Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

umutcum cnm topiğini geçte olsa keşfedebildim...
inş senin ve tüm bu yolda mücadele veren arkadaşların umutları en kısa zamanda gerçekleşir...
hepinize dualar ediyorum rabbim kabul etsin...

hoşgeldin canımm
umarım hepımız ıcın gercek olurr
elımızden gelenı yapıoz
senın prenses de hayurlısıyla bı gelsınn ınsallah:)))))))

Ben geldim şiş bir yanakla :14: :14:
size birşey sorucam ben 11 ağustosta regli olucam ve 21 . gün yani 31 ağustos lucrine başlıycam ama ilişki yasak mı ? Eğer yasak değilse ya hamile kalırsam bu lucrin iğnesi düşürür mü bebeği kafam karıştı da :44::44::44::44::44:
Bende hala ümitliyim normal yolla olacak diye :1::1::1::1::1::1:

merhaba kızlar,
sizleri uzun zamandır takip ediyorum.
bu ay 5. denememde de negatif sonucu aldım. birkaç ay doğal yolla denemeye devam olmazsa durmak yok tedaviye devam.
bugün yine forumlardan gördüğüm preseed kayganlaştırıcı siparişi verdim internetten. sizlerin doğal takviye tavsiyeleirizi de bekliyorum. herhangi belli bir sorunumuzda yok. sebepsiz deniliyor hep.

hoşgeldin hayatgüneşim
sebepsızlerde genelde spernlerın dölleme yeteneği azalmış oluo
eger kadın rahmınde sıkıntı yoksa..
sen eşine proxeed filan al keçi boynuzu da spermın dölemeyı yapan
akrozom kısmını onarıo
sebepsız değildir de sebebi bulunaammıstır
bu gıbı durumlarda doktorum
gebe kalamayan kadın yoktur
hamıle bırakamayan erkek vardır der
elınden gelenı yap bakalım vesıle olur belkı:)))))))

iyi yapmışsın, vitaminlerle ilgili de vardı yazdıklarım ama kimbilir nerelerde erkek infertilite sperm sayı diye aratırsan çıkar ama sana yazdıklarım özetti en gerekli olanlardı yani 1. testteki morfoloji %30dan fazla olduğu için iyi elbette ama %60 üst sınırı var farkındayım ters anlaşıldı o.., kruger a onu denkleyemeyiz, asıl geçerli olan kruger dır ama o yüzden %1 i saydım ben
rahim filmi çekilirken zaten amaç önce tüplerin açık olup olmadığını kontrol etmek ve o bağırta bağırta verdikleri ilaçla da tüpleri açmaktır tıkalıysa
sonucunda da film rapor almak için kullanılıyor malum, rahim içi durumuda şöyle bir gösteriyor faydalı elbette, şu var ki rahim filmi ile tıkalı tüp açılsa bile sonraki aylarda tıkanıklık tekrarlayabiliyor, veya açan doktorun becerisi mi önemsemesimi bilemiyorum tıkanıklık giderilmeli
benim için ne güzel söylemişsin sağol da başlayacağı zaman belirsiz sekizyüzyirmialtıncı doktordan da vazgeçmek üzereyim kadın canımı sıkıyor
fakat sana sırf moral olsun diye söylemedim durumunuz iyi meraklanma

dediğim gibi moral cinsel perhiz o anki stres çok önemli ayrıca sabah saatleri olmalı ve asla 4 günü geçirmeyin
kaan aydos sitesinde epididimde beklememiş spermlerin daha iyi morfolojiye sahip olduğunu anlatıyor geçen okudum hatta dna hasarı bozuk olan spermlerin bu morfoloji ve hasar oranının 4-5 saat içinde 2. ejakülatta (boşalma) hasarlarının neredeyse yarı yarıya düştüğünü anlatmış

bunun türkçesi bir kerede UMUTCUM İYİ DUY sen de, yani aynı gün içinde 4-5 saat arayla gerçekleşen ilişkide spermler daha sağlıklı oluyormuş

haa benim ağdacı bırak 4-5 saati ayda yapamaz o ayrı, umutun ki nazlı nasıl yıkanacak

şakalar güzel de gerçekler :19:

janıne sana yazıcam nısafır geldii şimdiii yaaaa öptümm senı okudum yazdıklarını
konustum eşimlee haklısın dedı:))))))))sonra yazıcam

umutcum sobeee =))

kuşummm yaa bırılerı gelıp duruoo
ama oyle kalan vardı doğal yolla
ama bısey olmamıstı dıye hatırlıyorum ama sen yıne doktoruna sor bence
dediğin gibi sıkıntı olmasın
ayy bnımde umudum var ama eşimin nazını kırdım gıbı dun konustum
dedım sadece evde denk gelırse elınden gelenı yapıo
mısafır gelırse yok nobetınde yok mısafır olursak yok,zaten dedım az sansımız sen
ımkansız hale getırıosun dedim artık amelıyat olalı 3 ay dolacak gelışme olursa bu aydan sonra olur
artık cıngar cıkarırrım valla:))))))))ben kaçtımmm

kuşummm yaa bırılerı gelıp duruoo
ama oyle kalan vardı doğal yolla
ama bısey olmamıstı dıye hatırlıyorum ama sen yıne doktoruna sor bence
dediğin gibi sıkıntı olmasın
ayy bnımde umudum var ama eşimin nazını kırdım gıbı dun konustum
dedım sadece evde denk gelırse elınden gelenı yapıo
mısafır gelırse yok nobetınde yok mısafır olursak yok,zaten dedım az sansımız sen
ımkansız hale getırıosun dedim artık amelıyat olalı 3 ay dolacak gelışme olursa bu aydan sonra olur
artık cıngar cıkarırrım valla:))))))))ben kaçtımmm

