ben dün büyük konuştum7 ye doğru meşhur idrar için kalktım sonra kapadım gözlerimi anca bu saate kadar kapalı tutabildim
Maşallah bugün iyi uyudun kuzum7 ye doğru meşhur idrar için kalktım sonra kapadım gözlerimi anca bu saate kadar kapalı tutabildim
Kendi kendine nazar değdirdinben dün büyük konuştumo meşhur idrar için 5 te uyandım o duyguyu yaşadım sonunda
yandıkkkkkkkKendi kendine nazar değdirdinbir kere kalkan sonra hep kalkıyorr
Her gebe bunu tadacaktırben dün büyük konuştumo meşhur idrar için 5 te uyandım o duyguyu yaşadım sonunda
Çok uyudum tarihe notMaşallah bugün iyi uyudun kuzum
Benim yıllardır olan alışkanlığım vardır. Gece wc ye kalkarım su içer yatarımBenim gibi yapan var mı peki, gece wc kalkıp yataga girmeden yine su içip yartıyorum
Benim yıllardır olan alışkanlığım vardır. Gece wc ye kalkarım su içer yatarımşimdi tabi doğal olarak devam ediyor ama çok az içiyorum. Az içiyorum da 2 saat sonra 3 bardak içmişim gibi kalkıyorum
Ben azcık manyak biriyim o suyu içmesem uyuyamamo yüzden her gece 2 3 defa kalkıyoruz.
Sormaa 3 yudum su 3 bardak gibi hissettiriyo
su içenlere bayılıyorum günde 1 lt bilemedin 1.5 içebiliyorumBenim gibi yapan var mı peki, gece wc kalkıp yataga girmeden yine su içip yartıyorum
uyusun uyusun hatırlatacaz ona
İdrar yolu enfeksiyonu çıktı başlarda benim fazla içiyordum. Ama azalttım havalar ısınınca daha çok icmemiz gerekeceksu içenlere bayılıyorum günde 1 lt bilemedin 1.5 içebiliyorum
uyusun uyusun hatırlatacaz ona
aman diyim dikkat et fulimİdrar yolu enfeksiyonu çıktı başlarda benim fazla içiyordum. Ama azalttım havalar ısınınca daha çok icmemiz gerekecek
olsun kuzum hiç birşey için geç değilAy hic sorma önünden geçiyorum is yerine giderken büyük olanlarından esimle çok yerdik
Ben 18 yaşına kadar yemedim bu güzelliği keşke daha önce yeseymisim korkuyordum yemiyordum pişmanım simdi
gül gül senide görecez yakındahadi benden de bir günaydın
hep gülelim baloncukummmmm heeeepgül gül senide görecez yakında
Günaydın canım ..hadi benden de bir günaydın
Uyumuyorum kız dersim var evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?