Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim sağlıcakla ilerletsin inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin4. Tup bebek denememde sonra 308 i gördüm![]()
Hersey çok güzel olacakMerhaba hatunlar benimde bugün kontrolüm vardı 29 unda opu var bakalım neler olacak![]()
Gözünaydin canım hayirlisi olsun sağlıkla gelsin bebeğin4. Tup bebek denememde sonra 308 i gördüm![]()
Hayirlisi ile atlat insallahh canım kaliteli embriyoların olsunMerhaba hatunlar benimde bugün kontrolüm vardı 29 unda opu var bakalım neler olacak![]()
Amin inşallah şuan için 20 kadar toplarız gibi görünüyor dedi bakalım kaçı kaliteli çıkacakHayirlisi ile atlat insallahh canım kaliteli embriyoların olsun![]()
![]()
Sağlıkla gelsin bebeğin4. Tup bebek denememde sonra 308 i gördüm![]()
Benimde pazartesi kontrolüm var tekrardan bende sanırım cuma günü opu olacagım Allahım yüzümüzü güldürsün inşallahMerhaba hatunlar benimde bugün kontrolüm vardı 29 unda opu var bakalım neler olacak![]()
Amin inşallah bana başka kontrol vermedi bugundu işte ilk kontrolüm Perşembe de opu varBenimde pazartesi kontrolüm var tekrardan bende sanırım cuma günü opu olacagım Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah![]()
Benim bi kontrol daha varAmin inşallah bana başka kontrol vermedi bugundu işte ilk kontrolüm Perşembe de opu var
Çok şükür canım gözün aydın4. Tup bebek denememde sonra 308 i gördüm![]()
Sayı gayet güzel kaliteli embriyolar olsunlar inşallahAmin inşallah şuan için 20 kadar toplarız gibi görünüyor dedi bakalım kaçı kaliteli çıkacak![]()
AminBenimde pazartesi kontrolüm var tekrardan bende sanırım cuma günü opu olacagım Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah![]()
Ah canım cok sagol inşallah bizde bu uğurlu topiğe o haberi verecegizAminİnşallah emeklerinizin sonu güzel olsun, bize güzel haberlerinizi vereceğiniz günler de gelsin
![]()
Aminn inşallahSayı gayet güzel kaliteli embriyolar olsunlar inşallah![]()
Cok şükür cnm, gözün aydın4. Tup bebek denememde sonra 308 i gördüm![]()
29 iple çekiyoruz nurumMerhaba hatunlar benimde bugün kontrolüm vardı 29 unda opu var bakalım neler olacak![]()