iyi yapmışsın, vitaminlerle ilgili de vardı yazdıklarım ama kimbilir nerelerde erkek infertilite sperm sayı diye aratırsan çıkar ama sana yazdıklarım özetti en gerekli olanlardı yani 1. testteki morfoloji %30dan fazla olduğu için iyi elbette ama %60 üst sınırı var farkındayım ters anlaşıldı o.., kruger a onu denkleyemeyiz, asıl geçerli olan kruger dır ama o yüzden %1 i saydım ben
rahim filmi çekilirken zaten amaç önce tüplerin açık olup olmadığını kontrol etmek ve o bağırta bağırta verdikleri ilaçla da tüpleri açmaktır tıkalıysa
sonucunda da film rapor almak için kullanılıyor malum, rahim içi durumuda şöyle bir gösteriyor faydalı elbette, şu var ki rahim filmi ile tıkalı tüp açılsa bile sonraki aylarda tıkanıklık tekrarlayabiliyor, veya açan doktorun becerisi mi önemsemesimi bilemiyorum tıkanıklık giderilmeli
benim için ne güzel söylemişsin sağol da başlayacağı zaman belirsiz sekizyüzyirmialtıncı doktordan da vazgeçmek üzereyim kadın canımı sıkıyor
fakat sana sırf moral olsun diye söylemedim durumunuz iyi meraklanma
dediğim gibi moral cinsel perhiz o anki stres çok önemli ayrıca sabah saatleri olmalı ve asla 4 günü geçirmeyin
kaan aydos sitesinde epididimde beklememiş spermlerin daha iyi morfolojiye sahip olduğunu anlatıyor geçen okudum hatta dna hasarı bozuk olan spermlerin bu morfoloji ve hasar oranının 4-5 saat içinde 2. ejakülatta (boşalma) hasarlarının neredeyse yarı yarıya düştüğünü anlatmış
bunun türkçesi bir kerede UMUTCUM İYİ DUY sen de, yani aynı gün içinde 4-5 saat arayla gerçekleşen ilişkide spermler daha sağlıklı oluyormuş
haa benim ağdacı bırak 4-5 saati ayda yapamaz o ayrı, umutun ki nazlı nasıl yıkanacak
şakalar güzel de gerçekler