Tüp BEBEK 2020 Temmuz ayı

Merhabalar çok erken yaptırmışsınız. Moralinizi bozmayın saat olacak hesaplayarak güne karar verin 10. Günde kan testi yapmanız gerekiyor. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin
Merhaba, Sizin değeriniz arttı mı? Benzer durumdayız da merak ettim o yüzden.

Merhaba, Sizin değeriniz arttı mı? Benzer durumdayız da merak ettim o yüzden.
Merhaba sanırım bana sordunuz yeni üye oldumda öğrenemedim henüz sayfayı.
Ben transfer gününü saymıyorsak eğer 5. Gün kanda baktırdım0.42 çıktı yani negatif - 9.günü idrarda evde yaptım negatif çıktı ... yarın 10.günüm sabah kan testi yaptıracağım . Gittiğim Tüp bebek merkezi De 10 gün sonra demişti .İnanılmaz korkuyorum ve stresliyim sabah kan vereceğim 1-1,5 saatte çıkıyor sonucu buraya da yazarım merak etmeyin . Bende hep burayı okudum beklemek başkalarının sonuçlarını öğrenmek nasıl bir duygu çok iyi biliyorum 3 senedir okuyorum .

8. Gün negatifi gördükten sonra tüm umutlarım yıkıldı. Artık pozitif beklemiyorum. Yarın test günüm ve karnım çok ağrıyor. Adet sancıları yani.

8. Gün negatifi gördükten sonra tüm umutlarım yıkıldı. Artık pozitif beklemiyorum. Yarın test günüm ve karnım çok ağrıyor. Adet sancıları yani.
Evet benimde her seferinde umudum bitti ama sen sakın öyle olma çevremde de burada da çok kişi var 8.gün çıkmayıp 10ve11. Gün çıkan embriyo na göre tutunması değişiyor . O kadar iyi anlıyorum ki seni umudumuz olmazsa yapamayız bende kan verdim elim kalbimde bekliyorum sonucu

Adet ağrısı genelde oluyormuş ben bu forum un nerdeyse tüm yıllarını okudum %80 de adet sancısı olmuş . Bu arada genelde de evdeki idrar testlerinde çıkmıyor tabi biz negatif çıkınca algılayamıyoruz ama gerçek bu sakın yitirme umudunu

Allah
allah yar ver yardımcın olsun. Hep bir umut oluyor ama içimiz yangın yeri. Siz sonucunuzu yazın lütfen.

seninle aynı durumdayız desene ..bende 8.gün idrardan baktım negatif çıktı.Ve yarın kandan baktırmaya gideceğim.Bu benim 3.denemem ve yaş 42.. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...

seninle aynı durumdayız desene ..bende 8.gün idrardan baktım negatif çıktı.Ve yarın kandan baktırmaya gideceğim.Bu benim 3.denemem ve yaş 42.. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...
Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah, dua edeceğim sizin için

İnşAllah pozitifi görürsünüz. Allah yardımcınız olsun. Duaların sizinle.

Benimde 22 temmuz transfer günümdü bugün test yaptım 0.130 çıktı yani negatif ama akıntılarım çok var birde sanki idrar yollarım enfeksiyonlu gibi çok değişik rahmimin içi batma gibi şeyler devam ediyor konduramadım doktor 2 gün sonra tekrarla bi daha dedi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bizde bi gün alırız bebeklerimizi

İnşAllah, gönlünüzce olsun

Allah

allah yar ver yardımcın olsun. Hep bir umut oluyor ama içimiz yangın yeri. Siz sonucunuzu yazın lütfen.
merhaba bugün 10.günüm kan testim 1.24 çıktı yani bu seferde olmadı çok moralim bozuk

merhaba bugün 10.günüm kan testim 1.24 çıktı yani bu seferde olmadı çok moralim bozuk
Herşeyde vardır bir hayir.Sıkma canını .Demek ki daha zamanın var.Benimde 3.denemem ve yarın test yapacağım kendimi olumsuza hazırladım.Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.

Ya bende idrar yolu enfeksiyonu olmuştum. 10. Günde değerim 22,42 çıkmıştı

Rabbim hakkınızda hayırlısı eylesin. İnşallah tez vakitte hayırlı ve sağlıklı şekilde evladınızı kucağınıza alırsınız. Hangi hastanede tedavi görüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…