• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

mersenem cnm bnm yaaa, daha geçen ay denedim negatifi aldım cnm:( tekrar doğal yol ile deniyorum, bakalım tutacakmı, inşallah bende doğal yolla hamile kalanlardan olurum ama bilmiyorum cnm bnmm, sana çok sevindimm, maaşallah sağlıkla devam ediyorsun, hayırlı doğum haberinide alalım rahatlayalım cnm:34: bana dua et tatlım olurmu, çok ihtiyacım var, yumurtlama testide aldım ama bitürlü pozitifi yakalayamadım, bakalım kısmet artık, olmazsa eğer tekrar tedavi için start vericem cnm, seni çok öpüyorum, ben bu topikteyim, burdada eki arkadaşlarımızdan var, takip edersen görürsün zamanla onlarıdaaa, öpüyorum senide minik bebeğinide koskocamannn :54::54::54:

geçen ay tekrar mı denein canım benim haberim yoktu olsun rabbimin bir bildiği vardır canım pozitifi görmek önemli deil biliyosun benim yaşadıklarımı rabbim kimseye yaşatmasın bebeğimi kucağıma alana kadar hep diken üstündeyimm dualarımm seninle ,sizlerle canımm ALLAHIMM inşallahh doğal yol ile nasip eder benim komşum tüp bebek denedi tutmadı ardından 1 yıl sonra normal yolla hamile kaldı ve şuan kucağında 2 aylık oğluşu var sorun eşindeydi yani imkansız diye bir şey yok rabbim ol dedimii iş biterrr bende senii öpüyorumm canımm arada uğrarrımm buraya :54:

Son düzenleme:
:14::14::14::14:
Allah hic birinizin kucagini bos birakmasin ins.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canlar nasılsınızzz
sagol tatlım sen nasılınnnnnnnnn
esroşşş ben burdayım ama çıkıcam birazdan, naptın bacım tedaviyi, hangi aşamaya geldinnn? ne durumdasın yaz bakıyım merak etmeyelim cnm bnm yaaaa :34::8:

tatlımmmmmmmmmmmmmmmmm ne yapayım valla
en son esımın alt atarfında kıst oldugunu sölemıslerdı
onun yayılıp tests alınacak durumuna gelınebılecegını hatta
kanser rıskının olabılecegını sölemıslerdı
bzde ya bu ay yada ekım ayında doktora gıdıcez kısmetseeee
o yuzden canım sıkkınnnnnnnnn:14::43::43::43::43::43:

:14::14::14::14:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sagol tatlım sen nasılınnnnnnnnn

canım hep dualrımdasın inşş bir sorun olmayacak inşşşşşşşş

ben döndümm kıslarr tatildennn
herkess ıyımıııı bakalaımmmm:))))))))))

Hoşgeldin canım =)) Umarım iyice dinlenmişsindir ...
Bende yarın sabah alarm çaldığında işe gitme gerçeğiyle yüzleşicem =D Çok şükür işimiz var çalışıyoruz ama izinlerimiz çok az neden 5 gün yatıp 2 gün çalışmıyoruz =p

Öpüyorum sizleri kızlar biraz ütü yapmam lazım xoxo =))

Tatlım çok güzelmiş :)) onu izledikten sonra altında başka video vardı "mucizeye şahit olmak ister misiniz " diye ben bebek diye izledim sonunda civciv olduğunu öğrendim çok güldüm =)) hatta izlerken bu nasıl bebek yaa allah yaratmış laf söylememek gerek bile dedim ama sonu bomba oldu =))

Hoşgeldin canım =)) Umarım iyice dinlenmişsindir ...
Bende yarın sabah alarm çaldığında işe gitme gerçeğiyle yüzleşicem =D Çok şükür işimiz var çalışıyoruz ama izinlerimiz çok az neden 5 gün yatıp 2 gün çalışmıyoruz =p

Öpüyorum sizleri kızlar biraz ütü yapmam lazım xoxo =))

hoşbulduk tatlımmm:))))))
ııyıce dınlendım ama başlıyoruz yarından ıtıbaren:)))))
bu ay korunduk ama nedense 4 gun gecıktı reglim ben yıne salak salak umutlandım tabii:))))))
ilaç kullanıorum bi dolu dıorum bişey varsa ilçaları almayım bari tam bayram gunu sabah regl oldum:)))))
akıllanmıyoruz işte canım naparsın
bu ay korunmıcaz bakalım ilça yıne kullanıyorumda
onca ay olmadı bu aymı olcak dıorum bıde dıyelımkı oldu ben öğrenene kadar zaten tedavı suresı bıtmıs olacak
tıbtada soyle bı sey var anne adayı hamıle olduğunu öğrenınceye kadar kı zamanda
embriyo cok kucuk olduğu ıcın kullandığı ilaçlar bi zarar vermez
ayy yazdım ben yıne senaryo:))))))))
oyle işte cnm korunmak cok zor geldıı yaa bıde gecikme olunca tam komedı oldu:))))))

Tatlım çok güzelmiş :)) onu izledikten sonra altında başka video vardı "mucizeye şahit olmak ister misiniz " diye ben bebek diye izledim sonunda civciv olduğunu öğrendim çok güldüm =)) hatta izlerken bu nasıl bebek yaa allah yaratmış laf söylememek gerek bile dedim ama sonu bomba oldu =))

;))) evet :)) :)

Mrhaba arkadaslar, biz de dun donduk tatilden, ve ben bugun itibariyle adet oldum, tami tamina 1 hafta erken geldi, hic boyle yapmazdi... Hem endiseliyim hem de az da olsa biraz umutluydum o yuzden azicik uzuldum ama fazla degil, neden erken oldugumu merak ediyorum daha cok... Yeniden yemeye icmelere basliycaz mecburen, hakkimizda hayirlisi olsun sizler nasilsiniz, insaallah her,kkes cok iyidir, bebeksiz son bayramimiz olur insaallah hepimizin...

Mrhaba arkadaslar, biz de dun donduk tatilden, ve ben bugun itibariyle adet oldum, tami tamina 1 hafta erken geldi, hic boyle yapmazdi... Hem endiseliyim hem de az da olsa biraz umutluydum o yuzden azicik uzuldum ama fazla degil, neden erken oldugumu merak ediyorum daha cok... Yeniden yemeye icmelere basliycaz mecburen, hakkimizda hayirlisi olsun sizler nasilsiniz, insaallah her,kkes cok iyidir, bebeksiz son bayramimiz olur insaallah hepimizin...

hoşgeldin canım.yürekten amin diyorum sana.

:14::14::14::14

esra canım benim, allah korusun arkadaşım, bol bol dua et, inşallah öyle bir durum söz konusu olmazz, çok üzüldüm cnmm, eşine moral ver, o da üzülmesin, biliyorsun moral çok önemli, o öncelikle kendini iyi hissetmeliki tez zamanda sağlıklı olmalıı, yapabileceğimiz bişiy varsa söyle canımm:26:

Back
X