- 7 Ağustos 2010
- 1.868
- 320
- 163
- 37
- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #2.421
mersenem cnm bnm yaaa, daha geçen ay denedim negatifi aldım cnmtekrar doğal yol ile deniyorum, bakalım tutacakmı, inşallah bende doğal yolla hamile kalanlardan olurum ama bilmiyorum cnm bnmm, sana çok sevindimm, maaşallah sağlıkla devam ediyorsun, hayırlı doğum haberinide alalım rahatlayalım cnm
bana dua et tatlım olurmu, çok ihtiyacım var, yumurtlama testide aldım ama bitürlü pozitifi yakalayamadım, bakalım kısmet artık, olmazsa eğer tekrar tedavi için start vericem cnm, seni çok öpüyorum, ben bu topikteyim, burdada eki arkadaşlarımızdan var, takip edersen görürsün zamanla onlarıdaaa, öpüyorum senide minik bebeğinide koskocamannn
![]()
geçen ay tekrar mı denein canım benim haberim yoktu olsun rabbimin bir bildiği vardır canım pozitifi görmek önemli deil biliyosun benim yaşadıklarımı rabbim kimseye yaşatmasın bebeğimi kucağıma alana kadar hep diken üstündeyimm dualarımm seninle ,sizlerle canımm ALLAHIMM inşallahh doğal yol ile nasip eder benim komşum tüp bebek denedi tutmadı ardından 1 yıl sonra normal yolla hamile kaldı ve şuan kucağında 2 aylık oğluşu var sorun eşindeydi yani imkansız diye bir şey yok rabbim ol dedimii iş biterrr bende senii öpüyorumm canımm arada uğrarrımm buraya
Son düzenleme: