- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Şnşalalh canım ya emin misin iğne olmadığınaİğne etkisi değildir, gün gün test yapmaya devam o zamanİnşallah koyulaşır
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şnşalalh canım ya emin misin iğne olmadığınaİğne etkisi değildir, gün gün test yapmaya devam o zamanİnşallah koyulaşır
![]()
Aynen 12 gün sonra hatta 12 .gün etkisi yok oluyor artık yarın bakalım inşallah10 12 gün içinde iğne etkisi geçiyor yani bence gecmistr senin ki de elinde fazla testin varsa eğer yarında yapabilirsn.igne ise silinecektir değilse koyulaşır hayirlsi ile insallahh![]()
![]()
10. Günden sonra etkisini kaybediyo genelde. Sen yine takipte kal canım.Şnşalalh canım ya emin misin iğne olmadığına
Cnm ben düzenli hergn kullandım iğneyi..Günaydın canlarProgesteron içerikli iğneleri kaçıncı haftaya kadar kullandınız kuzular?8.haftaya giricem ultrasana göre doktor bırak dedi fitili arttırrdı sizin tedavi nasıl şekillendi
Bende çizgi görüorm ama kızlarla aynı fikirdeym erken.. Ama inşallah sonundada görecez o çizgyiKızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
9da uyandm valla kuzum sormaYeni mi uyandın yoksaa![]()
Amin canım farkındayım daha erken ama takip edeceğim her günCnm ben düzenli hergn kullandım iğneyi..
12-14 hafta kadar.. Hatta benmki 2 doz birdendi
Bende çizgi görüorm ama kızlarla aynı fikirdeym erken.. Ama inşallah sonundada görecez o çizgyi
Oh missss dinlenmiştir vücudun9da uyandm valla kuzum sorma
Aylar sonra uyumuşum varya cok iyi geldi![]()
Kuzum ne kadar az kalmış doğuma
Günaydin cnmGünaydın kızlar![]()
Canım ben daha yeni bıraktım 12+2 günlük olduk doktor şimdi bırakmamı söyledi banaGünaydın canlarProgesteron içerikli iğneleri kaçıncı haftaya kadar kullandınız kuzular?8.haftaya giricem ultrasana göre doktor bırak dedi fitili arttırrdı sizin tedavi nasıl şekillendi
Ay valaa az kaldı yaa hala inanamıyorumKuzum ne kadar az kalmış doğumanasıl geçiyor son günler
![]()
Masallahh canım sağlıkla gelsin artık vakti geliyor yavaş yavaşAy valaa az kaldı yaa hala inanamıyorumiyi vala son zamanlar iyice uyku kesildi tabi bide ramazan sahur falan oturuyorum ben de
bu hafta biraz zorlamaya başladı bakalım . Sen napıyosun canım nası gidiyo
Canım transfer için progestron kaç olmalı tam bilmiyorum. Normal de transfer öncesi progestan desteği de alıyoruz ama doktorun vardr bil bildiği. Dinlenmek rahim için daha iyi olur belkide hayirlsii olsun inşallahMerhaba kızlar ben doktor kontrolümden cıktım e2 ve progesteron testime baktı doktorum 9-10 toplarız yumurta dedi ama progesteronum 1.6 cıktıgı için cuma toplamam olacak gelecek ay transfer olacak prosgesteronum yüksek cıktıgı için bu ay durucaz sizlerden bi yorum alabilirmiyim ?
Benımde 13.haftada büyük ihtimal kız demişti kız olarak devm ettiPazartesi doktor kontrolü vardı ikili test için çağırdı ama ben yaptırmadım sadece burun kemiği ve ense kalınlığına baktırdım.
Bı de cinsiyet tahmininde bulundu doktorumuz kıza benziyor dedi![]()
Canım estrofem yada progestan kullanıyo musubKızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı