Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

aa aynı ben valla bende uykucuyumdur..
Çocuk olduktan sonra herşey değişir bence

Çok şükür fulyam Bundan sonrası çok çabuk geçecek bak görürsün

Çok şükür fulyam Bundan sonrası çok çabuk geçecek bak görürsün
Saol canım ikili test ve detayli zmani baya stresli bir süreç. Bundan sonra Bi şeker yuklemsi kaldı sonra doğumu bekleyecegiz Allahın izni ile senin gibi güzel doğum yapıp sağlıkli evlatlar nasip etsin Rabbim

Oyy masallah canim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin canım Allah razı olsun
Siz artık tecrübeli oldunuz maşallah ben arkanızdan geliyorum en kısa zamanda
Hayırlısi ile hamile kal da paylaşırız tecrubelrimizi adetin gelince hemen nar suyuna başla bu sefer ise yarayacak Allahın izni ile transferini olacaksın

Hayırlısi ile hamile kal da paylaşırız tecrubelrimizi adetin gelince hemen nar suyuna başla bu sefer ise yarayacak Allahın izni ile transferini olacaksın
Insallah canim
Bu ay ara vermeyi düşünüyorum 1 ay dinleneyim kürtajdi 2 kere hazırlık derken vücut ilaçlara tepki vermiyor artık

Bahara giderken canim nasılsın nasıl gidiyor tedaviye başladın mı ya da düşünüyor musun başlamayı?
Teşekkür ederim canım iyiyim şükür sen nasılsın? Umarım buradaki herkes de iyidir Yok canım başladım henüz. Bugün ilk aşımı oldum sinovac aşısı ikinci dozdan sonra başlarım artık hayırlısıyla.

Aynen canım yemezsek de olmuyor ne yapalım bir şekilde vitaminin den alırız heralde

Canım bende iyiyim çok şükür 2.dozdan sonra hayirlsi ile başlarsın insallah. Vakalarda berbat durumda zaten. Gönül rahatlığı ile tedaviye gitmiş olursun

Canım bende iyiyim çok şükür 2.dozdan sonra hayirlsi ile başlarsın insallah. Vakalarda berbat durumda zaten. Gönül rahatlığı ile tedaviye gitmiş olursun
Yani evet kronik rahatsızlığımda olunca olmaya karar verdik. Doktorlarda olmam taraftarı. Ben tedaviyi ya da gebeliği engeller mi acaba diye şüpheyle yaklaşıyordum ama kesinlikle olmanızı tavsiye ediyoruz dedi yaklaşık 10 doktor Peki dedim bende oldum aşımı yaa bebişin ne kadar büyümüş 21 lere gelmişsin maşallah detaylı falan oldun o zaman herşey yolunda mı?

Canım iyi yapmışın bence hem ara vermiş olursun tedaviye hem asini olmuş olursun. Geçen bir doktor vakalar bu kadar kötü iken 3 ayini doldurmuş gebeler de aşı olabilir dedi o yüzden korkma hiç gonlun rahat olur tedaviye başlayınca

Yarıladim gebeliği Allahın izni ile bugun detaylıya girdik şükür her şey yolunda kızımız yüzünü kapadı ama güzel haberini aldık dualarim sen ve senin gibi tüm isteyenlere insallah en yakın zamanda hayırlısı ile güzel haberler almak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…