Sona kalan dona kalır demişler örgü sezonunu kapadim
kış geliyor açacan nasılsa şurda köşede beklerimSona kalan dona kalır demişler örgü sezonunu kapadim
Yaparız yaaa onlar kolay iş. Senin çiçeğe yapmiyacaz da kime yapicazkış geliyor açacan nasılsa şurda köşede beklerim
senin ellerine kurban.. saol kuzum benimYaparız yaaa onlar kolay iş. Senin çiçeğe yapmiyacaz da kime yapicaz
Sizin kız evi olaraktan kendinizi ağırdan satmanız gerekmiyor mu
kız böyle oğlanları nerden bulacazSizin kız evi olaraktan kendinizi ağırdan satmanız gerekmiyor mu
Aynen bu devirde zor bulması hazır bulduk kapalim hemen devir değişti artık kızlar erkekleri ikna ediyor
Çok şükür canım beklemedeyim tekrar başa döndükSsevincli sen nasılsın cnm
sonu güzel olacak inşallah ben inanıyorumÇok şükür canım beklemedeyim tekrar başa döndük
Rabbim sonunu güzel eylesin inşallah
Sen nasılsın hersey yolunda mı
Doğru diyorsun canım.Aynen bu devirde zor bulması hazır bulduk kapalim hemen devir değişti artık kızlar erkekleri ikna ediyor
Doğru diyorsun canım.
O zaman benin de oğluşum olursaAslimuu93 nun kızını alırım. Gerçi biraz büyük bizden ama olsun, kadın büyük olunca zengin olursun derler bizim oralarda
Ayy benim küçük Kıvanç Tatlıtuğ oğlumuuu evlendirmicem anasıyla dursun
Olur canım defneyi hemen veriyorum kendisi asi bir kız ama baştan söyleyeyimDoğru diyorsun canım.
O zaman benin de oğluşum olursaAslimuu93 nun kızını alırım. Gerçi biraz büyük bizden ama olsun, kadın büyük olunca zengin olursun derler bizim oralarda
Aslı benim ve eşimin gozler yeşil. Bak bana ver sen oğlanı sarınin yanına yeşil göz iyi giderAyy benim küçük Kıvanç Tatlıtuğ oğlumuuu evlendirmicem anasıyla dursun
Olur canım defneyi hemen veriyorum kendisi asi bir kız ama baştan söyleyeyim
Ayy yesinler senin oğlunu.. Biz alırız ikna ederizAyy benim küçük Kıvanç Tatlıtuğ oğlumuuu evlendirmicem anasıyla dursun
Olur canım defneyi hemen veriyorum kendisi asi bir kız ama baştan söyleyeyim
Renkli değiliz diye nie ezionAslı benim ve eşimin gozler yeşil. Bak bana ver sen oğlanı sarınin yanına yeşil göz iyi gider
Önce kapan kazanırAyy yesinler senin oğlunu.. Biz alırız ikna ederizama kime düşer bilmem
Renkli değiliz diye nie ezion
Krielin oğluda belki renkli olır.. Yada esmer bi delikanlı nerden bilionusÖnce kapan kazanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?