Tüp bebeğe bu ay başlayanlar🌸💞

Bir eczane elimde yok yarin getiririm dedi ama bakcam yine canim moralimi ahh cok bozdular ya
Okmeydanı deniz eczanesinde bulabildim ben yakınsanız getiremezlerse aklınızda olsun indirimde yapıyor sorduğunuz eczaneye indirim yapıyor mu diye sorun yapmıyorsa dediğimle bi görüşün

Okmeydanı deniz eczanesinde bulabildim ben yakınsanız getiremezlerse aklınızda olsun indirimde yapıyor sorduğunuz eczaneye indirim yapıyor mu diye sorun yapmıyorsa dediğimle bi görüşün
Silivride oturuyorum kuzum heyet raporu var ama raporluyum diyince yüzleri değişiyor çok teşekkür ederim bilgi icin

Kaç yumurta topladı canım bende korkuyorum ohssden. Doktor bişey olmıycak korkma diyor ama risk var yine ..

Benim cumartesi kontrolüm var pazartesi salı günü toplama işlemi var ve güzel yumurtalarımız olur inşallah
Merhaba ben de şu an tedavi sürecindeyim ilk olarak 5 günlük 225 mg gonal f ve pergoveris verdi doktorum pazartesi kontrolüm var yumurta toplama hakkında konuşmadık kaç gün sonra topluyolar

Benim bitti bugun canim tedavi. Pazar opu olacak. Aksamlari 17.00 da 225 yapiyodum. Senv
Benim bugun 4. Gunumdu canim kontrole gittim ama degisiklik yokmus moralim bozuldu biraz dozu doktorum 375 cikardi amh degerim dusuk o yuzden boyle oldu sanirim benimde tahmini opu c.tesi olacak haftaya bakalim bol saglikli embriyolarimiz olsun rabbim emeklerimizi bosa cikartmasin canim yavrumuza kavusmayi nasip etsin

Merhaba ben de şu an tedavi sürecindeyim ilk olarak 5 günlük 225 mg gonal f ve pergoveris verdi doktorum pazartesi kontrolüm var yumurta toplama hakkında konuşmadık kaç gün sonra topluyolar
Bir çoğunda 11. Gün toplanıyor benim 13. Gün toplandı biraz geriden geldi yumurtalarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…