oy maşallah canım
Sağolun kızlarNormal aralıkta çıkmış canım gözün aydın gerek gormez herhlde yuklemeye
Yok kuzum. Gün sonu hastaları bittikten sonra dönüyor Ebru hoca.Kriel canm doktor cevap attımı
Şimdi döndü hoca. Değerde bir sıkıntı yok gayet iyi dedi canımKriel canm doktor cevap attımı
Ayyy gözün aydn canm cok şükürŞimdi döndü hoca. Değerde bir sıkıntı yok gayet iyi dedi canımYüklemeye gerek kalmadı şükür
Çok sağol canımAyyy gözün aydn canm cok şükür
Benm anemde şekee var diye doktor direk yükleme olcak dedi
Önümüzdeki hafta yaptıracam cnmÇok sağol canımDoktor gerek gördüyse yaptırmak lazım kuzum kafan rahat olur. İnşallah çıkmaz Ne zaman yaptırcaksın?
Canım 11 gün bekleyeceğine en azından kadın doğum doktoruna sorsan randevu günüme kadar dozu arttırmam gerekir mi sizce diye? Ya da endokrinden daha erkene rica etsen randevunu gebe oldugunu söyleyip? Troidin gebelik boyunca sürekli kontrol edilmesi gerekiyor.Kızlarr ben troid ilacı alıyorum gayet normaldi değerim ama gebelikle birlikte tekrar 5.7 gibii bir değer olmuş endokrinden ranvdeu 11 gün sonraya alabildim nolacak bu troid zıkkımı yazaten levotiron 50 lik kullanıyorum akşam akşam canım sıkıldı
Canım muhtemelen dozun artırılır ama randevun geç bir zamanmis. Başka hastanede ya da doktorda randevu bulursan iyi olur ya da kendi kadın doğum doktoruna sor bana ilacımı kadın doğum doktorum vermişti.Kızlarr ben troid ilacı alıyorum gayet normaldi değerim ama gebelikle birlikte tekrar 5.7 gibii bir değer olmuş endokrinden ranvdeu 11 gün sonraya alabildim nolacak bu troid zıkkımı yazaten levotiron 50 lik kullanıyorum akşam akşam canım sıkıldı
Kuzum sağlık ocağında vermiştim kanı bir de özel lab.da vereyim diyorum paZartesi günü o sonucu da kadın doğuma atayım acaba kadın doğum dozu ayarlar mııCanım 11 gün bekleyeceğine en azından kadın doğum doktoruna sorsan randevu günüme kadar dozu arttırmam gerekir mi sizce diye? Ya da endokrinden daha erkene rica etsen randevunu gebe oldugunu söyleyip? Troidin gebelik boyunca sürekli kontrol edilmesi gerekiyor.
Haaa öyle miii kendisii de artırıyor yaniiCanım muhtemelen dozun artırılır ama randevun geç bir zamanmis. Başka hastanede ya da doktorda randevu bulursan iyi olur ya da kendi kadın doğum doktoruna sor bana ilacımı kadın doğum doktorum vermişti.
Bence de 11 gün bekleyeceğine at canımKuzum sağlık ocağında vermiştim kanı bir de özel lab.da vereyim diyorum paZartesi günü o sonucu da kadın doğuma atayım acaba kadın doğum dozu ayarlar mıı
Progestan igne kullanıyor musun canım. Dinlenmeye bak bu ara doktorun dediği doğru kırmızı değilse korkma ama bu durumu sn yinede doktoruna bildir.Kızlar dua edin banabu hafta ikinci kez kahve rengi kanama geliyor böle sarı ve kahve karışık her şey normaldi birden oldu...Dr kırmızı olmadıkçe gelmene gerek yok diyor da sanki kolay bir şey gel de bunu içime anlat...Duanızı bekliyorum
Evet kuzum her gün progestan iğne ve fitil var...işte böle popüler drlara da ulaşılmıyor mu neProgestan igne kullanıyor musun canım. Dinlenmeye bak bu ara doktorun dediği doğru kırmızı değilse korkma ama bu durumu sn yinede doktoruna bildir.
Her gün progestan vurulsanda böyle durumda ek pruloton veriliyor genelde canım. Eğer devam ederse gidip yaptr olmazsa zararı olmaz. İnsallahh devamı gelmz canımEvet kuzum her gün progestan iğne ve fitil var...işte böle popüler drlara da ulaşılmıyor mu nekapalılar hemşiresine attım wtp dönüş yok bekliyorum kuzum. Olmadı Allah korusun hastaneye gideyim diyom
Canım sakin ol korkma, inşallah kırmızıya dönmeden geçecekKızlar dua edin banabu hafta ikinci kez kahve rengi kanama geliyor böle sarı ve kahve karışık her şey normaldi birden oldu...Dr kırmızı olmadıkçe gelmene gerek yok diyor da sanki kolay bir şey gel de bunu içime anlat...Duanızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?