Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Slm kızlar malesef benim testim negatif çıktı şimdi zor olan ilaç ve iğneye devam etmk çok zor geliyo

Bu sondu kızlar ben artık denemiycem benim tüp bebek serüvenim bitti buda benim sınavımmış hamiş olan arkadaşlar bebişlerinizi benim içinde sevip koklayıp öpün sağlıcakla büyütün inşlh

Reactions: bbg
Slm kızlar malesef benim testim negatif çıktı şimdi zor olan ilaç ve iğneye devam etmk çok zor geliyo
Canımm ümidini yitirmesene hemen bugün test günün değildi sanırım zaten Herkesin bir olmuyor bazılarının idrara geç karışıyor belki senin de öyledir

Canımm ümidini yitirmesene hemen bugün test günün değildi sanırım zaten Herkesin bir olmuyor bazılarının idrara geç karışıyor belki senin de öyledir
Keşke öyle olsa canım benim bugün 8. Günümdü zaten 12. Günde ne değişebilirki mucize olur ancak oda bana vurmaz

Keşke öyle olsa canım benim bugün 8. Günümdü zaten 12. Günde ne değişebilirki mucize olur ancak oda bana vurmaz
Öyle deme gün doğmadan neler doğar burda neler gördüm ben neler okudum. Nasibinde varsa olur gelir bulur seni canım yoksa da yoktur elden bişey gelmiyor...

Herkese merhaba
3,5 yllık evliyim 1 yıl korunduk bıraktıktan snra kimyasal bi gebelk yasadım sonrasında gebelk olusmadı ocakta asılama yaptırdım negatif sonuc aldm durmanın bir anlamı olmadıgını düşündüm tüp bebeğe baslayalım dedk aşılamadan snra zor adet oldum pcos yok bitancik kist oluşmuş cylo pronclo yazdı doktorum erimesi için yaşımız 26 ilk denememiz umarm pozitif sonuc alırım nisan adetimle baslıyrz Biraz uzun oldu kusura bakmayn kızlar. Bu arada hamiş olanlar inşallah sagsalim kucaklarına alırlar negatif olanlrda en kısa zamanda Rabbim yüzlerini güldürsün

Merhaba canım. Güzel dileklerin için teşekkürler insallahh sende hayırlısı ile başlar güzel sonuçlar alırsin. Biz buradayız ne zaman sormak danışmak istersen

Sadece tokluk şekerine baktır dedi. Kahvaltıdan ya da yemekten 2 saat sonra bi kan ver dedi kuzum. Ailede var mı şeker onu sordu, çok şükür yok kimsede.
Bana da gizli şeker olabilir o yüzden şeker yukleme yaptr dedi sen yine iyi atlattin o zamn yuklemesiz

Bu sondu kızlar ben artık denemiycem benim tüp bebek serüvenim bitti buda benim sınavımmış hamiş olan arkadaşlar bebişlerinizi benim içinde sevip koklayıp öpün sağlıcakla büyütün inşlh
Canım karamsar olma, hepimiz zorlu yollardan geçtik. Bazen ümitsizliğe kapılıyor insan ama kendini toplayıp yine devam ediyosun kaldıgın yerden. İnşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun

Bana da gizli şeker olabilir o yüzden şeker yukleme yaptr dedi sen yine iyi atlattin o zamn yuklemesiz
Tokluk şekeri sonucuna göre yine bakarız dedi. Normal cıkarsa gerek duymayacak sanırım, inşallah normal cıkar. Cuma günü veririm bi kan bakalım

Canım merhaba İnşallah güzel bi tedavi sürecib olur, sorunsuz sıkıntısız kavuşursun bebişine Gençsiniz daha mutlaka olcaktır
Güzel dileklerin için çok teşekkürler

Tokluk şekeri sonucuna göre yine bakarız dedi. Normal cıkarsa gerek duymayacak sanırım, inşallah normal cıkar. Cuma günü veririm bi kan bakalım
Aynen canım ona göre karar verir. İnsallah iyi çıkar gerek kalmaz. Bu kontrolde geçti şükür
Bal0ncuk tan güzel haber bekliyoruz şimdide

Aynen canım ona göre karar verir. İnsallah iyi çıkar gerek kalmaz. Bu kontrolde geçti şükür
Bal0ncuk tan güzel haber bekliyoruz şimdide
İnşallah kuzum sağol
Evet onun da güzel haberlerini alcaz inşallah, sonra da Optimussprime saat 5teydi randevusu. Sıradan güzel haberler gelsin inşallah

Gözün aydın canım Stres yapıyodun rahatlamışsındır oh amin her isteyen sağlıkla kavuşsun bebişine inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…