• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

İlkokulda ponponlu kız olmuştuk 23 nisanda hakkaten ha😂
Sağ el parmak uçlarımda uyuşmadan müzdaribim kuzu ya, ödemden dolayı geçici karpal tünel sendromuymuş büyük ihtimalle.
Ek takviye verdi mi doktorun canım. Belki sıcak ya da soğuk kompleks iyi gelebilir

Uyuşukluğu söyledim ödemden dedi geçti, ilaç tavsiye etmedi. Eski doktor magnezyum takviyesi vermişti başlamamıştım öyle duruyo evde onu denerim belki iyi gelirse.
Rahatsızlign fazla ise dene canım. Sonuçta magnezyum takviyesi gebelikte veriliyor sana da zararı olmaz.
Şimdiki çocuklar evlerinden bile çıkamadı bayram günlerinde. Şanslıymışız biz ponpon kızlar, gelin kızlar😍😄
Aynen yaa biz gerçekten sansliymisiz. İnsallahh bizim çocuklarımızda bziim yaşadığımız güzel günleri görür 🙏🏻💜

Rahatsızlign fazla ise dene canım. Sonuçta magnezyum takviyesi gebelikte veriliyor sana da zararı olmaz.

Aynen yaa biz gerçekten sansliymisiz. İnsallahh bizim çocuklarımızda bziim yaşadığımız güzel günleri görür 🙏🏻💜
Denicem canım zaten kadın doğum doktoruydu onu yazan da.
Amin inşallah güzel günler yaşasın yavrularımız sağlıkla🙏🏻

Sağ el parmak uçlarımda uyuşmadan müzdaribim kuzu ya, ödemden dolayı geçici karpal tünel sendromuymuş büyük ihtimalle.
Bende de var aynısı dr sordum b12 baktırdı düşük cıktı, ondan kaynaklı olabilir dedi ılac kullanıyorum

Cnm magnezyumu düzenli dene belki fayda eder

Bayanlar, yarin test günüm. Sans dileyin lütfen ♡
Şansınız bol olsun. Güzel haberlerle

Back
X