- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
benim canımda midye çektikonuya pat danak dalcam ama bende çok severimciğer kokoreç kelle paça ohhhhh miss
eşimde hiç sevmez
aa aynı ben valla bende uykucuyumdur..Ne yazmış ne yazmışsınııızzzzz oku oku kafam gözüm döndükime ne cevap vereceğimi şaşırdım vallahi, ama beni uykucu ilan etmenize hiç şaşırmadım ailede de öyle bilinirim çok şükür. Eş kişisi sen çocuğu doğurduktan sonra geceleri emzirmeyeceğime,çocuğun açlıktan çatlayacağına inanıyor sizin uykuyla zaten aranız yoksa şanslısınız olaya çabuk adapte olursunuz bence
Home office devam pandemi boyuncasabah nasıl işe gitcekmişhadi inşallah çok amin
OYY kızz bende severimmm bol limonlu hele helebenim canımda midye çekti
18 yaşıma kadar midye yemedim , 18 yaşından sonra eşim bana midyeyi sevdirdi. Şimdi midye yemek istiyorum ...
home ofis iyi yaHome office devam pandemi boyuncabakalım aynen amin
Çok şükür fulyamKızlar geldim çok uzun sürmedi ama bizim yol var bide anca eve girdik
Şükür her şey yolunda ama bizim her gittiğimizde zıplayan kız uyuyordu halbuki çikolata yemistim. Doktor sürekli karnıma vurdu aletle yok hiç kipirdamadielleri yüzüne geliyordu doktor dua ediyor galiba dedi o yüzden bir ultrason fotosu alamadik ama şükür ki iyi haberini aldık. Her şey yolunda 360gr olmuşuz
Saol canımÇok şükür fulyamBundan sonrası çok çabuk geçecek bak görürsün
Oyy masallah canim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSaolun kızlar darisi bekleyenlerin başına insallah. Bütün organlarina tek tek baktı organlra giden damarlara baktı gözü çenesi dudağı. Parmaklarını saydı. Kemiklerine baktı şükür sağlıklı bebeğiniz var genetik kısmını bilemiyoruz burdan sağlıklı görünüyor dedi.
Ultrason fotosu alamayınca bir dahakine veririz dedi. Tabi biz son kez gitmiştik ya. Benim adam duydu bana çaktırmadan diyor ki bir daha gelelimyok dedim yeter artık ayrılmayan sevgili gibi olduk adamla. Vedalaştik doktorcugumla
Amin canım tesekkur ederim. En yakın zmanda bu güzel stresleri yaşaman dileğiyleOyy masallah canim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım Allah razı olsunAmin canım tesekkur ederim. En yakın zmanda bu güzel stresleri yaşaman dileğiyle
Hayırlısi ile hamile kal da paylaşırız tecrubelrimiziAmin canım Allah razı olsun
Siz artık tecrübeli oldunuz maşallah ben arkanızdan geliyorum en kısa zamanda
Ay hic sorma önünden geçiyorum is yerine giderken büyük olanlarından esimle çok yerdikOYY kızz bende severimmm bol limonlu hele hele
Insallah canimHayırlısi ile hamile kal da paylaşırız tecrubelrimiziadetin gelince hemen nar suyuna başla bu sefer ise yarayacak Allahın izni ile transferini olacaksın
Teşekkür ederim canım iyiyim şükür
Aynen canım yemezsek de olmuyor ne yapalım bir şekilde vitaminin den alırız heraldeBizde aynı organik morganik bi yumurta alınıyor evet ben yiyemiyorum ( çok aşırı koyu yumurta içi midemi bulandırıyor görmek istemiyorum)
Olmadı marketten alacağım ambalajlı olanlardan ..
3 aydır yemiyorum yumurta ama artık başlamak lazım bir yerden
Canım bende iyiyim çok şükürTeşekkür ederim canım iyiyim şükürsen nasılsın? Umarım buradaki herkes de iyidir Yok canım başladım henüz. Bugün ilk aşımı oldum sinovac aşısı ikinci dozdan sonra başlarım artık hayırlısıyla.
Yani evet kronik rahatsızlığımda olunca olmaya karar verdik. Doktorlarda olmam taraftarı. Ben tedaviyi ya da gebeliği engeller mi acaba diye şüpheyle yaklaşıyordum ama kesinlikle olmanızı tavsiye ediyoruz dedi yaklaşık 10 doktorCanım bende iyiyim çok şükür2.dozdan sonra hayirlsi ile başlarsın insallah. Vakalarda berbat durumda zaten. Gönül rahatlığı ile tedaviye gitmiş olursun
Canım iyi yapmışın bence hem ara vermiş olursun tedaviye hem asini olmuş olursun. Geçen bir doktor vakalar bu kadar kötü iken 3 ayini doldurmuş gebeler de aşı olabilir dedi o yüzden korkma hiç gonlun rahat olur tedaviye başlayıncaYani evet kronik rahatsızlığımda olunca olmaya karar verdik. Doktorlarda olmam taraftarı. Ben tedaviyi ya da gebeliği engeller mi acaba diye şüpheyle yaklaşıyordum ama kesinlikle olmanızı tavsiye ediyoruz dedi yaklaşık 10 doktorPeki dedim bende oldum aşımı yaa bebişin ne kadar büyümüş 21 lere gelmişsin maşallah detaylı falan oldun o zaman herşey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?