- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
İnşallah canım bende öyle düşünüyorumEvet canım 13. Güne kalmaz iğne etkisi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım bende öyle düşünüyorumEvet canım 13. Güne kalmaz iğne etkisi.
Masallahh canım 28 yumurta baya iyi bir sayı28 tane yumurta toplanmış ilk adeti görüp arıcam tedaviye baslicaz ikinci adetle transfer yapilacak
İnşallah hayırlısı canımMasallahh canım 28 yumurta baya iyi bir sayıhadi insallah güzelce döllenirler güzel haber gelir
![]()
Transferden önce kullaniliyor canim bana 12 saate bir al dediler. Iştah artiyor ilaçlarEstrofemi tranfer öncesi mi veriyor dr. Ne kadar süreli kullanıyor. Bu ilaç çok kilo aldırıyor bence ya
İyiyim canım bekliyoruz valaHilallll cok az kalmşşşş
Nasılsın
Hayırlısı olsun cnm gözin aydın![]()
Son günler geçmek bilmiyodur, sağlıkla gelsin kuzucukİyiyim canım bekliyoruz valahala ben aynı devam ama çanta vs hazır bakalım ne zaman gelirse
sen nasılsınnn
fly park beşik yoyko öneririm hpsi buradadan aldım ben şuan indirimdeSadece beşik ve bebek arabası kaldı canım onuda bayramdan sonra almayı düşünüyorum. Oda yapmayı düşünmüyorum park beşik alıcam sadece. Onun dışında kıyafet biberon tarzı şeyleri aldımsen neler yaptın neler aldın
![]()
Günaydın canım birazdan evden cıkacagız biraz heyecan biraz korku
Uyuyosun hiç bişi hatirlamiosun kuzumGünaydın canım birazdan evden cıkacagız biraz heyecan biraz korku![]()
Ne kadar sürüyor canımUyuyosun hiç bişi hatirlamiosun kuzum![]()
Naptın canım yeni gördüm msjini kısa suruyorNe kadar sürüyor canım
Bugün tabi daha birinci günMerhabalar hatunlar benim 20 yumurta olgun çıkmış dollenmis ama bugüne sagsalim 13 tanesi gelmis
Eve geldim dinleyrm canım 13 tane toplanmış bugün kaliteleri nasıl onu arayıp syleyeceklerNaptın canım yeni gördüm msjini kısa suruyor
Çok ayakta gezinme ama çok da yatmaEve geldim dinleyrm canım 13 tane toplanmış bugün kaliteleri nasıl onu arayıp syleyecekler
Bugün dinlenirim yarın iş başıÇok ayakta gezinme ama çok da yatma![]()