Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

arkadaşım çok sağol, elevit vitamin alıyorum hergün evet, ama bebe aspirini vermedi dr, o ne için ki? ayrıca deli gibi ev işi yapıyorum yine, dayanamıyorum evde olduğum zamanlar, oturamıyorum bi, küçücük bi toz yetiyor beni yeniden yerimden kaldırmaya, ben biliyorum ya sanırım titizlik hastasıyım ve bu durumdan en kısa zamanda kurtulmalıyım, nasıl kurtulacağımıda bilmiyorum, ne kadar temizlesemde evim bana leşmiş gibi geliyor ve bu bir hastalık galiba:44::53: inşallah bebeğim bana tutunursa bırakmam lazım şu temizlik yapmayı.
elevite devam ediyorum progestenada daha başlamadım, dr nezaman başlatır beni bilemiyorum:50:

sowaycik bebe asprini kanı sulandırmak pıhtılaşmayı önlemek için, genelde veriyorlar bir sor istersen, diğerleri de estrofem i bana transferden önce günde 2 veriyordu progestanı da günde 3 sabah öğle akşam , transferden sonra estrofemi günde 4 e çıkardı ki bu çok fazla normalde ve progestanı da günde 6 yapmıştı, tek bir transfer yaptı yaş dolayısıyla ama olmadı tabi. içtiklerin etkili de olsa embriyo 1. kalite gözükse de belli olmuyor hayırlısı olsun senin için

temizlik için arkadaş bulduğuma çok sevindim bu konuda ben de doktora gitmiştim ama bana sizi rahatsız ediyor mu dedi etmiyorsa sorun yok yoo beni temiz olmak değil de herkesin pis olması rahatsız ediyor dedim güldük öyle geçti
ben de çok zor misafir ağırlıyorum tuvalet bizde mesele başkasının girdiğini kullanamıyorum otelde bile havlu nevresim olayı çıkartıyorum eve gelenler uçan tozu havada yakalıyorsun diyor, çalışırken biri masamdan kalemimi alsa çaktırmadan o kalemi domestosla dezenfekte ediyordum çantamda sürekli antibakteriyellerle geziyorum tanımadığım biriyle tokalaşırsam ellerimi sabunluyorum hemen asla para tutamıyorum eşimin kuzenleri hijyenmanyak taktılar adımı bunları azalttım ama depresyon sağolsun temizlikten bile vazgeçiriyor yapmamaya çalış bünye yorgun olunca rahim de etkileniyormuş

şu preseed i kullanıp hamile kalan var mı acaba? bende bu spermler sanki gitmesi gerktiği yere benim yeteri kadar sıvım olmadığından gidemiyo gibi bi his var ama taa 1 senedir cesaret edip almadım. kullanan var mı? zararlı değil mi ki? dr un tavsiye ettiği bişeymi ?

sürekli gebelik oluşmamasını kendime bağlıyorum nedense....... bu konuda kesin benim bi eksiğim var hissiyatındayım.... geçen aylar bana bunu hediye etti.yumurtam spermi içine almıyor canı istemiyor diye düşünüyorum bazen de dölleniyor ama uterusuma tutunamıyor mu acaba diyorum bazende...........üff kafayı yemek diye buna denir.

tupbaby arkadaşım önce hayırlı olsun, Allah yanınızda olsun inşallah bebek hemen gelir her şey yolunda gider

ilişki yasak değil, anladığım kadarıyla uzun protokol yapıyorsunuz lucrin o zaman kullanılıyor 21. günde. istesen de hamile kalman çok zor lucrin baskılıyor yumurtalıkları, amaç zaten kontrol dışı yumurtlatmamak bu iğnede. tam tersi yumurta toplanacak güne kadar ilişki iyidir hani yazdım ya spermler içeride fazla kalmamalı yenilendikçe kuvvetlenir içeride dna yapıları bozuluyor. zaten yumurta toplandıktan sonra ağrı olabiliyor 3 günde de transfer var,, biliyorsun transferden sonra temelli yasak
genetik prof u eşime dedi ki kafası bassın diye -bakın içeride öğrenciler var (spermler) lise 4 ü bitirdiler okulda işleri bitti bunları mezun etmezseniz yeni öğrenci alamazsınız okula:41:

ayrıca ümitli olman da gayet güzel insani bişey, eskiden adet olduğumda bile bu tutunma kanaması canım derdim bu arada dişin için çok geçmiş olsun buz koy üzerine yatma, ama iltihap kalmamalı antibiyotik kullanıyorsan da tedaviden 10 gün önce bırakmış iltahapı halletmiş olman gerekir diye biliyorum

