Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Bu sürecin çok güzel geçsin inşallah, kafan dağılsın, mutluluk, huzur seninle olsun canım
Sonrasında eminim çok daha pozitif ve olumlu başlayacaksındır yeniden
Güzel dileklern için sağol canım

Canım kızlar çok teşekkür ederim şimdiden bile daha pozitif ve iyiyim, zamanla daha da iyi olucagima inanıyorum hepinizi öpüyorum

Kizlar bide fitili koyarken zorlandiginizi soyluodunuz oyleymis gercekten aksamdan beri oldu. Acaba ani hareket etmeyim soyle yapmayim fln derken kasiliyoda mi oluyo. Fitili iyice koyamazsak zarari olurmu ki

Kizlar bide fitili koyarken zorlandiginizi soyluodunuz oyleymis gercekten aksamdan beri oldu. Acaba ani hareket etmeyim soyle yapmayim fln derken kasiliyoda mi oluyo. Fitili iyice koyamazsak zarari olurmu ki
Fitili güzel koyamazsan dışarı çıkar canım. Düzgunde koysan çıkıyor gerçi ama vücut almasi gerekeni alıyor. itebildigin kadar ileri it korkma bir şey olmaz. Bir zman sonra o duruma da alışıyorsun

Fitili güzel koyamazsan dışarı çıkar canım. Düzgunde koysan çıkıyor gerçi ama vücut almasi gerekeni alıyor. itebildigin kadar ileri it korkma bir şey olmaz. Bir zman sonra o duruma da alışıyorsun
Bi haftadir rahat yapiodum o disari cikmasina sinir oluyorum ztn surekli camasir degistiriyorum tik olcak
Hani ilk gunler onemli die ani hareket yasak fln ya onun etkisiyle kastim galiba, ileri götüremedim. Sanki duvar varda gtmedi Faydasi oluyodur insallah

Ben de ilk haftalar hep peçete koyuyodum, fitil dışarı akıncaki ıslaklık hissi çok rahatsız ediyodu yoksa.
Sen itebildiğin kadar it kuzum mutlaka faydası oluyodur, vücut alıyodur

Ben de ilk haftalar hep peçete koyuyodum, fitil dışarı akıncaki ıslaklık hissi çok rahatsız ediyodu yoksa.
Sen itebildiğin kadar it kuzum mutlaka faydası oluyodur, vücut alıyodur
Aynen cok rahatsiz edici, bugunu de atlatinca daha rahat hareket edersem yine kolaylarim insallah. Oyle yapim cnm saol

Ben spreyli bi şişeye su doldurdum canım. Fitili yapmadan önce elimi ve o bölgeyi biraz nemlendiriyorum çok kolay giriyor ıslanınca derine kadar itebiliyorum bu şekilde

Günlük ped kullansana ben sürekli kullanıyorum başka türlü baş olmuyor yapış yapış oluyor her yer mutlaka geri geliyor

Ben spreyli bi şişeye su doldurdum canım. Fitili yapmadan önce elimi ve o bölgeyi biraz nemlendiriyorum çok kolay giriyor ıslanınca derine kadar itebiliyorum bu şekilde
Guzel fikir oyle yapim evet
Günlük ped kullansana ben sürekli kullanıyorum başka türlü baş olmuyor yapış yapış oluyor her yer mutlaka geri geliyor
Onuda aldim da rahat edemedim, incecik olsada rahatsiz oldum nieyse. Evde oldukça kullanmadim yani

ogrtmn33 canim nasılsın lekelenme oldu mu bir daha
Kuzum sabah sarı olarak geldi şimdi yok...bu beni böyle yoklayacak anlaşıldıdr gittiğimde ilk lekelenmede demiştim normal korkma dedi buna da dicek aynısını ama bir iğne bir bişe versee cok san sıkıcı ya bir bakıyosun kanama

Canım Kahvelik mi sarıya dönmüştü. Yani sarı akinti gibi ise enfeksiyon da olabilir iyi takip et kendini. Gebeliğin başında yapılan genel kan ve idrar tahlillerni yaptrdin mi

Canım Kahvelik mi sarıya dönmüştü. Yani sarı akinti gibi ise enfeksiyon da olabilir iyi takip et kendini. Gebeliğin başında yapılan genel kan ve idrar tahlillerni yaptrdin mi
Evet kuzu kahve akıntı sarıya dönmüş az damla damla gelmişti.gebelik panelinde sağlık ocağında başlattım kuzum sonuçlarım çıktı lökasit 7 çıkmış az yüksek aynen enfeksiyon başlangıç mı bilemedim pazartesi dr görür heralde attım sonuçları

7 yüksek değil canım. Benim gebeliğin başında 20 30 arası çıkmıştı doktorum yinede ilaç vermedi bol su iç demişti. Şükür sonrada artmadi. Kahvelik döndüyse o zamn içerideki kalintidir devamı gelmz Allahın izniyle

İnşallahhh kuzuu inşallah yaTik oldu artık gidip lavaboda bakmakbebek yerleştikçe mi yaptı ne oldusa aslında 2 lekelenme oldu hepsinde de öncesinde üzüldüm moral çoook önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…