Merhaba, Sizin değeriniz arttı mı? Benzer durumdayız da merak ettim o yüzden.Merhabalar çok erken yaptırmışsınız. Moralinizi bozmayın saat olacak hesaplayarak güne karar verin 10. Günde kan testi yapmanız gerekiyor. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin
Merhaba sanırım bana sordunuz yeni üye oldumda öğrenemedim henüz sayfayı.Merhaba, Sizin değeriniz arttı mı? Benzer durumdayız da merak ettim o yüzden.
Evet benimde her seferinde umudum bitti ama sen sakın öyle olma çevremde de burada da çok kişi var 8.gün çıkmayıp 10ve11. Gün çıkan embriyo na göre tutunması değişiyor . O kadar iyi anlıyorum ki seni umudumuz olmazsa yapamayız bende kan verdim elim kalbimde bekliyorum sonucu8. Gün negatifi gördükten sonra tüm umutlarım yıkıldı. Artık pozitif beklemiyorum. Yarın test günüm ve karnım çok ağrıyor. Adet sancıları yani.
Adet ağrısı genelde oluyormuş ben bu forum un nerdeyse tüm yıllarını okudum %80 de adet sancısı olmuş . Bu arada genelde de evdeki idrar testlerinde çıkmıyor tabi biz negatif çıkınca algılayamıyoruz ama gerçek bu sakın yitirme umudunu8. Gün negatifi gördükten sonra tüm umutlarım yıkıldı. Artık pozitif beklemiyorum. Yarın test günüm ve karnım çok ağrıyor. Adet sancıları yani.
allah yar ver yardımcın olsun. Hep bir umut oluyor ama içimiz yangın yeri. Siz sonucunuzu yazın lütfen.Evet benimde her seferinde umudum bitti ama sen sakın öyle olma çevremde de burada da çok kişi var 8.gün çıkmayıp 10ve11. Gün çıkan embriyo na göre tutunması değişiyor . O kadar iyi anlıyorum ki seni umudumuz olmazsa yapamayız bende kan verdim elim kalbimde bekliyorum sonucu
8. Gün negatifi gördükten sonra tüm umutlarım yıkıldı. Artık pozitif beklemiyorum. Yarın test günüm ve karnım çok ağrıyor. Adet sancıları yani.
Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah, dua edeceğim sizin içinseninle aynı durumdayız desene ..bende 8.gün idrardan baktım negatif çıktı.Ve yarın kandan baktırmaya gideceğim.Bu benim 3.denemem ve yaş 42.. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...
Çok teşekkür ederimGüzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah, dua edeceğim sizin için
İnşAllah pozitifi görürsünüz. Allah yardımcınız olsun. Duaların sizinle.seninle aynı durumdayız desene ..bende 8.gün idrardan baktım negatif çıktı.Ve yarın kandan baktırmaya gideceğim.Bu benim 3.denemem ve yaş 42.. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...
İnşAllah, gönlünüzce olsunBenimde 22 temmuz transfer günümdü bugün test yaptım 0.130 çıktı yani negatif ama akıntılarım çok var birde sanki idrar yollarım enfeksiyonlu gibi çok değişik rahmimin içi batma gibi şeyler devam ediyor konduramadım doktor 2 gün sonra tekrarla bi daha dedi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bizde bi gün alırız bebeklerimizi
SizindeİnşAllah, gönlünüzce olsun
Adet ağrısı genelde oluyormuş ben bu forum un nerdeyse tüm yıllarını okudum %80 de adet sancısı olmuş . Bu arada genelde de evdeki idrar testlerinde çıkmıyor tabi biz negatif çıkınca algılayamıyoruz ama gerçek bu sakın yitirme umudunu
merhaba bugün 10.günüm kan testim 1.24 çıktı yani bu seferde olmadı çok moralim bozukAllah
allah yar ver yardımcın olsun. Hep bir umut oluyor ama içimiz yangın yeri. Siz sonucunuzu yazın lütfen.
Herşeyde vardır bir hayir.Sıkma canını .Demek ki daha zamanın var.Benimde 3.denemem ve yarın test yapacağım kendimi olumsuza hazırladım.Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.merhaba bugün 10.günüm kan testim 1.24 çıktı yani bu seferde olmadı çok moralim bozuk
Merhabalar evet 22,42 değerden sonra 2 gün sonra tekrar yaptım 92 çıktı sonra 2 gün sonra yani Bugün yaptım 183 çıktı ElhamdulillahMerhaba, Sizin değeriniz arttı mı? Benzer durumdayız da merak ettim o yüzden.
5/50 arası hamile oluyor diye biliyorum ben . Doktora sordunuz mu ?merhaba bugün 10.günüm kan testim 1.24 çıktı yani bu seferde olmadı çok moralim bozuk
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşlllahHerşeyde vardır bir hayir.Sıkma canını .Demek ki daha zamanın var.Benimde 3.denemem ve yarın test yapacağım kendimi olumsuza hazırladım.Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.
Ya bende idrar yolu enfeksiyonu olmuştum. 10. Günde değerim 22,42 çıkmıştıBenimde 22 temmuz transfer günümdü bugün test yaptım 0.130 çıktı yani negatif ama akıntılarım çok var birde sanki idrar yollarım enfeksiyonlu gibi çok değişik rahmimin içi batma gibi şeyler devam ediyor konduramadım doktor 2 gün sonra tekrarla bi daha dedi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bizde bi gün alırız bebeklerimizi
Rabbim hakkınızda hayırlısı eylesin. İnşallah tez vakitte hayırlı ve sağlıklı şekilde evladınızı kucağınıza alırsınız. Hangi hastanede tedavi görüyorsunuzseninle aynı durumdayız desene ..bende 8.gün idrardan baktım negatif çıktı.Ve yarın kandan baktırmaya gideceğim.Bu benim 3.denemem ve yaş 42.. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?