İstanbul Çamlıca Medicana...Ama bu sefer de tutmazsa başka merkeze gideceğiz.Rabbim hakkınızda hayırlısı eylesin. İnşallah tez vakitte hayırlı ve sağlıklı şekilde evladınızı kucağınıza alırsınız. Hangi hastanede tedavi görüyorsunuz
Kaç günlük embriyosu olduğu çok önemli kaçgünlük donduruldu önemli. Ona göre denemeniz gerekiyor. Çok zor biliyorum ama sabırlı olmak zorundayız8. Gün negatifi gördükten sonra tüm umutlarım yıkıldı. Artık pozitif beklemiyorum. Yarın test günüm ve karnım çok ağrıyor. Adet sancıları yani.
Bahçeçi tüp bebek merkezine bakın mutlakaİstanbul Çamlıca Medicana...Ama bu sefer de tutmazsa başka merkeze gideceğiz.
Bakalım yarınki sonucumuza göre bir süre dinlenip sonra tekrar başlayacağızBahçeçi tüp bebek merkezine bakın mutlaka
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah , yarın bekliyorum olumlu yorumunuzu inşallahBakalım yarınki sonucumuza göre bir süre dinlenip sonra tekrar başlayacağızBahceciyi araştırıyoruz zaten.
Merhaba malesef 5 bile değil benim sonucum 1.24 doktorum negatif olduğunu söyledi5/50 arası hamile oluyor diye biliyorum ben . Doktora sordunuz mu ?
Herşey nasip ötesi yok. Benim de ilk tüp bebek denemem negatif olmuştu ama şuan 2. Denedik değerim 183 Elhamdulillahhh inşallah dış gebelik değilse hamileyim. Sadece tutunmasıyla kalmıyor sonrası da uzun kese oluşacak mı kalbi atacak mı derken sabırla bekliyoruz. Rabbim bu günleri size de göstersin inşallah. Bende keseyi görmek için 12 ağısyosya gideceğimBende Koç üniversitesi Prof dr Barış ata ya gittim ilk tüp bebek denememdi 5.gün embriyosu malesef negatif oldu
Merhaba malesef 5 bile değil benim sonucum 1.24 doktorum negatif olduğunu söyledi
Çok sevindim, çok iyi olmuş artışlarınız. Sağlıkla kucağınıza almak nasip etsinMerhabalar evet 22,42 değerden sonra 2 gün sonra tekrar yaptım 92 çıktı sonra 2 gün sonra yani Bugün yaptım 183 çıktı Elhamdulillah
Siz nerede yaptırdınızHerşey nasip ötesi yok. Benim de ilk tüp bebek denemem negatif olmuştu ama şuan 2. Denedik değerim 183 Elhamdulillahhh inşallah dış gebelik değilse hamileyim. Sadece tutunmasıyla kalmıyor sonrası da uzun kese oluşacak mı kalbi atacak mı derken sabırla bekliyoruz. Rabbim bu günleri size de göstersin inşallah. Bende keseyi görmek için 12 ağısyosya gideceğim
Aminn inşallah , Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat , evlatlar nasip etsin inşallahÇok sevindim, çok iyi olmuş artışlarınız. Sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
Bahçelievler Memorial da yaptırdık bizSiz nerede yaptırdınız
Maalesef 3.kez hüsranı yaşıyoruz.Demek ki daha zamanı değilmiş.Rabbim en kısa sürede isteyen herkese nasip etsin.Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah , yarın bekliyorum olumlu yorumunuzu inşallah
Benim hala devam ediyor anlamış değilim baş dönmesi mide bulantısı var ama negatif adetten herhalde herşey allahtan ikinciye nasip artık senin gebelik var ama dimi ben pek anlamıyorumYa bende idrar yolu enfeksiyonu olmuştum. 10. Günde değerim 22,42 çıkmıştı
Azosperm değil ama sayı ve morfolojisi düşük. O yüzden iyi bir embriyolog ile çalıştık ama olmadı. Nasipse 3. Tüp bebeği yaptıracağız. Doktorun ismi Semra SertyelMerhaba kızlar. tüp bebek yaptırma nedeniniz nelerdir? erkek infertilitesi olan varmı? azosperm falan?
yaş faktörü ve sebepsiz infertilite...Merhaba kızlar. tüp bebek yaptırma nedeniniz nelerdir? erkek infertilitesi olan varmı? azosperm falan?
ortalama fiyat ne tuttu ?Bahçelievler Memorial da yaptırdık biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?