- 27 Şubat 2012
- 411
- 110
- 303
- Konu Sahibi sevdamelegim
-
Benim dozu 275 olarak başladı öyle devam ediyorum heralde usgdeki yumurta duruöuma göre ayarlıyorBen de bugun basladim kizlar 225 gonalf ile paartesi ultrasona gel dedi. 225 orta bi doz mu oluyor bilginiz var mi? 300 kullananlar falan duymustum 225 az gibi sanki dimi
Evet olanda raporluyum diye kotam dolu dedi sırıtıyorlar bide aglayacaktim sinirden cok kotu oldumİlaç bulmak çok zor hangi evzaneye baksam yok dedi
Bılabildiniz mi pekiEvet olanda raporluyum diye kotam dolu dedi sırıtıyorlar bide aglayacaktim sinirden cok kotu oldum
Bir eczane elimde yok yarin getiririm dedi ama bakcam yine canim moralimi ahh cok bozdular yaBılabildiniz mi peki
Hangi ilaclarla basladin canimMerhaba kızlar dün tüp bebek tedavisine başladım. Aynı süreçte olanlar fikir alışverişi yapalım..
Okmeydanı deniz eczanesinde bulabildim ben yakınsanız getiremezlerse aklınızda olsun indirimde yapıyor sorduğunuz eczaneye indirim yapıyor mu diye sorun yapmıyorsa dediğimle bi görüşünBir eczane elimde yok yarin getiririm dedi ama bakcam yine canim moralimi ahh cok bozdular ya
Silivride oturuyorum kuzum heyet raporu var ama raporluyum diyince yüzleri değişiyor çok teşekkür ederim bilgi icinOkmeydanı deniz eczanesinde bulabildim ben yakınsanız getiremezlerse aklınızda olsun indirimde yapıyor sorduğunuz eczaneye indirim yapıyor mu diye sorun yapmıyorsa dediğimle bi görüşün
Kaç yumurta topladı canım bende korkuyorum ohssden. Doktor bişey olmıycak korkma diyor ama risk var yine ..İşlemde bir şey hissetmiyorsun ama sonrasında ağrı kesicinin etkisi geçince ağrı oluyor yani benim hala azalmadı ağrım. Ben de ohss den korkuyorum bugün sordum doktora ne zaman belli olur diye ilk 5 gün her zaman risk vardır ama nadir olur korkma dedi
7 yumurta toplandı 4 tanesi döllenmiş dua edin hepsi 5. Güne ulaşsınKaç yumurta topladı canım bende korkuyorum ohssden. Doktor bişey olmıycak korkma diyor ama risk var yine ..
Hadi inşallah7 yumurta toplandı 4 tanesi döllenmiş dua edin hepsi 5. Güne ulaşsın
Bende 300luk kullaniyorum canim sen ne zaman igneyi vuruyorsun saat kactaBen de bugun basladim kizlar 225 gonalf ile paartesi ultrasona gel dedi. 225 orta bi doz mu oluyor bilginiz var mi? 300 kullananlar falan duymustum 225 az gibi sanki dimi
Benim bitti bugun canim tedavi. Pazar opu olacak. Aksamlari 17.00 da 225 yapiyodum. SenvBende 300luk kullaniyorum canim sen ne zaman igneyi vuruyorsun saat kacta
Merhaba ben de iki gündür gonal f ve pergoveris veriyorum pazartesi kontorole çağırdı pergoveris çok canımı yakıyor acaba yumurta toplamaya kadar kullancak mıyız bu ilaçları yoksa kontrolden sonra kesebilir miCanım gonalf pergoveris ve tarlusal kullandım. Sen başladın mı
Merhaba ben de şu an tedavi sürecindeyim ilk olarak 5 günlük 225 mg gonal f ve pergoveris verdi doktorum pazartesi kontrolüm var yumurta toplama hakkında konuşmadık kaç gün sonra topluyolarBenim cumartesi kontrolüm var pazartesi salı günü toplama işlemi var ve güzel yumurtalarımız olur inşallah
Benim bugun 4. Gunumdu canim kontrole gittim ama degisiklik yokmus moralim bozuldu biraz dozu doktorum 375 cikardi amh degerim dusuk o yuzden boyle oldu sanirim benimde tahmini opu c.tesi olacak haftaya bakalim bol saglikli embriyolarimiz olsun rabbim emeklerimizi bosa cikartmasin canim yavrumuza kavusmayi nasip etsinBenim bitti bugun canim tedavi. Pazar opu olacak. Aksamlari 17.00 da 225 yapiyodum. Senv
Bir çoğunda 11. Gün toplanıyor benim 13. Gün toplandı biraz geriden geldi yumurtalarimMerhaba ben de şu an tedavi sürecindeyim ilk olarak 5 günlük 225 mg gonal f ve pergoveris verdi doktorum pazartesi kontrolüm var yumurta toplama hakkında konuşmadık kaç gün sonra topluyolar
Benim de yumurtalarım çok küçükmüş amh değerim de düşük 5 tane yumurta gördü muayenede inşallah toplanabilecek büyüklükte yumurtalarım olabilirBir çoğunda 11. Gün toplanıyor benim 13. Gün toplandı biraz geriden geldi yumurtalarim
İnşallah sağlıklı yumurtalariniz olurBenim de yumurtalarım çok küçükmüş amh değerim de düşük 5 tane yumurta gördü muayenede inşallah toplanabilecek büyüklükte yumurtalarım olabilir
İnşallah hepimiz sağlıkla hayırla kavuşuruz evlatlarımızaİnşallah sağlıklı yumurtalariniz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?