Şuan baktım gelmemiş sabah baya geldi akıntıyla birlikte gelmiş sabah çünkü fitilden dolayı hep su gibi geliyordu önemsemedim önce sonra bir baktım batmış kahve rengi açık kahve karışıkCanım sakin ol korkma, inşallah kırmızıya dönmeden geçecekBenim de oluyodu, proluton kesiyor çoğunlukla.
Nasıl oldun azaldı mı?
Hepimiz yaşadk geçiyor cnm.. Sen ve bebek iyiysen bugünlerde geöecekŞuan baktım gelmemiş sabah baya geldi akıntıyla birlikte gelmiş sabah çünkü fitilden dolayı hep su gibi geliyordu önemsemedim önce sonra bir baktım batmış kahve rengi açık kahve karışıkŞuan yok kuzum
Uzan dinlen bolbol canımŞuan baktım gelmemiş sabah baya geldi akıntıyla birlikte gelmiş sabah çünkü fitilden dolayı hep su gibi geliyordu önemsemedim önce sonra bir baktım batmış kahve rengi açık kahve karışıkŞuan yok kuzum
Eee neler aldınSelam kızlar nasılsınz bugn ancam geldim
E bebek mağazına gittim sonunda.. Gülen yüz kampanyası başlamş, nettede pazartesi başlıyormuş ilgilinene olursa söyleyeym dedim
Ne ciciler aldın bakalım? Pazartesi netten bakarım ben de o zaman.Selam kızlar nasılsınz bugn ancam geldim
E bebek mağazına gittim sonunda.. Gülen yüz kampanyası başlamş, nettede pazartesi başlıyormuş ilgilinene olursa söyleyeym dedim
6.haftamız bitti bugünHepimiz yaşadk geçiyor cnm.. Sen ve bebek iyiysen bugünlerde geöece
Eee neler aldın
Ne ciciler aldın bakalım? Pazartesi netten bakarım ben de o zaman.
Evet cok zor.. Bizi biz anlarız cnö6.haftamız bitti bugünİnşallah kuzum inşallah tüp bebek annesi olmak çok değişik çok zormuş
İyi yapmışsın canım bakmk bile yetiyor bazenÇok şey almadım bir 5li takım aldm..
Emzik aldm ama onda philips aventi tercih ettim paraya kıydm
Kaşık biberon aldım
Sünger aldım
Tarak aldm
Şimdilik sadece heycanımı tatmin ettim
Evet cok zor.. Bizi biz anlarız cnö
Yaaaa çok dadluuuuu bayıldımBeyaz diye net çkmıor ama cok cici
Cuma oldum canim, bi gunu atlattim bile cok sukur. Insallah benimledir hala minigim
İnşallah canımCuma oldum canim, bi gunu atlattim bile cok sukur. Insallah benimledir hala minigim
Hayırlısı ile güzel haber alırsin insallahh canım. Geriye gün saymak kaldıCuma oldum canim, bi gunu atlattim bile cok sukur. Insallah benimledir hala minigim
Gözün aydn cnmCuma oldum canim, bi gunu atlattim bile cok sukur. Insallah benimledir hala minigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?