- 19 Kasım 2023
- 27
- 17
- 3
- 34
- Konu Sahibi sevdamelegim
-
Teşekkür ederim umarım sağlıkla bebişiniz sizinledirHayırlı olsun süreciniztransfer 6. Günüm bekliyorum
Florya medicalpark umarım heycanla bekliyoruz bakalımTeşekkür ederim umarım sağlıkla bebişiniz sizinledirHangi merkezde tedavi gördünüz
1 Aralık'ta tedaviye başladım inşallah hepimizin sonuçları çok güzel olurHayırlı olsun sürecinizz. Ben de 7 aralıkta başlıyorum biraz da tedirginim bakalım nasıl geçecek bu süreç
Kızlar bende görüşmeye gittim aralık ortası gidicem nası olucak ne olucak bilmiyorumMerhaba kızlar dün tüp bebek tedavisine başladım. Aynı süreçte olanlar fikir alışverişi yapalım..
acaba test yaptın mı? :) bende cok heyecanlıyım bu ay basladımHayırlı olsun süreciniztransfer 6. Günüm bekliyorum
acaba test yaptın mı? :) bende cok heyecanlıyım bu ay basladım
Merhaba ben de tedaviye başladım inşallah cuma günü opu olacak. Daha önce opu olanlar bilgi verebilir miMerhaba kızlar dün tüp bebek tedavisine başladım. Aynı süreçte olanlar fikir alışverişi yapalım..
Bu ay başlayacam hayırlısıyla adet olmayı bekliyorumMerhaba kızlar dün tüp bebek tedavisine başladım. Aynı süreçte olanlar fikir alışverişi yapalım..
Bende adet olmayi bekliyorum canim hafta sonuna gelirse ne olacak ya kafam cok karisti hep adetin 2. 3. Gunu baslaniyormuşMerhaba kızlar dün tüp bebek tedavisine başladım. Aynı süreçte olanlar fikir alışverişi yapalım..
Doktorunuz kimdi canim bende bahçelievler medikalparktayimFlorya medicalpark umarım heycanla bekliyoruz bakalım
ayyyyy cok sevindim ya tebrik ederim güzel anne :) bende cok heyecanlıyımYaptım 8. Günde yaptım pozitif çıktı kan verdim 47 çıktı şmdi tekrar kan vereceğim
bende cok heyecanıyım allah insallah yanında olur :) bende pazartesi veya cumartesi yumurta toplamaBenim transferimin 3.günü bekliyorum :)
bende 1 aralıkta tedavye basladım suanda ilaçları kullanıyorum cnm cum veya pazartesi yumurta toplama dedi?1 Aralık'ta tedaviye başladım inşallah hepimizin sonuçları çok güzel olur
Gönlünüzce olsun inşallahbende cok heyecanıyım allah insallah yanında olur :) bende pazartesi veya cumartesi yumurta toplama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?