- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #1.281
arkadaşım çok sağol, elevit vitamin alıyorum hergün evet, ama bebe aspirini vermedi dr, o ne için ki? ayrıca deli gibi ev işi yapıyorum yine, dayanamıyorum evde olduğum zamanlar, oturamıyorum bi, küçücük bi toz yetiyor beni yeniden yerimden kaldırmaya, ben biliyorum ya sanırım titizlik hastasıyım ve bu durumdan en kısa zamanda kurtulmalıyım, nasıl kurtulacağımıda bilmiyorum, ne kadar temizlesemde evim bana leşmiş gibi geliyor ve bu bir hastalık galiba:44:inşallah bebeğim bana tutunursa bırakmam lazım şu temizlik yapmayı.
elevite devam ediyorum progestenada daha başlamadım, dr nezaman başlatır beni bilemiyorum![]()
sowaycik bebe asprini kanı sulandırmak pıhtılaşmayı önlemek için, genelde veriyorlar bir sor istersen, diğerleri de estrofem i bana transferden önce günde 2 veriyordu progestanı da günde 3 sabah öğle akşam , transferden sonra estrofemi günde 4 e çıkardı ki bu çok fazla normalde ve progestanı da günde 6 yapmıştı, tek bir transfer yaptı yaş dolayısıyla ama olmadı tabi. içtiklerin etkili de olsa embriyo 1. kalite gözükse de belli olmuyor hayırlısı olsun senin için
temizlik için arkadaş bulduğuma çok sevindim bu konuda ben de doktora gitmiştim ama bana sizi rahatsız ediyor mu dedi etmiyorsa sorun yok yoo beni temiz olmak değil de herkesin pis olması rahatsız ediyor dedim güldük öyle geçti
ben de çok zor misafir ağırlıyorum tuvalet bizde mesele başkasının girdiğini kullanamıyorum otelde bile havlu nevresim olayı çıkartıyorum eve gelenler uçan tozu havada yakalıyorsun diyor, çalışırken biri masamdan kalemimi alsa çaktırmadan o kalemi domestosla dezenfekte ediyordum çantamda sürekli antibakteriyellerle geziyorum tanımadığım biriyle tokalaşırsam ellerimi sabunluyorum hemen asla para tutamıyorum eşimin kuzenleri hijyenmanyak taktılar adımı bunları azalttım ama depresyon sağolsun temizlikten bile vazgeçiriyor yapmamaya çalış bünye yorgun olunca rahim de etkileniyormuş