Tüp BEBEK 2020 Temmuz ayı

Moralini de hiç bozma kan testini yaptır . neden bayramin üzgün geçsin ki hiç birşey belli olmadan

Moralini de hiç bozma kan testini yaptır . neden bayramin üzgün geçsin ki hiç birşey belli olmadan
Selam, naptınız test yaptırdınız mı
evet dün yaptım 22.42 çıktı 5/50 arası hamile demek oluyor ama boş gebelik , dış gebelik veya kimyasal gebelik çıkmasın diye yarın tekrardan test yapacağız doktor öyle istedi eğer 2 katı çıkarsa başlangıç İçin hamile demek

Transfer nasıl bi işlem kızlar zor mu kaç dk sürüyor?? Opu baya sıkıntılıymış transfer de böyle sıkıntılı mı olacak
Hiç korkulacak birşey yok çok acısız bir işlem. Benim canım hiç yanmadı sadece sıkışık olduğunuz İçin tuvalet yapıp rahatlamak istiyorsunuz o kadar :)

Kaçıncı gün sonucu bu

Maşallah

Hiç korkulacak birşey yok çok acısız bir işlem. Benim canım hiç yanmadı sadece sıkışık olduğunuz İçin tuvalet yapıp rahatlamak istiyorsunuz o kadar :)
Aynen canım kaç saat sonra cikabildin sen

Canim en sağlıklısı kan testi benim bugün 9 günüm kan testi yapsam mi korkuyom
Bu kan testinde saatte önemliymiş transfer saatini baz alarak gün hesaplanman gerekiyormuş. Bide kaçıncı gün embriyosu ona da bağlı kanda 10. Günde mi 12. Günde mi çıkacağı

Bu kan testinde saatte önemliymiş transfer saatini baz alarak gün hesaplanman gerekiyormuş. Bide kaçıncı gün embriyosu ona da bağlı kanda 10. Günde mi 12. Günde mi çıkacağı
Canim 23 temmuz sabah 11 de transfer oldum 3. Gün enbiryosu çift

yaaa çok sevindim inşaallah hamilesinizdir ben de gün sayıyorum

Hayırlı olsun inşallah Benim 5. Gün embriyosuydu 10. Günde yaptırdım bildiğim kadarıyla 2. 3. Gün embriyolar 12. Günde kendini kanda belli ediyor
Canim herkes ayrı bir sey diyor ama ben kararimi verdim pazar günü yapacam InşşAllah vardır ya sabahtan by yana insegramda bebiş eşyası bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…