- 1 Eylül 2023
- 98
- 47
- 8
- 35
- Konu Sahibi sevdamelegim
-
Benim cumartesi kontrolüm var pazartesi salı günü toplama işlemi var ve güzel yumurtalarımız olur inşallahbende 1 aralıkta tedavye basladım suanda ilaçları kullanıyorum cnm cum veya pazartesi yumurta toplama dedi?
benim de yarın kontrolüm var sana ilk kontrolde kaç yumurtan oldugu söylendimi ?Benim cumartesi kontrolüm var pazartesi salı günü toplama işlemi var ve güzel yumurtalarımız olur inşallah
Benim de yarın yumurta toplamam var inşallahbende 1 aralıkta tedavye basladım suanda ilaçları kullanıyorum cnm cum veya pazartesi yumurta toplama dedi?
Taze transfer mi yapıldı sizeSelam kizlar bende 23 kasimda basladim tedaviye cumartesi günü 5. Gün transfer islemim yapilacak cok stresli heyecanli bir süreç insallah hepimize hayırlı saglikli bebisler verir Allah'ım
Gonalf yanında başka iğne verdi miBen de bugun basladim kizlar 225 gonalf ile paartesi ultrasona gel dedi. 225 orta bi doz mu oluyor bilginiz var mi? 300 kullananlar falan duymustum 225 az gibi sanki dimi
Hayırlısı ile inşallah güzel olurBenim de yarın yumurta toplamam var inşallah
Çıktım toplamadan ama bilgi verilmedi yarın verilecekmişHayırlısı ile inşallah güzel olur
Ay canım benimde yarın toplama olcak nasıl zor mu oluyo. Bide ohss diye bişey okudum bi korktum varyaÇıktım toplamadan ama bilgi verilmedi yarın verilecekmiş
Canım haftasonu da belli bir saate kadar çalışıyorlar o sebepten sıkma canınıBende adet olmayi bekliyorum canim hafta sonuna gelirse ne olacak ya kafam cok karisti hep adetin 2. 3. Gunu baslaniyormuş
Canım gonalf pergoveris ve tarlusal kullandım. Sen başladın mıMerhaba Bende bu cuma tedaviye başlayacağımsiz hangi ilaç ve vitamin kullanıyorsunuz?
Evet bugün başladımCanım gonalf pergoveris ve tarlusal kullandım. Sen başladın mı
Amin canım nerde başladınEvet bugün başladımbende corasprim folik asit ve gonalf kullanıyorum. İnşallah hepimize şifa vitamin olsun ve iyi kalitede embriyolarımızla sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım
Antalyada tedaviye başladım. Aslında merkez seçerken baya zorlandım. Şehirdışından gidiyorum o sebeple kafam karışıktı inşallah her şey güzel olurAmin canım nerde başladın
Bende istanbuldayım canım behçeci tüp bebek merkezinde başladımAntalyada tedaviye başladım. Aslında merkez seçerken baya zorlandım. Şehirdışından gidiyorum o sebeple kafam karışıktı inşallah her şey güzel olursiz nerede tedavi görüyorsunuz
İşlemde bir şey hissetmiyorsun ama sonrasında ağrı kesicinin etkisi geçince ağrı oluyor yani benim hala azalmadı ağrım. Ben de ohss den korkuyorum bugün sordum doktora ne zaman belli olur diye ilk 5 gün her zaman risk vardır ama nadir olur korkma dediAy canım benimde yarın toplama olcak nasıl zor mu oluyo. Bide ohss diye bişey okudum bi korktum varya
Merhaba bemde 1aralıkta regl oldum ve başladık hayırlısıyla ama iki gündür jelimsi akıntım var normal midirMerhaba kızlar dün tüp bebek tedavisine başladım. Aynı süreçte olanlar fikir alışverişi yapalım..
Bana bugun 300 yazdi canim adetim tam sokulmedi ilaclari vermek istemedi eczane cok zor durumda biraktilar beni raporum var diyeBen de bugun basladim kizlar 225 gonalf ile paartesi ultrasona gel dedi. 225 orta bi doz mu oluyor bilginiz var mi? 300 kullananlar falan duymustum 225 az gibi sanki dimi
İlaç bulmak çok zor hangi evzaneye baksam yok dediBana bugun 300 yazdi canim adetim tam sokulmedi ilaclari vermek istemedi eczane cok zor durumda biraktilar beni raporum var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?