Canımm ümidini yitirmesene hemen bugün test günün değildi sanırım zatenSlm kızlar malesef benim testim negatif çıktı şimdi zor olan ilaç ve iğneye devam etmk çok zor geliyo
Keşke öyle olsa canım benim bugün 8. Günümdü zaten 12. Günde ne değişebilirki mucize olur ancak oda bana vurmazCanımm ümidini yitirmesene hemen bugün test günün değildi sanırım zatenHerkesin bir olmuyor bazılarının idrara geç karışıyor belki senin de öyledir
Öyle deme gün doğmadan neler doğar burda neler gördüm ben neler okudum. Nasibinde varsa olur gelir bulur seni canım yoksa da yoktur elden bişey gelmiyor...Keşke öyle olsa canım benim bugün 8. Günümdü zaten 12. Günde ne değişebilirki mucize olur ancak oda bana vurmaz
Hadi Gözünaydin canımKızlar çok şükür kontrolumuz iyi geçti. Herşey yolundaydı
Oooyyy masallahhBüyümüş kuzucuk 670 gram olmuş
Merhaba canım. Güzel dileklerin için teşekkürlerHerkese merhaba
3,5 yllık evliyim 1 yıl korunduk bıraktıktan snra kimyasal bi gebelk yasadım sonrasında gebelk olusmadı ocakta asılama yaptırdım negatif sonuc aldm durmanın bir anlamı olmadıgını düşündüm tüp bebeğe baslayalım dedk aşılamadan snra zor adet oldum pcos yok bitancik kist oluşmuş cylo pronclo yazdı doktorum erimesi için yaşımız 26 ilk denememiz umarm pozitif sonuc alırım nisan adetimle baslıyrz Biraz uzun oldu kusura bakmayn kızlar. Bu arada hamiş olanlar inşallah sagsalim kucaklarına alırlar negatif olanlrda en kısa zamanda Rabbim yüzlerini güldürsün
Sadece tokluk şekerine baktır dedi. Kahvaltıdan ya da yemekten 2 saat sonra bi kan ver dedi kuzum. Ailede var mı şeker onu sordu, çok şükür yok kimsede.Oooyyy masallahhşeker yukleme için ne dedi doktor
Bana da gizli şeker olabilir o yüzden şeker yukleme yaptr dediSadece tokluk şekerine baktır dedi. Kahvaltıdan ya da yemekten 2 saat sonra bi kan ver dedi kuzum. Ailede var mı şeker onu sordu, çok şükür yok kimsede.
Canım karamsar olma, hepimiz zorlu yollardan geçtik. Bazen ümitsizliğe kapılıyor insan ama kendini toplayıp yine devam ediyosun kaldıgın yerden. İnşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursunBu sondu kızlar ben artık denemiycem benim tüp bebek serüvenim bitti buda benim sınavımmış hamiş olan arkadaşlar bebişlerinizi benim içinde sevip koklayıp öpün sağlıcakla büyütün inşlh
Tokluk şekeri sonucuna göre yine bakarız dedi. Normal cıkarsa gerek duymayacak sanırım, inşallah normal cıkar. Cuma günü veririm bi kan bakalımBana da gizli şeker olabilir o yüzden şeker yukleme yaptr dedisen yine iyi atlattin o zamn yuklemesiz
Canım merhabaHerkese merhaba
3,5 yllık evliyim 1 yıl korunduk bıraktıktan snra kimyasal bi gebelk yasadım sonrasında gebelk olusmadı ocakta asılama yaptırdım negatif sonuc aldm durmanın bir anlamı olmadıgını düşündüm tüp bebeğe baslayalım dedk aşılamadan snra zor adet oldum pcos yok bitancik kist oluşmuş cylo pronclo yazdı doktorum erimesi için yaşımız 26 ilk denememiz umarm pozitif sonuc alırım nisan adetimle baslıyrz Biraz uzun oldu kusura bakmayn kızlar. Bu arada hamiş olanlar inşallah sagsalim kucaklarına alırlar negatif olanlrda en kısa zamanda Rabbim yüzlerini güldürsün
Aynen canım ona göre karar verir. İnsallah iyi çıkar gerek kalmaz. Bu kontrolde geçti şükürTokluk şekeri sonucuna göre yine bakarız dedi. Normal cıkarsa gerek duymayacak sanırım, inşallah normal cıkar. Cuma günü veririm bi kan bakalım
İnşallah kuzum sağolAynen canım ona göre karar verir. İnsallah iyi çıkar gerek kalmaz. Bu kontrolde geçti şükür
Bal0ncuk tan güzel haber bekliyoruz şimdide
Gözün aydın canımBen geldim teyzoşlarrrrrr
Ayy bu detaylı ne güzel şeymişşşşş
Aklım yerinden çıktı bakmalara dinlemelere doyamadm
Cok şükür kızlar, herşey yolunda
Rabbim bu yolda emek eden isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?