En doğrusu kan testi önceden kendini üzmeye yada umutlandırmaya gerek yok benceBende de test var ama cesaret edemiyorum bugün 7. Gün transfer sonrası. Cumartesi ya da pazar direkt kan testi yaptırıcam sanırım.
Moralini de hiç bozma kan testini yaptır . neden bayramin üzgün geçsin ki hiç birşey belli olmadan
evet dün yaptım 22.42 çıktı 5/50 arası hamile demek oluyor ama boş gebelik , dış gebelik veya kimyasal gebelik çıkmasın diye yarın tekrardan test yapacağız doktor öyle istedi eğer 2 katı çıkarsa başlangıç İçin hamile demekSelam, naptınız test yaptırdınız mı
İdrar testi yanıltıcı olabilir bide evet erken 8. Gün bekleyin biraz8. Günüm. Test yaptım. Negatif. Erken mi yaptım acaba
İdrar testi yaptım. Negatif çıktı. 10. Gün yapayım birde. Nasip.sonuç kaç cıktı birde bugün tutunmuş olabilir bence 2 gün daha bekleyin bugün benim de 8. Günüm 23 temmuzda yaptım korkuyom test yapmaya
Hiç korkulacak birşey yok çok acısız bir işlem. Benim canım hiç yanmadı sadece sıkışık olduğunuz İçin tuvalet yapıp rahatlamak istiyorsunuz o kadar :)Transfer nasıl bi işlem kızlar zor mu kaç dk sürüyor?? Opu baya sıkıntılıymış transfer de böyle sıkıntılı mı olacak
Kaçıncı gün sonucu buevet dün yaptım 22.42 çıktı 5/50 arası hamile demek oluyor ama boş gebelik , dış gebelik veya kimyasal gebelik çıkmasın diye yarın tekrardan test yapacağız doktor öyle istedi eğer 2 katı çıkarsa başlangıç İçin hamile demek
Bana göre 10 gün eşimin saat hesaplamasına göre 8. Gün 20. Saat :)Kaçıncı gün sonucu bu
Canim en sağlıklısı kan testi benim bugün 9 günüm kan testi yapsam mi korkuyomİdrar testi yaptım. Negatif çıktı. 10. Gün yapayım birde. Nasip.
Maşallahevet dün yaptım 22.42 çıktı 5/50 arası hamile demek oluyor ama boş gebelik , dış gebelik veya kimyasal gebelik çıkmasın diye yarın tekrardan test yapacağız doktor öyle istedi eğer 2 katı çıkarsa başlangıç İçin hamile demek
Aynen canım kaç saat sonra cikabildin senHiç korkulacak birşey yok çok acısız bir işlem. Benim canım hiç yanmadı sadece sıkışık olduğunuz İçin tuvalet yapıp rahatlamak istiyorsunuz o kadar :)
Bana göre 10 gün eşimin saat hesaplamasına göre 8. Gün 20. Saat :)
Ancak 15 dk dayanabildim acaba ondan mı negatif oldu onu düşünmüyor değilim yaniAynen canım kaç saat sonra cikabildin sen
İşlemden yarım saat sonra çıkabilirsiniz diyorlar ama ben 1 saat yattım öyle çıktım bide Altan jel yapıp yürümem gerekiyordu çok gece kalmadımAynen canım kaç saat sonra cikabildin sen
Neye 15 dk dayanabildinAncak 15 dk dayanabildim acaba ondan mı negatif oldu onu düşünmüyor değilim yani
Bu kan testinde saatte önemliymiş transfer saatini baz alarak gün hesaplanman gerekiyormuş. Bide kaçıncı gün embriyosu ona da bağlı kanda 10. Günde mi 12. Günde mi çıkacağıCanim en sağlıklısı kan testi benim bugün 9 günüm kan testi yapsam mi korkuyom
Canim 23 temmuz sabah 11 de transfer oldum 3. Gün enbiryosu çiftBu kan testinde saatte önemliymiş transfer saatini baz alarak gün hesaplanman gerekiyormuş. Bide kaçıncı gün embriyosu ona da bağlı kanda 10. Günde mi 12. Günde mi çıkacağı
Hayırlı olsun inşallahCanim 23 temmuz sabah 11 de transfer oldum 3. Gün enbiryosu çift
yaaa çok sevindim inşaallah hamilesinizdir ben de gün sayıyorumevet dün yaptım 22.42 çıktı 5/50 arası hamile demek oluyor ama boş gebelik , dış gebelik veya kimyasal gebelik çıkmasın diye yarın tekrardan test yapacağız doktor öyle istedi eğer 2 katı çıkarsa başlangıç İçin hamile demek
Canim herkes ayrı bir sey diyor ama ben kararimi verdim pazar günü yapacam InşşAllah vardır ya sabahtan by yana insegramda bebiş eşyası bakıyorumHayırlı olsun inşallahBenim 5. Gün embriyosuydu 10. Günde yaptırdım bildiğim kadarıyla 2. 3. Gün embriyolar 12. Günde kendini kanda belli ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?