Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Fuliye ben de biraz şaşırdım bak bizim buralar sever de o taraflar çok böyle değil diye biliyorum.
Artık nasıl severek yiyorsan öyle kuzum yarasın bebişe

Ben hiç ayırmam hayvanın kemiği dışında bu arada hala bekliyorum ben

ben normaldede yiyemem.. şimdi hiççç yiyemem
hele kelle paça felan abooo

Ba yı lı rım şırdan mumbar riskli heralde direk bağırsak olunca, en çok da onları istiyo canım artık doğum sonrasına anca..
Kırmızı eti yiyosun ama di mi? Bebişe protein lazım
konuya pat danak dalcam ama bende çok severim ciğer kokoreç kelle paça ohhhhh miss
eşimde hiç sevmez

konuya pat danak dalcam ama bende çok severim ciğer kokoreç kelle paça ohhhhh miss
eşimde hiç sevmez
Ay benim eşim de hiç sevmiyor. Şırdancıya gittiğimizde ben yerken masadan kalkıyor balıkesirli kendisi zaten buralardan değil.
Ben de nasıl sevmediklerini anlayamıyorum bi türlüü

Ay benim eşim de hiç sevmiyor. Şırdancıya gittiğimizde ben yerken masadan kalkıyor balıkesirli kendisi zaten buralardan değil.
Ben de nasıl sevmediklerini anlayamıyorum bi türlüü
senin eş gene sen seviyon die seni götürüyor benimki beni götürmüyor
hiç sırdan yemedim evin oraya açılmış
hadi deneyelim yiyelım nasılmış dıom
ıyy pis pisdio :O :O

senin eş gene sen seviyon die seni götürüyor benimki beni götürmüyor
hiç sırdan yemedim evin oraya açılmış
hadi deneyelim yiyelım nasılmış dıom
ıyy pis pisdio :O :O
Madem öyle sen git yee, ya da al evde yersin içinde kalmasın ciğerdi kelle paçaydı yanına yaklaşmaz benimki de ama Allahtan beni ellemiyor. Herkes istediğini yiyor

Ne yazmış ne yazmışsınııızzzzz oku oku kafam gözüm döndü kime ne cevap vereceğimi şaşırdım vallahi, ama beni uykucu ilan etmenize hiç şaşırmadım ailede de öyle bilinirim çok şükür. Eş kişisi sen çocuğu doğurduktan sonra geceleri emzirmeyeceğime,çocuğun açlıktan çatlayacağına inanıyor sizin uykuyla zaten aranız yoksa şanslısınız olaya çabuk adapte olursunuz bence

he canım he öyle demeye devam etsinler
görecem o çocuk doğunca uyuyabilecenmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…