bende senin gibiyim normalde ondan eminimValla ben uyurum var mısın iddiasına
Yooo niye aç kalsın yöntemim hazır bak yazdımbende senin gibiyim normalde ondan eminim
varımama iddayı kazanmak için uyudum bebe aç kaldı demiyecen demi
linç yersin valla
kıyamıyacan alaym kucağıma emzireyim diyeceksinYooo niye aç kalsın yöntemim hazır bak yazdım
İnşallah öyle derim cnm ya ben çok duygusal biri de değilimdir herşeye mantık çerçevesinde değerlendirirmkıyamıyacan alaym kucağıma emzireyim diyeceksin
Ya da eşin 2 saate 1 memeye koycak bebişi sen uyurken emsinnkıyamıyacan alaym kucağıma emzireyim diyeceksin
evlat başka... sen şimdi öyle konuşuyorsun normalİnşallah öyle derim cnm ya ben çok duygusal biri de değilimdir herşeye mantık çerçevesinde değerlendirirm
Ya da eşin 2 saate 1 memeye koycak bebişi sen uyurken emsinnsonra kocacık geri yatırcak bebişi fln öyle koca da zor
O da bakmazsa vay bizim bebenin halineYa da eşin 2 saate 1 memeye koycak bebişi sen uyurken emsinnsonra kocacık geri yatırcak bebişi fln öyle koca da zor
gece uyumayan bir koca varsa belki yapar ama oda bebiş ağlıyor die uykusu kıymete binerYa da eşin 2 saate 1 memeye koycak bebişi sen uyurken emsinnsonra kocacık geri yatırcak bebişi fln öyle koca da zor
çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaKızlar geldim çok uzun sürmedi ama bizim yol var bide anca eve girdik
Şükür her şey yolunda ama bizim her gittiğimizde zıplayan kız uyuyordu halbuki çikolata yemistim. Doktor sürmeli karnıma vurdu aletle yok hiç kipirdamadielleri yüzüne geliyordu doktor dua ediyor galiba dedi o yüzden bir ultrason fotosu alamadik ama şükür ki iyi haberini aldık. Her şey yolunda 360gr olmuşuz
yüzünü gizleyen bir bıdık dahaKızlar geldim çok uzun sürmedi ama bizim yol var bide anca eve girdik
Şükür her şey yolunda ama bizim her gittiğimizde zıplayan kız uyuyordu halbuki çikolata yemistim. Doktor sürekli karnıma vurdu aletle yok hiç kipirdamadielleri yüzüne geliyordu doktor dua ediyor galiba dedi o yüzden bir ultrason fotosu alamadik ama şükür ki iyi haberini aldık. Her şey yolunda 360gr olmuşuz
Çok iyi çok şükür canım sevindim iyi olmanıza. Amannn başka zaman alırsınız fotonuzu da dert miKızlar geldim çok uzun sürmedi ama bizim yol var bide anca eve girdik
Şükür her şey yolunda ama bizim her gittiğimizde zıplayan kız uyuyordu halbuki çikolata yemistim. Doktor sürekli karnıma vurdu aletle yok hiç kipirdamadielleri yüzüne geliyordu doktor dua ediyor galiba dedi o yüzden bir ultrason fotosu alamadik ama şükür ki iyi haberini aldık. Her şey yolunda 360gr olmuşuz
Çook şükür canım oh prensesimiz iyi, sağlıklı, en önemlisi oKızlar geldim çok uzun sürmedi ama bizim yol var bide anca eve girdik
Benimki şuan gece uyumayacagını yardım edecegini fln söylüyor ama bakalım icraate gelince nasıl olcakk, çok da umudum yokgece uyumayan bir koca varsa belki yapar ama oda bebiş ağlıyor die uykusu kıymete binerasddas kısır döngü erkekler
Maşallah canımSaolun kızlar darisi bekleyenlerin başına insallah. Bütün organlarina tek tek baktı organlra giden damarlara baktı gözü çenesi dudağı. Parmaklarını saydı. Kemiklerine baktı şükür sağlıklı bebeğiniz var genetik kısmını bilemiyoruz burdan sağlıklı görünüyor dedi.
Ultrason fotosu alamayınca bir dahakine veririz dedi. Tabi biz son kez gitmiştik ya. Benim adam duydu bana çaktırmadan diyor ki bir daha gelelimyok dedim yeter artık ayrılmayan sevgili gibi olduk adamla. Vedalaştik doktorcugumla
Çok şükürKızlar geldim çok uzun sürmedi ama bizim yol var bide anca eve girdik
sabah nasıl işe gitcekmişBenimki şuan gece uyumayacagını yardım edecegini fln söylüyor ama bakalım icraate gelince nasıl olcakk, çok da umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?