• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Hımm 16. Haftaa tamam canım bir tane lierac yanına da senin gibi yağ formu bir şey istiyordum mustelanın da varmış ama şikayetleri filan okudum aklım karıştı bio oil çok revaçtaa 🙏🏻
Ben badem yağı ve bebe yağı kullaniyorum şimdilik çatlak yok. Ama bu çatlak işi aslında genetikle alakalı şanslı isen çatlak olmaz 😁

Kızlar merhaba. Simdi aradılar beni merkezden 13 yumurtam toplanmıştı 13 yumurtanın 5 tanesi işlem görmüş 3 tanesi döllenmiş ne demek pek anlayamadm bi acıklarmısınız
Şuan 3 tane devam eden embriyonuz var yani canım, inşallah sağlıkla devam eder 30 de.
Bizlere 1 tane sağlıklı embriyo yetiyor zaten bebiş için🙏🏻

Ben badem yağı ve bebe yağı kullaniyorum şimdilik çatlak yok. Ama bu çatlak işi aslında genetikle alakalı şanslı isen çatlak olmaz 😁
Ayy o iş yaş ben de😂😂 annem kaymak gibi kadın babamın teni berbat hemen çatlar ben de öleyim bacaklarımda kalçalarda kilodan dolayı baya var🥺 kesin gebelikte de olacak 😛

Ben bugün iyiyim çok şükür ağrım sızım kalmadi hatta yarın kalkıp temizlik yapmayı düşünüyorum bugün yapayım dedimdi sonra bigun daha dinleneyim dedim😅😅😅 sen nasılsın ağrı sızı vs var mi
Agrım sızım kalmadı cok şükür canım. Senin kacıncı günün kac yumurta devam ediyr

Sizi çiçko anneler sizii😍😍❤️ Sağdan sola dönememek...sıcaktan bunalmak göbüşünüz isilik olacak belki daa durun🤰🏼🥰darısıı bana inşallah sağlıkla sıhhatle...iyisiniz maşallah hep böyle iyi olun bebişleri büyüyün karnınızda❤️Çatlak kremi kullandınız mı kızlar bi ara yazmıştınız sanki markaları da hatırlayamadım kaçıncı ayda başlamak gerek lierac aklımda ama her şey çok pahalı uygun bir zamana denk getirsem de alsam mı ?
Cnm ben burts beesin kremini kullandm
Biraz tuzlu ama 12. Haftamda başladm hala yarısı duruyor 9 ay aşırı rahat yeter ve henüz çatlağm yk
Kızlar merhaba. Simdi aradılar beni merkezden 13 yumurtam toplanmıştı 13 yumurtanın 5 tanesi işlem görmüş 3 tanesi döllenmiş ne demek pek anlayamadm bi acıklarmısınız
3 tanesi döllenmil, inşallah 3üde 5. Güne gider
1 tane gitse bile, 1 olsun bizim olsun bebemiz..

Hazır hava güzel iken Balkon yıkadım cam sildim yazlıkları çıkarmıştm onlari yıkadım serdm topladım. Ama yorulmusum kasıgım ağrıdı uzandım yarin bir posta daha yıkanacak çamaşır var tabi dogal olarak ütü de çıkacak :skandal:

Hazır hava güzel iken Balkon yıkadım cam sildim yazlıkları çıkarmıştm onlari yıkadım serdm topladım. Ama yorulmusum kasıgım ağrıdı uzandım yarin bir posta daha yıkanacak çamaşır var tabi dogal olarak ütü de çıkacak :skandal:
Ellerine sağlık cnm valla ben bişeye dokunmuorm :D
Herifim saolsun :D
Camlarımıda annem silecek

Ellerine sağlık cnm valla ben bişeye dokunmuorm :KK70:
Herifim saolsun :KK70:
Camlarımıda annem silecek
Benim ki çalışıyordu geldi yoruldum dedim yapma kalsın dedi 😂😂😂
Annem de saolsun yapar ama işte ben ellemeden edemiyorum kendim kaşındım 😁 ama anladım ki artık Bir iş yapıp bırakmak lazim yoruyor çünkü

Benim ki çalışıyordu geldi yoruldum dedim yapma kalsın dedi 😂😂😂
Annem de saolsun yapar ama işte ben ellemeden edemiyorum kendim kaşındım 😁 ama anladım ki artık Bir iş yapıp bırakmak lazim yoruyor çünkü
Aynen kuzum.. Valla virüste yardmcı ablada çağıramazdm güvenmem kimseye
Saldım valla umrum olmadı ama saolsn eşim kıyamıor yapıo :D
Ben dayanıorum valla :D

Cnm ben burts beesin kremini kullandm
Biraz tuzlu ama 12. Haftamda başladm hala yarısı duruyor 9 ay aşırı rahat yeter ve henüz çatlağm yk

3 tanesi döllenmil, inşallah 3üde 5. Güne gider
1 tane gitse bile, 1 olsun bizim olsun bebemiz..
Cok sagol canım inşallahh inşallah saglıklısıyla gitsinler inşallah

Back
X