Heeheheh senin eşin çok nazlı çıktı yaa benimkide tam tersi :9: :9: :9: :9: :9:
Önünüzde birkaç ay var iyi değerlendirin benceee ve artık evinize gidin :1: :1: :1: :1::1:

size birşey sorucam ben 11 ağustosta regli olucam ve 21 . gün yani 31 ağustos lucrine başlıycam ama ilişki yasak mı ? Eğer yasak değilse ya hamile kalırsam bu lucrin iğnesi düşürür mü bebeği kafam karıştı da :44::44::44::44::44:

canım anlamadım ya, doktorun koyduğu ilaç fayda etmedimi dişin şişti? e ne olacak peki, bu ızdırabın daha çok sürecekmi, of ne zor şu diş ağrısı:(( inşallah çabuk kurtulursun cnm yaaa

canım anlamadım ya, doktorun koyduğu ilaç fayda etmedimi dişin şişti? e ne olacak peki, bu ızdırabın daha çok sürecekmi, of ne zor şu diş ağrısı:(( inşallah çabuk kurtulursun cnm yaaa

Sowaycım bende bilmiyorum neoluyor ne bitiyor çok canım sıkkın gerim gerim gerildi yüzüm mimik falan kalmadı :14: :14: :14:
İnş bunlarda geçecek inşş

tupbaby arkadaşım önce hayırlı olsun, Allah yanınızda olsun inşallah bebek hemen gelir her şey yolunda gider

ilişki yasak değil, anladığım kadarıyla uzun protokol yapıyorsunuz lucrin o zaman kullanılıyor 21. günde. istesen de hamile kalman çok zor lucrin baskılıyor yumurtalıkları, amaç zaten kontrol dışı yumurtlatmamak bu iğnede. tam tersi yumurta toplanacak güne kadar ilişki iyidir hani yazdım ya spermler içeride fazla kalmamalı yenilendikçe kuvvetlenir içeride dna yapıları bozuluyor. zaten yumurta toplandıktan sonra ağrı olabiliyor 3 günde de transfer var,, biliyorsun transferden sonra temelli yasak
genetik prof u eşime dedi ki kafası bassın diye -bakın içeride öğrenciler var (spermler) lise 4 ü bitirdiler okulda işleri bitti bunları mezun etmezseniz yeni öğrenci alamazsınız okula:41:

ayrıca ümitli olman da gayet güzel insani bişey, eskiden adet olduğumda bile bu tutunma kanaması canım derdim bu arada dişin için çok geçmiş olsun buz koy üzerine yatma, ama iltihap kalmamalı antibiyotik kullanıyorsan da tedaviden 10 gün önce bırakmış iltahapı halletmiş olman gerekir diye biliyorum

şimdiden hayırlı olsun yola çıkmıştır inşallah bebeğin

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlar, dünden beri estrofem haptan iki tane almaya başladım, acaip baş dönmesi yapıyor bende, perşembe günü ultrasonum var, rahim kalınlığım normal düzeyde olursa dondurulmuş transferim için tarih belirlenecek, o zamanı iple çekiyorum.

hadi bakalım sizlerde doğal yolla denemeye devam, tutar inşallah bebişlerimiz:emir_bebek::emir_bebek:

Soway arkadaşım senin için de hayırlı olsun, bebiş hazır zaten sende, çoktan yola çıkmış inşallah melekler leylekler tutarda elinden getiriler annesine
estrofem östrojen biliyorsun, bana 4 tane vermişti doktor korkudan tehtit etmiştim kliniği yakarım olmazsa diye.
ihtiyaçtan fazla estrofem ve progesteron aldım o da günde 6 taneydi. komedi.

sen sakın ev işi yapma çalışıyorsan yorulma, folik plus veya elevit ve günde bir bebe asprin almayı unutma

Allah yardımcınız olsun

not: kliniği yakamadım

Soway arkadaşım senin için de hayırlı olsun, bebiş hazır zaten sende, çoktan yola çıkmış inşallah melekler leylekler tutarda elinden getiriler annesine
estrofem östrojen biliyorsun, bana 4 tane vermişti doktor korkudan tehtit etmiştim kliniği yakarım olmazsa diye.
ihtiyaçtan fazla estrofem ve progesteron aldım o da günde 6 taneydi. komedi.

sen sakın ev işi yapma çalışıyorsan yorulma, folik plus veya elevit ve günde bir bebe asprin almayı unutma

