Yaaaa masallahhBen geldim teyzoşlarrrrrr
Ayy bu detaylı ne güzel şeymişşşşş
Aklım yerinden çıktı bakmalara dinlemelere doyamadm
Cok şükür kızlar, herşey yolunda
Rabbim bu yolda emek eden isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Evet fark ettim cok verimli aktif bi topik inşallah bende sizler gibi güzel sonuclar alırım acıkcası yaşım küçük olmasına ragmen korkularımda varMerhaba canım. Güzel dileklerin için teşekkürlerinsallahh sende hayırlısı ile başlar güzel sonuçlar alırsin. Biz buradayız ne zaman sormak danışmak istersen
Cok sagol canım inşallah sende sagsalim kucagına alırsınCanım merhabaİnşallah güzel bi tedavi sürecib olur, sorunsuz sıkıntısız kavuşursun bebişine Gençsiniz daha mutlaka olcaktır
Güzel dileklerin için çok teşekkürler
Yok aslında iri değil bugün sordum ben de doktora ne ileri ne geri dediKriel kuzucum bi tosuncuk mu geliyor aceppp iyi bilmiyorum da altındaki yazıda ne yazarsa sen her defasında fazlasını söylüyorsun maşallah sağlıkla bi avazda doğur inşallah şeker testine ben de pek sıcak bakmıyorum ne anne ne baba tarafında bildiğimiz yakın uzak kimse yok. Daha önceleri sürekli kan verdim insülin direnci bile baktırdım sanırım ben de yaptırmayacağım,içime sinmiyor. Senin adına sevindim umarım cuma günkü tahlilin çok iyi çıkar
Gözün aydın canımStres yapıyodun rahatlamışsındır oh amin her isteyen sağlıkla kavuşsun bebişine inşallah
Yaaaa masallahhGözünaydin canım çok sevindim guzel haber almana
Bal0ncuk canımmm ne güzel çok sevindim poz verdi mi seninki bakim? Büyümüş mü senin bıcırık ne kadar olmuş
Çok şükür bugünümüzeTeşekkür ederim beybilerim
570 gram olmuş bizim zillielleriyle oryantal yapıodu
Cok şükür fulimÇok şükür bugünümüze
Gözün aydın canım çok sevindim ohKızlar ben gelebildim şükürKontrol sarktı sonra da çok acıktım yemek bulaşık tel görüşmeleri derken bu saati bulduk.
Çoook şükür haberler iyiBebişimi gördüm karetta kaplumbağalara benziyordu benim minik karettam gayet iyi kalbi de atıyor kese şekli güzel bozulmamış,kanama alanı yok daha ne olsun çok sevindim son günlerden dolayı böyle bişey beklemiyordum modum düşmüştü..
Doktorla da vedalaştık sorun olmayınca. Balı doktorlar tavsiye etti. Progestanı 2 hafta daha kullan önlem amaçlı sonra bırak,coraspine 4-5. Aya kadar devam edebilirsin dedi. İlaçlardan da kurtuluyorum ohh
Ooo harika haberlr gözünaydin canımKızlar ben gelebildim şükürKontrol sarktı sonra da çok acıktım yemek bulaşık tel görüşmeleri derken bu saati bulduk.
Çoook şükür haberler iyiBebişimi gördüm karetta kaplumbağalara benziyordu benim minik karettam gayet iyi kalbi de atıyor kese şekli güzel bozulmamış,kanama alanı yok daha ne olsun çok sevindim son günlerden dolayı böyle bişey beklemiyordum modum düşmüştü..
Doktorla da vedalaştık sorun olmayınca. Balı doktorlar tavsiye etti. Progestanı 2 hafta daha kullan önlem amaçlı sonra bırak,coraspine 4-5. Aya kadar devam edebilirsin dedi. İlaçlardan da kurtuluyorum ohh
Evet kafam da rahatladı kendim de hafifledim güven geldi sanki. Raporu alamadım tabi ama olsunGözün aydın canım çok sevindim oh
Kanama alanı da kalmamış çok şükür, kafan rahatlamıştırhep böyle sağlıkla devam etsin inşallah
Dimi ya canım ne güzel haftaydı hepimiz iyi haberler getirdik.Ooo harika haberlr gözünaydin canımbebişin iyi olmasına sevindim ozellikle kanama alanının yok olmasına çok sevindim bu hafta hepimiz için güzel geçti şükür
Evet kafam da rahatladı kendim de hafifledim güven geldi sanki. Raporu alamadım tabi ama olsuniyi olayım da çalışayım yeter ki
Evet Ramazan’da tam kapanmadan söz ediliyor ama bakalımdur bakalım okullar kapanacak diyolar gerek kalmayacak belki de. İlaçları da yakında bırakınca daha bi hafifliceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?