Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar geldim çok uzun sürmedi ama bizim yol var bide anca eve girdik
Şükür her şey yolunda ama bizim her gittiğimizde zıplayan kız uyuyordu halbuki çikolata yemistim. Doktor sürekli karnıma vurdu aletle yok hiç kipirdamadi elleri yüzüne geliyordu doktor dua ediyor galiba dedi o yüzden bir ultrason fotosu alamadik ama şükür ki iyi haberini aldık. Her şey yolunda 360gr olmuşuz

Ya da eşin 2 saate 1 memeye koycak bebişi sen uyurken emsinn sonra kocacık geri yatırcak bebişi fln öyle koca da zor
gece uyumayan bir koca varsa belki yapar ama oda bebiş ağlıyor die uykusu kıymete biner asddas kısır döngü erkekler

çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gözün aydın fulim

yüzünü gizleyen bir bıdık daha azcık daha merak edin çatlayın dio
maşallah cadıya

Çok iyi çok şükür canım sevindim iyi olmanıza. Amannn başka zaman alırsınız fotonuzu da dert mi sizin bebe çok inançlı olcak bak Ramazanın gelişine şimdiden dua ediyor demek kaç dakika sürdü peki canım tek tek organlara mı bakıyorlar?

Çook şükür canım oh prensesimiz iyi, sağlıklı, en önemlisi o Bi poz verseymiş de fena olmazmış ama bidahakine inşallaah o da hadi sen atlattın kontrolu gözün aydın kuzu darısı da bize

gece uyumayan bir koca varsa belki yapar ama oda bebiş ağlıyor die uykusu kıymete biner asddas kısır döngü erkekler
Benimki şuan gece uyumayacagını yardım edecegini fln söylüyor ama bakalım icraate gelince nasıl olcakk, çok da umudum yok

Saolun kızlar darisi bekleyenlerin başına insallah. Bütün organlarina tek tek baktı organlra giden damarlara baktı gözü çenesi dudağı. Parmaklarını saydı. Kemiklerine baktı şükür sağlıklı bebeğiniz var genetik kısmını bilemiyoruz burdan sağlıklı görünüyor dedi.
Ultrason fotosu alamayınca bir dahakine veririz dedi. Tabi biz son kez gitmiştik ya. Benim adam duydu bana çaktırmadan diyor ki bir daha gelelim yok dedim yeter artık ayrılmayan sevgili gibi olduk adamla. Vedalaştik doktorcugumla

Maşallah canım yeni gideceğiniz doktor verir artık diğer aya fotoları

Çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…