bak ona göre:20: :20: :20::20: :20::20:

canım işyerim diş hastanesine çok yakın, akşamlarıda gidebiliyormuşum, ben en iyisi hiç aksatmayayım, gideyim dediğin gibi, geçen hafta iyikide dr gitmişim, hani ayağım şişmiştiya, röntgen çekmişlerdi, kollesterolde çıktı, bu ay kendime çok iyi bakmalıyım.
hadi ozaman sende başla biran evvel dişlerine, bitirelim şu diş işlerini....

tupbaby canım, dr ile görüştüm, diş tedavisine başlamamı önermedi, eğer enfeksiyon yok ise başlamamam ve gebelik sonrasına bırakmam gerektiğini söyledi, son kez diş doktorumla konuşucam, bi enfeksiyon var gibi ise, gebeliğe uygun anestezi yöntemleri varmış, o şekilde tedavi ettirebilirmişim ama enfeksiyon yok ise yaptırmayın dediler... sanırım yaptırmicamm :50: zaten korkuyorum kanaldan :18:

nasılsınız kızlar bende eşimin raporu için yine has gittim 3 saat yolculuk gelincede ablamın eşinin yanına gittim has ancak geldimmm

tupbabyyyy cok sevındım kusum bı sorun yokmus tadevıye baslayacaksın ınsallahh,
yeterimmm senın de esın ıyıdır ınsallah canımm
soway hadı bakalım önden sen sonra tupbaby arkadan biz
ooohhh gelsın bebelerrr:))))
ceydaaa sen nerelerdesın ayo mısafırı yolladın halvetemi daldın kusum:))))))
esracımm senden nbr canımm
hilbaayyycım sen napıosun guselbılgıler vermıssın bıze:)))))
ayy yenı gelen arkadaslarım sızzden nbr daha ezberleyemdım
ezberletın kendınızı:)))))
aty sekerler halvet oldu denıze gırdım
gıtı butun böcukler boşaa heralde
bu ayda benden bısı cıkmayacak ateeşimde artmadı ovulasyon olmadı daha yada dun fılan oldu
annemlerde nasıl olcaksa abuuuu:))))))):69::46::69:

tupbabyyyy cok sevındım kusum bı sorun yokmus tadevıye baslayacaksın ınsallahh,
yeterimmm senın de esın ıyıdır ınsallah canımm
soway hadı bakalım önden sen sonra tupbaby arkadan biz
ooohhh gelsın bebelerrr:))))
ceydaaa sen nerelerdesın ayo mısafırı yolladın halvetemi daldın kusum:))))))
esracımm senden nbr canımm
hilbaayyycım sen napıosun guselbılgıler vermıssın bıze:)))))
ayy yenı gelen arkadaslarım sızzden nbr daha ezberleyemdım
ezberletın kendınızı:)))))
aty sekerler halvet oldu denıze gırdım
gıtı butun böcukler boşaa heralde
bu ayda benden bısı cıkmayacak ateeşimde artmadı ovulasyon olmadı daha yada dun fılan oldu
annemlerde nasıl olcaksa abuuuu:))))))):69::46::69:

sağol canım iyiyz çok şükür ama has işleri bitmiyor işte sen nasılsın bakalımmm

tupbaby canım, dr ile görüştüm, diş tedavisine başlamamı önermedi, eğer enfeksiyon yok ise başlamamam ve gebelik sonrasına bırakmam gerektiğini söyledi, son kez diş doktorumla konuşucam, bi enfeksiyon var gibi ise, gebeliğe uygun anestezi yöntemleri varmış, o şekilde tedavi ettirebilirmişim ama enfeksiyon yok ise yaptırmayın dediler... sanırım yaptırmicamm :50: zaten korkuyorum kanaldan :18:

Tatlım en doğrusunu doktor bilir tabii ama bence hallet hamilelikte çok zor o ağrı =((
Ben başladım kanal teedavisine 2 dişimi açtı :)) zaten doktorun yapmadığı 2 diş vardı onlarada el sürdü ağzımda dolguusuz diş kalmadı :25: :25: :25: :25: :25: of 2 saat ağzım açık kaldım başım kazan gibi ağrı kesici içtim birazdan yatarım daha 4 seansım var sonra 2 dişe kaplama olacak gitti paralar :50: :50: :50: :50: Birşey bitiyor yeni birşey çıkıyor sıkıldım :59::59: ama gittiğim iyi oldu benden haberler böyle :14:

Ah yeteriim bu sıcaklarda o kadar yola gidip gelmek zor olsa gerek ama hallettin herhalde raporu şimdi ayaklarını uzat dinlen cnm

çok şükür bir kez daha halettim canım 8 ayın 22 de radevu var o güne kadar inşş yüzümü bile dönmek istemiyorum o tarafa:1::1::1::1:

Back
X