Canım iyiyiz çok sağolTeşekkür ederim canım iyiyim şükürsen nasılsın? Umarım buradaki herkes de iyidir Yok canım başladım henüz. Bugün ilk aşımı oldum sinovac aşısı ikinci dozdan sonra başlarım artık hayırlısıyla.
Selam canım, dualarımız seninleSlm kızlar benimde bugün 7. Günüm 4. Gün embriyosu yarın test yapıcam lütfen benim için dua edin hamişler çok korkuyorum
Herşey gönlünüze göre olsunSlm kızlar benimde bugün 7. Günüm 4. Gün embriyosu yarın test yapıcam lütfen benim için dua edin hamişler çok korkuyorum
Evet kuzum
ay inşallahhhh yaa... benim randevum 3te.. bekle bekle vakit geçmez şimdiEvet kuzumuyandıgımdan beri içimde bi heyecan sağlıkla görelim minnoşları inşallah
Çok tşklr kızlar iyki varsınız inşlh Herkes pozitifi görsün çok zor beklemkHerşey gönlünüze göre olsun
inşallah güzel haberlerle
evet zor ama sonu güzel inşallahÇok tşklr kızlar iyki varsınız inşlh Herkes pozitifi görsün çok zor beklemk
Sen ne durumdasn cnm kacıncı günün test yaptınmıevet zor ama sonu güzel inşallah
biz bu yollardan coktan geçtik cnm :) bende gebeyim çok şükür..Sen ne durumdasn cnm kacıncı günün test yaptınmı
Çoooook sevindim canm adına Allah tamamına erdirsn benim içinde dua edermisin Allah isteyen herkese versin inşlhbiz bu yollardan coktan geçtik cnm :) bende gebeyim çok şükür..
inşallah seninde güzel haberlerini alacaz
tabi ederim.. herşey gönlüne göre olsunÇoooook sevindim canm adına Allah tamamına erdirsn benim içinde dua edermisin Allah isteyen herkese versin inşlh
İnşallh cnmtabi ederim.. herşey gönlüne göre olsun
pozitif haberi al inşallah
Hayırlı haber almak nasip olsun canım insallahh pozitifi gorursunÇoooook sevindim canm adına Allah tamamına erdirsn benim içinde dua edermisin Allah isteyen herkese versin inşlh
fulim bugün geç kaldınGunaydin kızlar
Kontrolleriniz çok güzel geçsin insallah güzel hayırlı haberler le gelin. Evet vakit biraz zor geçecek öğleden sonraya kadar ama
Benim de 2bucukta. Kalabalıktan sarkar bi de o 3e 3 bucuga. Bekle durrr..ay inşallahhhh yaa... benim randevum 3te.. bekle bekle vakit geçmez şimdi
7 ye doğru meşhur idrar için kalktım sonra kapadım gözlerimi anca bu saate kadar kapalı tutabildimfulim bugün geç kaldın
saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?