Fuliye ben de biraz şaşırdım baktam bir adanalı çıktı buralardan
hayır seni anladım ama fuliye şaşırdım
normalde et çok yemem ama kırmızı et yiyorum en azından hafta bir iki et yiyorum ama mesela iskender ancak...
bide tavuk dürüm felan fistan
Ben hiç ayırmam hayvanın kemiği dışındatam bir adanalı çıktı buralardan
hayır seni anladım ama fuliye şaşırdım
normalde et çok yemem ama kırmızı et yiyorum en azından hafta bir iki et yiyorum ama mesela iskender ancak...
bide tavuk dürüm felan fistan
ben senden daha heycanlıyımBen hiç ayırmam hayvanın kemiği dışındabu arada hala bekliyorum ben
Al benden de o kadar kuzum severek yerimBen hiç ayırmam hayvanın kemiği dışındabu arada hala bekliyorum ben
ben normaldede yiyemem.. şimdi hiççç yiyemem
hele kelle paça felan abooo
konuya pat danak dalcam ama bende çok severimBa yı lı rımşırdan mumbar riskli heralde direk bağırsak olunca, en çok da onları istiyo canım artık doğum sonrasına anca..
Kırmızı eti yiyosun ama di mi? Bebişe protein lazım
maşallah kızlar hepinizekonuya pat danak dalcam ama bende çok severimciğer kokoreç kelle paça ohhhhh miss
eşimde hiç sevmez
gel beraber olsun canım şifa olurmaşallah kızlar hepinize
afiyet olsun ne diyeyim
Ay benim eşim de hiç sevmiyor. Şırdancıya gittiğimizde ben yerken masadan kalkıyorkonuya pat danak dalcam ama bende çok severimciğer kokoreç kelle paça ohhhhh miss
eşimde hiç sevmez
senin eş gene sen seviyon die seni götürüyorAy benim eşim de hiç sevmiyor. Şırdancıya gittiğimizde ben yerken masadan kalkıyorbalıkesirli kendisi zaten buralardan değil.
Ben de nasıl sevmediklerini anlayamıyorum bi türlüü
Madem öyle sen git yee, ya da al evde yersin içinde kalmasınsenin eş gene sen seviyon die seni götürüyorbenimki beni götürmüyor
hiç sırdan yemedimevin oraya açılmış
hadi deneyelim yiyelım nasılmış dıom
ıyy pis pisdio :O :O
ben evde ciğer yapıyorum bugun beni öpme diyorMadem öyle sen git yee, ya da al evde yersin içinde kalmasınciğerdi kelle paçaydı yanına yaklaşmaz benimki de ama Allahtan beni ellemiyor. Herkes istediğini yiyor
Amin inşallah bakalım hayırlısıMerhaba canım hoşgeldinÖnemli olan başlamak zaten, başlasan gerisi su gibi geçiyo anlamıyosun bile süreci. İnşallah senin için en hayırlısı olsun
40 dk sürüyor canım geçen bir ark girdi öle dedi
1.5 saat oldu40 dk sürüyor canım geçen bir ark girdi öle dedi
Ayy onu ben de çok merak ediyorum bak hadi artık çık kız öldük meraktan1.5 saat olduo zaman bağırmaya devam edebilirim
fulliiiiiiiii
he canım he öyle demeye devam etsinlerNe yazmış ne yazmışsınııızzzzz oku oku kafam gözüm döndükime ne cevap vereceğimi şaşırdım vallahi, ama beni uykucu ilan etmenize hiç şaşırmadım ailede de öyle bilinirim çok şükür. Eş kişisi sen çocuğu doğurduktan sonra geceleri emzirmeyeceğime,çocuğun açlıktan çatlayacağına inanıyor sizin uykuyla zaten aranız yoksa şanslısınız olaya çabuk adapte olursunuz bence
Valla ben uyurum var mısın iddiasınahe canım he öyle demeye devam etsinler
görecem o çocuk doğunca uyuyabilecenmi
Sütümü önceden sağarım koyarım kenAra, gündüz ben gece de babası emzirsin ama herşeyi de devletten beklemeyin canım aaaaaaaahe canım he öyle demeye devam etsinler
görecem o çocuk doğunca uyuyabilecenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?