Tüp BEBEK 2020 Temmuz ayı

Transfer sonrasinda sıkışıklık durumuna. Daha da aşırı su içmem

Hayırlı olsun umarım sorunsuz devam eder. Yeni test sonucunuz belli oldu mu?

21 temmuz da 2. Tüp bebeğimi denedim dondurulmuş 5. Gün embriyosu. İnşallah olumlu olur sonuç . Temmuz ayında yaptıranlarla bu başlık altında toplanıp birbirimize destek olalım inşallah
Merhabalar burayı yıllardır okuyorum ilk kez üye oldum . Bende 24 Temmuz’da transfer oldum 4 Ağustos test günüm ama dayanamayıp 2 defa idrar testi yaptım 1 defa da kanda baktırdım hepsi negatif çıktı yarın 9. Günüm kanda baktırsam mı acaba diyorum kafayı yedim resmen allah hepimizin yardımcısı olsun beklemek çok zor

Mrb arkadaşlar öncelikle rabbim isteyen herkese nasip etsin.ben de 8 temmuzda transfer oldum ve pozitif şükür.size tavsiyem sağlıklı beslenmeniz ve bol bol dinlenmeniz.en azından vicdanınız rahat olur.ve aynı zamanda doktorun dediği tarihten şaşmayın onlardan çok bilmiyoruz biz sonuçta yoksa kendimizi uzmekten başka bir işe yaramıyor sonuç.hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Merhaba, içinizi ferah tutun. Benim embriyolarım 3. Gün transfer edildi. Doktorum bana 12. Günde kan tahlili yaptır, dedi. İdrar tahlili yanıltıcı olabilirmiş. Moral çok önemli lütfen emin olmadan üzülmeyin.

Merhabalar çok erken yaptırmışsınız. Moralinizi bozmayın saat olacak hesaplayarak güne karar verin 10. Günde kan testi yapmanız gerekiyor. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin

Aminn Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde evladınızı kucağınızı almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…