tup bebek anneleri biraz da eglenelim:))

ozlem80

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
4.254
23
116
İngiltere
arkadaslar burda hep birbirimizin stresine destek oluyoruz paylasimda bulunuyoruz biraz da eglenceli bir konuyla icimiz acilsin istedim. bebeklerinizin cinsiyetini ogrenenler lutfen yazsin.
bizler icin onemli olan saglikli bir hamilelik elde etmek, kiz isterim erkek isterim luks bir konu gb kaliyor. formun diger sayfalarinda hanimlar: yumurtlama oncesi iki gun kiz yumurtlama gunu erkek gb, konular konusuyorlar, oysaki dedikleri dogruysa tup bebekte genelde erkek bebek sahibi olunmali. onlari okudukca aklima bu geliyor o yuzden merak ettim, sizin de ilginizi cekerse buyrun yazin. bizde biraz eglenceli konularla morel bulmus oluruz.
tum hamislerimizi Rabbim korusun :nazar:

benim 3 aylık ama daha cinsiyeti belli değil. sağlıklı olsun kız olsun gönlüm öle diyor ama babamız oğlum diye seviyor....... En önemlisi hayırlısı olsun.sağlıkla rabbim herkeze nasip etsin

Ben de hep kız çocuk istedim. Ama yıllar boyu tedavi ve olumsuzluklar sonucu kız ya da oğlan farketmez diyorum. ıstemek kolay ama elde etmek çoook zormuş.

benım bıraz gonlum kızdan yanaydı ama erkek dedı doktor ama hıc uzulmedım bıde benım tedavı yaptırdıgım donemdekı arkadasların hepsı erkek bebek beklıo bılmıorum neyle ılgılı ama allah en basta saglıklı sıhhatlı olsun zaten bınbır guclukle gelıolar kız erkek hıc farketmez evlat sonucta...

RABBIM öncelıkle hayırlı ve saglıklı evlatlar versın benımde arkadaşım tuple hamıle şuan kız beklıyo rabbım evlatsız koymasında kız erkek farketmez allahım herkeze dunya nımetlerınden tattırsın

kesinlikle her hamile kadin tedavi de olsa dogal da olsa once sagliklisini ister ama herkesin gonlunde vardir bir kizim ya da bir oglum olsun diye sessiz bir istek, Allah bizlere saglikla ikisini de nasip etsin Insallah.
ama ovulasyon gunu ve oncesi cinsiyet tahminlerini curutucek en buyuk kanit tup bebek yaptiranlardir.
bu arada bende hep saglikli bir kiz bebis istemisimdir ama oglana da kiza da canim feda:)

benim için hiç farketmez.çünkü ikiside arkamdan bana anne diye seslenecek.bende yavrummm diye.allahım bugünleri yaşatsında saglıklı olsunda kız oglan farketmez.........

bizimde kızımız olacak zaten hamile kalır kalmaz içime doğmuştu kız olacak diye allahım tüm olmayanlarada nasip etsin

evet ilk etapta hamile kalalım diyoruz fakat hamile kalınca cinsiyetide çok öğrenmek istiyoruz yani bende en azından öle oldu...2 dir dr a soruyorum cinsiyeti ama hala belli değil göstermiyor kendini bebeğim 14+4 günlük hamileyim ve çok merak ediyorum dr kız olabilir diyor fakat 3 hafta daha bekliycem cinsiyet için....gönlümde yatan bebek ise ben kendimi bildim bileli kız çocuğuydu ama oğlumda olsa dünyalar benim olur...eşim biraz sanki erkek istiyor gibi ama kzıda olsa çok mutlu olurr.......rabbim hayırlı sağlıklı kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin inşş....ve tüm isteyen herkesede nasip etsin evlat....

9 aylık bir oğluşum var :nazar:
inşallah sizler de sağlıcakla kucağınıza alırsınız mis kokulularınızı :asigim:

iki tane erkekimiz olacak bizimde :) Darısı tüm isteyenlerinn başına inşallahh arkadaşlarr

Back
X