şimdiden hayırlı olsun yola çıkmıştır inşallah bebeğin

Arkadaşım çok teşekkür ederim ama utandım sen o kadar şey yazdın ben tek yorum yapmadım yapamadım ...
Senin yazdıkların benim içimi acıttı ...
Kitabını ilk alan ben olmak istiyorum :)) Burada o kadar güzel yorumlar yapıyorsun ki yazılarını okumaktan kendimi alamıyorum kitabında bu şekilde akıcı olur eminim :))
Sperm konusunda bende sana katılıyorum bizde eşimle yaklaşık 2 aydır gün aşırı ilişki deniyoruz tedaviye kadar spermlerimizin kalitesi artsın diye tabii yanında solgar vitamin,keçi boynuzu pekmezi,folik asit alıyor :))
Mustafa Bey :)) keçi boynuzu pekmezini duyunca kilo dışında birşey yapmaz dedi bare tazesini alda zevkli zevkli ye dedii :1: :1: :1: ama biz yinede pekmezi yemeye devam ediyoruz .
Dişim başıma iş açtı amacım tedaviden önce bitirmekti umarım biter .:44:
Ya bugün çok acı bir haber aldım ;
Bir yakınımın komşusunun oğlu vefat etmiş kadın 48 yaşında tüp bebekle çocuk sahibi olmuşlar ama çocukta rahatsızlık varmış el bebek gül bebek büyütüyorlarmıış birden nefesi kesilmiş ve melek olmuş 7 yaşında duyduğumda çok fena oldum ...
Annesi babası dedesi hepsi perişan olmuşlar seneler sonra zor bela evladın oluyor ve engelli sonra birden gidiyor ...Sözün bittiği yer bu olsa gerek

Son düzenleme:
şu preseed i kullanıp hamile kalan var mı acaba? bende bu spermler sanki gitmesi gerktiği yere benim yeteri kadar sıvım olmadığından gidemiyo gibi bi his var ama taa 1 senedir cesaret edip almadım. kullanan var mı? zararlı değil mi ki? dr un tavsiye ettiği bişeymi ?

sürekli gebelik oluşmamasını kendime bağlıyorum nedense....... bu konuda kesin benim bi eksiğim var hissiyatındayım.... geçen aylar bana bunu hediye etti.yumurtam spermi içine almıyor canı istemiyor diye düşünüyorum bazen de dölleniyor ama uterusuma tutunamıyor mu acaba diyorum bazende...........üff kafayı yemek diye buna denir.

Arkadaşım bende senin gibi düşünüyorum yumurtam spermi kabul etmiyor gibi geliyor ve sanki yeterince içeri girmiyormuş gibi geliyor :s

canım presedd kuanıp hemle kalan bir çok kadın var bence denmelisn zaten doğal denereken ne kaybın olabiliriki bu arada kızlar PRESEED DR TARAINDAN VAJİNAL KURUK İÇİNDE ÖNERİLERN BİR İLAÇTIR (yardımcı dır )o yüzden bir yan etkisi yok

Arkadaşım çok teşekkür ederim ama utandım sen o kadar şey yazdın ben tek yorum yapmadım yapamadım ...
Senin yazdıkların benim içimi acıttı ...
Kitabını ilk alan ben olmak istiyorum :)) Burada o kadar güzel yorumlar yapıyorsun ki yazılarını okumaktan kendimi alamıyorum kitabında bu şekilde akıcı olur eminim :))
Sperm konusunda bende sana katılıyorum bizde eşimle yaklaşık 2 aydır gün aşırı ilişki deniyoruz tedaviye kadar spermlerimizin kalitesi artsın diye tabii yanında solgar vitamin,keçi boynuzu pekmezi,folik asit alıyor :))
Mustafa Bey :)) keçi boynuzu pekmezini duyunca kilo dışında birşey yapmaz dedi bare tazesini alda zevkli zevkli ye dedii :1: :1: :1: ama biz yinede pekmezi yemeye devam ediyoruz .
Dişim başıma iş açtı amacım tedaviden önce bitirmekti umarım biter .:44:
Ya bugün çok acı bir haber aldım ;
Bir yakınımın komşusunun oğlu vefat etmiş kadın 48 yaşında tüp bebekle çocuk sahibi olmuşlar ama çocukta rahatsızlık varmış el bebek gül bebek büyütüyorlarmıış birden nefesi kesilmiş ve melek olmuş 7 yaşında duyduğumda çok fena oldum ...
Annesi babası dedesi hepsi perişan olmuşlar seneler sonra zor bela evladın oluyor ve engelli sonra birden gidiyor ...Sözün bittiği yer bu olsa gerek

tüpbabycim arkadaşım çok teşekkür ederim sözlerine ne kadar incesin, ama içimi acıttı yazdıkların demişsin inan amacım kimseyi üzmek değil eğer umutsuzluk verdiysem özür dilerim herkesten
siz bana bakmayın aslında gülmeyi çok severim çok dalga geçerim kendimle eşimle ...
pekmezi bize doktor tavsiye etti hatta tozunu daha fazla tavsiye ediyorlar kaan hoca özellikle yazmış sitesinde de
sen devam et vitaminlerine bence de

