• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

İyidir kuzum ben giremiyorum artık ya, aslında evdeyim iş yaptığım yok vaktim de var ama bir bakıyorum akşam olmuş 😬😬
Benim plasenta arka duvarda canım son gittiğimde rahim ağzıyla arasında yarım cm vardı. Yani çok az çıkmış ama daha çoook çıkması lazım. Sürekli yatmıyorum ben de artık yine de dikkatliyim ama geneli yatarak geçiyor.
sen nasılsın ? Mesafe ne kadardı biliyor musun
İyi olmana cok sevindim cnm 🎈
Benm o kadar aşağda değildi
Hafif çkmaya başlamış benimde
İnşallah ikimizde tamm çıkar 🎈
Değerin gayet normal çıkmış canım doktor niye sınır dedi acaba 😁
92'nin altında olması gerekirmiş
Altında zaten :D

Canım büyük eşyalar en son alınan esyalardr.odeme konusunda haklısın masraflı şeyler büyük eşyalar. Almış gibi düşünüp şimdiden kenara para koyabilirsin. Hem biraz gebelik ilerledi mi büyüklerden biri almakta isteyebilir beşik bebek arabası falan 😁
Doğru diyorsun olabilir alacak olan çıkar elbette

Kızlar selaaam!Şimdi bir geçmişe gittim hızlı hızlı okumaya çalıştım kim nasıl ne durumda diye!Ben iyiyim bir sıkıntı yok çok şükür şeker yüklemem yapıldı bugün onun sonucunu bekleyeceğim ama çok da yüksek çıkacağını sanmıyorum.Tüp bebek öncesi günde 2,5 saat yürüyüş yapıyorduk eşimle havalar ısınınca yeniden yürümeye başladık.1 saat yürüyorum mutlaka kilo almaktan çok korkuyorum malum tüp için 15 kilo verince o hallerime geri dönmemk için elimden geleni yapıyorum ama alırsam da yapacak bir şey yok artık 😁 Alışverişlere vs başlamıştım baya hızlandı o işler o da ayrı keyif konusuymuş Allah'ım isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla aynı şeyleri yaşamak nasip etsin.
Ah bir de bugün amniyo sıvısını az buldu doktor havuç suyu iç daha sıkı kontrol edeceğim seni dedi.Deveci armuduna da iyi geliyor demişler farklı tavsiyesi olan var mı?

Kızlar selaaam!Şimdi bir geçmişe gittim hızlı hızlı okumaya çalıştım kim nasıl ne durumda diye!Ben iyiyim bir sıkıntı yok çok şükür şeker yüklemem yapıldı bugün onun sonucunu bekleyeceğim ama çok da yüksek çıkacağını sanmıyorum.Tüp bebek öncesi günde 2,5 saat yürüyüş yapıyorduk eşimle havalar ısınınca yeniden yürümeye başladık.1 saat yürüyorum mutlaka kilo almaktan çok korkuyorum malum tüp için 15 kilo verince o hallerime geri dönmemk için elimden geleni yapıyorum ama alırsam da yapacak bir şey yok artık 😁 Alışverişlere vs başlamıştım baya hızlandı o işler o da ayrı keyif konusuymuş Allah'ım isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla aynı şeyleri yaşamak nasip etsin.
Ah bir de bugün amniyo sıvısını az buldu doktor havuç suyu iç daha sıkı kontrol edeceğim seni dedi.Deveci armuduna da iyi geliyor demişler farklı tavsiyesi olan var mı?
Selam canım 🙋🏻‍♀️ bizde de durumlr aynı ufaktan hazirliklar devam ediyor. Bende 2 hafta sonra seker yükleme yaptırıcam. İnsallahh bir şey çıkmaz. Yürüyüş gunduzleri çıkmaya çalışıyorum. Akşam yasaklari kalkarsa o zamn eşimle yuruyebiliriz anca.

Amniyon sıvısı hakkında bende havuc suyunu duymuştum canım doktorun dediğine göre mutlaka faydası olacaktr. İnsallahh bir dahaki kontrolde artmış olur 🙏🏻

Selam cnm evet havuç suyu diyorlar
Ama dikkat et havuç suyunun fazlası şekeri yğkseltebiliyor
Deveci armudu kuzenimde işe yaramıştı
Tadıda güzel.. İnşallah iyi olur herşey

Canım kilo işi sıkıntı ben de alıyorum iştahım çok açık, inşallah doğum sonrası veririz geri🙏🏻 Ben de havuç suyunu duyuyorum hep.

Aslında kiloyu düşünmüyorum yani şöyle zayıf hamile kalsam emaaan nasılsa veririz der gömerim her şeyi ama 79 ile hamile kalınca hep bi denetim halindeyim 😁içsel denetim mekanizmam gelişti resmen! Şu ana kadar 1.3 kilo aldım 10 kilo ile kapatsam birazını hastanede birazını da emzirme ile versem geri dönerim ilk halime inşallah 😄Neyse bir sıkıntı yoksa ortam da müsaitse en temizi yürümek doğuma da faydalı hem. 🕺🏻

Günaydın kızlar🙈 hala evime geçemedim dertleniyorum biraz 😢 ama ikize tek bakmak imkansız nereye kadar böyle olacak bilemiyorum 😞 Anneannem de geldi anneme 3 kişi anca bakıyoruz düşünün

Günaydın kızlar🙈 hala evime geçemedim dertleniyorum biraz 😢 ama ikize tek bakmak imkansız nereye kadar böyle olacak bilemiyorum 😞 Anneannem de geldi anneme 3 kişi anca bakıyoruz düşünün
Canım evine geçsende yine annen sana gelicek her gün. Allahtan yakınsiniz. Biraz daha kal. Havalar düzelince geçersin git gel yaparsınız yine tek çok zor olur. Allah yardım etsin kuzum 😍🙏🏻

Back
X