Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlarr ben troid ilacı alıyorum gayet normaldi değerim ama gebelikle birlikte tekrar 5.7 gibii bir değer olmuş endokrinden ranvdeu 11 gün sonraya alabildim nolacak bu troid zıkkımı ya zaten levotiron 50 lik kullanıyorum akşam akşam canım sıkıldı

Canım 11 gün bekleyeceğine en azından kadın doğum doktoruna sorsan randevu günüme kadar dozu arttırmam gerekir mi sizce diye? Ya da endokrinden daha erkene rica etsen randevunu gebe oldugunu söyleyip? Troidin gebelik boyunca sürekli kontrol edilmesi gerekiyor.

Canım muhtemelen dozun artırılır ama randevun geç bir zamanmis. Başka hastanede ya da doktorda randevu bulursan iyi olur ya da kendi kadın doğum doktoruna sor bana ilacımı kadın doğum doktorum vermişti.

Kuzum sağlık ocağında vermiştim kanı bir de özel lab.da vereyim diyorum paZartesi günü o sonucu da kadın doğuma atayım acaba kadın doğum dozu ayarlar mıı

Canım muhtemelen dozun artırılır ama randevun geç bir zamanmis. Başka hastanede ya da doktorda randevu bulursan iyi olur ya da kendi kadın doğum doktoruna sor bana ilacımı kadın doğum doktorum vermişti.
Haaa öyle miii kendisii de artırıyor yanii Endokrin başlatınca ben de ondan aldım randevuyu tamamm kuzumm

Progestan igne kullanıyor musun canım. Dinlenmeye bak bu ara doktorun dediği doğru kırmızı değilse korkma ama bu durumu sn yinede doktoruna bildir.

Progestan igne kullanıyor musun canım. Dinlenmeye bak bu ara doktorun dediği doğru kırmızı değilse korkma ama bu durumu sn yinede doktoruna bildir.
Evet kuzum her gün progestan iğne ve fitil var...işte böle popüler drlara da ulaşılmıyor mu ne kapalılar hemşiresine attım wtp dönüş yok bekliyorum kuzum. Olmadı Allah korusun hastaneye gideyim diyom

Evet kuzum her gün progestan iğne ve fitil var...işte böle popüler drlara da ulaşılmıyor mu ne kapalılar hemşiresine attım wtp dönüş yok bekliyorum kuzum. Olmadı Allah korusun hastaneye gideyim diyom
Her gün progestan vurulsanda böyle durumda ek pruloton veriliyor genelde canım. Eğer devam ederse gidip yaptr olmazsa zararı olmaz. İnsallahh devamı gelmz canım

Canım sakin ol korkma, inşallah kırmızıya dönmeden geçecek Benim de oluyodu, proluton kesiyor çoğunlukla.
Nasıl oldun azaldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…