Allah yardımcınız olsun

not: kliniği yakamadım

arkadaşım çok sağol, elevit vitamin alıyorum hergün evet, ama bebe aspirini vermedi dr, o ne için ki? ayrıca deli gibi ev işi yapıyorum yine, dayanamıyorum evde olduğum zamanlar, oturamıyorum bi, küçücük bi toz yetiyor beni yeniden yerimden kaldırmaya, ben biliyorum ya sanırım titizlik hastasıyım ve bu durumdan en kısa zamanda kurtulmalıyım, nasıl kurtulacağımıda bilmiyorum, ne kadar temizlesemde evim bana leşmiş gibi geliyor ve bu bir hastalık galiba:44::53: inşallah bebeğim bana tutunursa bırakmam lazım şu temizlik yapmayı.
elevite devam ediyorum progestenada daha başlamadım, dr nezaman başlatır beni bilemiyorum:50:

Heeheheh senin eşin çok nazlı çıktı yaa benimkide tam tersi :9: :9: :9: :9: :9:
Önünüzde birkaç ay var iyi değerlendirin benceee ve artık evinize gidin :1: :1: :1: :1::1:

haklısın tatlımm
sorma ama aeşimin izni oyle denk geldii ben de ovulasyon oldu bitti diye dusundum
ateş artınca:)
benım eşim aılesı dısında ılkkez annemlerde yatılı kaldı
ancak alısıo ailesi pek kasıntıı kımseye gıtmezler kımse
çat kapı gelemz
ev musaıt değılse bakar kapıdan açmaz kayınvalıdem filan
öyle buyumus eşimde dısarda rahat edemıo..
ılk evlendiğimize göre daha iyi yine:)))))))
lısacaksınn baska vcare yok dedım
yoksa tüp denerım dedım:)ahahaha
hiç sevmıo o sureci tamam dedi:))))

var var umutcum, sen bizim umudumuzsun hiç olmaz mı, hem senin eşin doktor herkesten daha mantıklı
sen küçüksün daha dert etme şimdiden, hiç bir yol olmazsa mustafa amca var memorialda imsi var pgt var üzülme

sen preseed jel kullanıyor musun umut ben birtek onunla denemedim herifi yakalarsam bu yıl içinde yapmayı planlıyorum bir defa olsun jelle herkes pek övüyor da

bir de şu atraksiyon işlerine bir merak sar bir kadın çıkmış amerikalı slow sex diye kitap yazmış 15 dakikada teknikler öğretiyormuş siteden atılmamak için anlatmıyorum:34: adı neydi nicole daedone 17 yıldır hiç birlikte olmamış bir çifti bile düzeltmiş tavşana dönmüşler
dur bi gideyim benim metroseksüel uyumadıysa veya tırnaklarını düzeltmiyorsa........

kıss allaah seniiii:)))))))
kusumm dediğim gibi benim eşimm kuduruo neler yapıorum
o nasıl bı otokontroldur dısardayken..yanı yasam tarzı oyleymıs 30 yıl yavas yavas değişcek:)))
preseed 12 13 14.gunler kullandım 28 gunde bır oluorum regl genelde 13 14. gunler oluo ov.
bence tutturduk ama bı gun dusuk cıkınca acaba oldum..
aaayy o atraksıyonları raks dahil yapıorumm sekerım kendı evımızde de dısarda nasıl yapayım:)))))
valla iice korkuttum böle yapacaksan tüp denerim haberin olsun dedim
bişeyi istıosan kendını adayacaksın dedmm hırrrrrrr dedimm valla:)))))))ok dedi bakalım

aminnnnnnnnn yeterimmm :16:
:49::49::49::49::87::87::87::87:
canım ilişki yasak değil ve lukrinle gebelik oluşabiliyomuş (düşük bir ihitmal )ama bir sorun yaşanmıyormuş dr öyle söylemişti
aaaa kuzumm olurmu oylee sey
umut olmazsa olmazz
sen yınede elınden geleni yap allaha bırak tatlımm:))
canım umutcuğum biliyorsun beniiii :50::50::50::50::50::50::50:acuk karamsar bir garıyım ben:1::1::1::1::1::1:
kıss allaah seniiii:)))))))
kusumm dediğim gibi benim eşimm kuduruo neler yapıorum
o nasıl bı otokontroldur dısardayken..yanı yasam tarzı oyleymıs 30 yıl yavas yavas değişcek:)))
preseed 12 13 14.gunler kullandım 28 gunde bır oluorum regl genelde 13 14. gunler oluo ov.
bence tutturduk ama bı gun dusuk cıkınca acaba oldum..
aaayy o atraksıyonları raks dahil yapıorumm sekerım kendı evımızde de dısarda nasıl yapayım:)))))
valla iice korkuttum böle yapacaksan tüp denerim haberin olsun dedim
bişeyi istıosan kendını adayacaksın dedmm hırrrrrrr dedimm valla:)))))))ok dedi bakalım

HIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR haaaaaaaaaa yazık eniştemeeee:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Back
X