:50:

verdiğin haber çok kötü, o kadar üzüldüm ki çocuğa Allah sabır versin annesine babasına ne kadar zordur nasıl tahammülsüz bir acıdır bu aklım almıyor evlat acısından daha beter ne olabilir ki bu dünyada
Allah rahmet eylesin

kendine haksızlık etmemelisin ikizler,
eğer yumurta yeterlı buyukluğe ulasıyorsa
sperm dölleyemıyor dıyor doktorlar lütfen kenınıze haksızlık etmeyın kıslar
valla ben hep spermler uklşamıo yada ulaşıp dölleyemıyor dıyorum
bende rahmimde bi sorun vardır heralde dıodum tup bebekte olmayınca
histereskopiden sonra epey rahatladımm o konuda

hamile topiklerinde hamile listesi yayınlanıyo yaa bizde de hijenmanyakları listesi yayınlansın.
1. tupbayb
2. janines
3. ikizler5 holeyyyyyyyyy
kurtulamıyorum kurtulamadıkça pis pis şeyler beni buluyor. yaşadıklarımı burdan anlatamam bu konuda ama çoooook dertliyim bebek olaması bile bunula ilgili olabilirmi :50:

Son düzenleme:
kendine haksızlık etmemelisin ikizler,
eğer yumurta yeterlı buyukluğe ulasıyorsa
sperm dölleyemıyor dıyor doktorlar lütfen kenınıze haksızlık etmeyın kıslar
valla ben hep spermler uklşamıo yada ulaşıp dölleyemıyor dıyorum
bende rahmimde bi sorun vardır heralde dıodum tup bebekte olmayınca
histereskopiden sonra epey rahatladımm o konuda

canım yaaaa böyle düşünmek çok moral verici spermlerde sorun yok dediler diye bende sürekli kendimi suçluyordum. hoş şimdi spermlerde de sorun varmış dediler bakalım bir daha baktırıcaz görücez. çok mersi umutcum

hamile topiklerinde hamile listesi yayınlanıyo yaa bizde de hijenmanyakları listesi yayınlansın.
1. tupbayb
2. janines
3. ikizler5 holeyyyyyyyyy
kurtulamıyorum kurtulamadıkça pis pis şeyler beni buluyor. yaşadıklarımı burdan anlatamam bu konuda ama çoooook dertliyim bebek olaması bile bunula ilgili olabilirmi :50:
tatlımm hijyen konusu etkıleemz ama
kendını stres altında bırakıosan
rahımde gerılıo kasılıo yanii aşlı başlına sebep olacağını zannetmıyorum
sadece dolaylı olarak senii strese sokup cok yoruo olabılır :))))
ben kendı evımde cok abartmıorum ama
otele gıderken 2 kat çarsaf götürdümm
yanı hepımızde bı parca var ondan:)))))))
canım yaaaa böyle düşünmek çok moral verici spermlerde sorun yok dediler diye bende sürekli kendimi suçluyordum. hoş şimdi spermlerde de sorun varmış dediler bakalım bir daha baktırıcaz görücez. çok mersi umutcum
yani tatlımm eğer pko yoksa sende yada cikolata kisti
yoksa yumurta kalitesı cok etkılenmez yeterı kadarda buyuyorsa,sperm
gelebilme yeteneğine sahipse gelir
akrozom kısmı yeteneğini kaybetmemişse olur allahın ıznıylee
spermii beslee sen :))))
evet kuzum hemde EN DOĞALINDAN :34:[/FONT:34::34::34::34::34::34::34:

okudum tatlımm yakında burdan da cıkcaka allahın ızıyle
neden olmasın dıorum herzamankı gıbı:)))))))

Son düzenleme:

okudum tatlımm yakında burdan da cıkcaka allahın ızıyle

inşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşş

şekerlerr gunduz cok musaıt olamıorum
annemelrın cevre düzenlemesi yapılıo bahçenin
bu saatlerde de kimse kalmıo bende cok emın olamıorumkomsu modemı kapatırmı
bu saate yoksa randevu vercem su saatte buulusalım diye:))))))
çok öptümm hepinizi
nıl alpı okudum 10 mılyonmus eşinin spermi
kendısınde de pko varmıs
bızımde 10 mılyon cıkıodu hep ameliıayttan önce
bakalım bi gün bende muhtarlıktan ilan vercem
olursa heralde:))))))))):21::21:

Okudum tatlımm yakında burdan da cıkcaka allahın ızıyle

umutcum sen sırf moral oldun bana çok saolasın . Bende pko yok çikolata kisti yok. Adetim düzenli fakat fsh ı bir ay 7 küsür bir ay 9 küsür çıktı. Ama az adet oluyorum rahim kalınlaşmıyo mu acaba diye düşünüyorum ama ultrasonda hep dr lar rahim kalınlaşmasına iyi diyorlar.bir de bu keçi boynuzu tozu nasıl içiliyor suya mı karıştırıcaz. Eşimi haftada 2 gün görüyorum da geldiğinde hemen içireyim. Allahtan eziyet etmiyor yemem içmem diye.

Son düzenleme:
Back
X