Hayırlısıyla inşallah tüm duamız bu yönde sizinde benimde duam kabul olur inşalllahyaaa çok sevindim inşaallah hamilesinizdir ben de gün sayıyorum
Yaptınız mı test9. Gün çıkabilir. Bende 8. Gün yapacağım. Yani bayramın ilk günü
Sizin sonucunuz belli oldu mu?Hayırlı olsun inşallahBenim 5. Gün embriyosuydu 10. Günde yaptırdım bildiğim kadarıyla 2. 3. Gün embriyolar 12. Günde kendini kanda belli ediyor
Evet negatifYaptınız mı test
Kaç günlük iken test yaptınızEvet negatif
8. Gün yaptım.Kaç günlük iken test yaptınız
Bence olsa çıkardı. Nasip ama bugün 9. Günüm hafif karın ağrılarım başladı adet olacakmışım gibi.Canim 8. Gün erken bence bekle bir kaç gün sonra niye yaptır bazen geç tutunuyor
Adanada nerede tedavi oluyorsunuzAyy hadi hayırlı haberlerinizi bekliyoruzBen Adana’da başladım tedavime.
Hayırlı olsun umarım sorunsuz devam eder. Yeni test sonucunuz belli oldu mu?evet dün yaptım 22.42 çıktı 5/50 arası hamile demek oluyor ama boş gebelik , dış gebelik veya kimyasal gebelik çıkmasın diye yarın tekrardan test yapacağız doktor öyle istedi eğer 2 katı çıkarsa başlangıç İçin hamile demek
Hamdi Karanfil hocam ile başladık, çok ilgili ve ekibi de güven vericiAdanada nerede tedavi oluyorsunuz
Anladım canım duymadım daha önce ismini pozitif olur inşallahHamdi Karanfil hocam ile başladık, çok ilgili ve ekibi de güven vericiinşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız
İAnladım canım duymadım daha önce ismini pozitif olur inşallah
Merhabalar burayı yıllardır okuyorum ilk kez üye oldum . Bende 24 Temmuz’da transfer oldum 4 Ağustos test günüm ama dayanamayıp 2 defa idrar testi yaptım 1 defa da kanda baktırdım hepsi negatif çıktı yarın 9. Günüm kanda baktırsam mı acaba diyorum kafayı yedim resmen allah hepimizin yardımcısı olsun beklemek çok zor21 temmuz da 2. Tüp bebeğimi denedim dondurulmuş 5. Gün embriyosu. İnşallah olumlu olur sonuç . Temmuz ayında yaptıranlarla bu başlık altında toplanıp birbirimize destek olalım inşallah
Merhaba, içinizi ferah tutun. Benim embriyolarım 3. Gün transfer edildi. Doktorum bana 12. Günde kan tahlili yaptır, dedi. İdrar tahlili yanıltıcı olabilirmiş. Moral çok önemli lütfen emin olmadan üzülmeyin.Merhabalar burayı yıllardır okuyorum ilk kez üye oldum . Bende 24 Temmuz’da transfer oldum 4 Ağustos test günüm ama dayanamayıp 2 defa idrar testi yaptım 1 defa da kanda baktırdım hepsi negatif çıktı yarın 9. Günüm kanda baktırsam mı acaba diyorum kafayı yedim resmen allah hepimizin yardımcısı olsun beklemek çok zor
Merhabalar çok erken yaptırmışsınız. Moralinizi bozmayın saat olacak hesaplayarak güne karar verin 10. Günde kan testi yapmanız gerekiyor. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versinMerhabalar burayı yıllardır okuyorum ilk kez üye oldum . Bende 24 Temmuz’da transfer oldum 4 Ağustos test günüm ama dayanamayıp 2 defa idrar testi yaptım 1 defa da kanda baktırdım hepsi negatif çıktı yarın 9. Günüm kanda baktırsam mı acaba diyorum kafayı yedim resmen allah hepimizin yardımcısı olsun beklemek çok zor
Aminn Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde evladınızı kucağınızı almayı nasip etsin inşallahMrb arkadaşlar öncelikle rabbim isteyen herkese nasip etsin.ben de 8 temmuzda transfer oldum ve pozitif şükür.size tavsiyem sağlıklı beslenmeniz ve bol bol dinlenmeniz.en azından vicdanınız rahat olur.ve aynı zamanda doktorun dediği tarihten şaşmayın onlardan çok bilmiyoruz biz sonuçta ☺yoksa kendimizi uzmekten başka bir işe yaramıyor sonuç.hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?