Tüp bebeğe bu ay başlayanlar🌸💞

Ben de bugun basladim kizlar 225 gonalf ile paartesi ultrasona gel dedi. 225 orta bi doz mu oluyor bilginiz var mi? 300 kullananlar falan duymustum 225 az gibi sanki dimi

Canım gonalf pergoveris ve tarlusal kullandım. Sen başladın mı
Evet bugün başladım bende corasprim folik asit ve gonalf kullanıyorum. İnşallah hepimize şifa vitamin olsun ve iyi kalitede embriyolarımızla sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım

Amin canım nerde başladın
Antalyada tedaviye başladım. Aslında merkez seçerken baya zorlandım. Şehirdışından gidiyorum o sebeple kafam karışıktı inşallah her şey güzel olur siz nerede tedavi görüyorsunuz

Ay canım benimde yarın toplama olcak nasıl zor mu oluyo. Bide ohss diye bişey okudum bi korktum varya
İşlemde bir şey hissetmiyorsun ama sonrasında ağrı kesicinin etkisi geçince ağrı oluyor yani benim hala azalmadı ağrım. Ben de ohss den korkuyorum bugün sordum doktora ne zaman belli olur diye ilk 5 gün her zaman risk vardır ama nadir olur korkma dedi

Ben de bugun basladim kizlar 225 gonalf ile paartesi ultrasona gel dedi. 225 orta bi doz mu oluyor bilginiz var mi? 300 kullananlar falan duymustum 225 az gibi sanki dimi
Bana bugun 300 yazdi canim adetim tam sokulmedi ilaclari vermek istemedi eczane cok zor durumda biraktilar beni raporum var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…