Tüp BEBEK 2020 Temmuz ayı

8. Gün negatifi gördükten sonra tüm umutlarım yıkıldı. Artık pozitif beklemiyorum. Yarın test günüm ve karnım çok ağrıyor. Adet sancıları yani.
Kaç günlük embriyosu olduğu çok önemli kaçgünlük donduruldu önemli. Ona göre denemeniz gerekiyor. Çok zor biliyorum ama sabırlı olmak zorundayız rabbim tez vakitte hayırlı bir evlat verir size de inşallah

Bende Koç üniversitesi Prof dr Barış ata ya gittim ilk tüp bebek denememdi 5.gün embriyosu malesef negatif oldu

Bende Koç üniversitesi Prof dr Barış ata ya gittim ilk tüp bebek denememdi 5.gün embriyosu malesef negatif oldu
Herşey nasip ötesi yok. Benim de ilk tüp bebek denemem negatif olmuştu ama şuan 2. Denedik değerim 183 Elhamdulillahhh inşallah dış gebelik değilse hamileyim. Sadece tutunmasıyla kalmıyor sonrası da uzun kese oluşacak mı kalbi atacak mı derken sabırla bekliyoruz. Rabbim bu günleri size de göstersin inşallah. Bende keseyi görmek için 12 ağısyosya gideceğim

Siz nerede yaptırdınız

Merhaba arkadaşlar. 23 temmuz transferi. 5. Gün embriyosu. Bugün test günüm 2.1 Yani negatif. Bu arada dikkatimi çekti 2 kişi pozitif. Geri kalanlar hep negatif

Ya bende idrar yolu enfeksiyonu olmuştum. 10. Günde değerim 22,42 çıkmıştı
Benim hala devam ediyor anlamış değilim baş dönmesi mide bulantısı var ama negatif adetten herhalde herşey allahtan ikinciye nasip artık senin gebelik var ama dimi ben pek anlamıyorum

Merhaba kızlar. tüp bebek yaptırma nedeniniz nelerdir? erkek infertilitesi olan varmı? azosperm falan?

Merhaba kızlar. tüp bebek yaptırma nedeniniz nelerdir? erkek infertilitesi olan varmı? azosperm falan?
Azosperm değil ama sayı ve morfolojisi düşük. O yüzden iyi bir embriyolog ile çalıştık ama olmadı. Nasipse 3. Tüp bebeği yaptıracağız. Doktorun ismi Semra Sertyel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…