Harmony test hakkında çok bilgim yok canım ama sanırım senin dediğin gibiKizlar o harmony test Allah korusun 2li 3lu test riskli cikarsa yapiluyo down sendromu falan varmi diye herkese yapilmaz o . sadece 2li test yapilirki gerek duyulursa 3lu test .harmony midir nedir o test baya da pahali bi test bildigim ankaraya fslan gonderiyolar 1 ayda cikiyo sonuc. Normal gebelik surecinde.yok o testler . drnuz yonlendirir zaten sizi.simdiden kafanizi bulandirmayin huriye daha iyi bilir gerci benim bildiklerim.bu
albenden de okadar bende 3 ģundur eşimle kusuz konuşmuyoruz cnm sikkin zaten mide bulntisinda yerlerde kalkmiyim hamilelik piskolojisi diye bisey var yani insan az anlayişli olur bnimde cnm sikkinYa benim canim cok sikkin biliyomusunuz ya kisirlik sorunu cikti tup bebek dediler okadar zorlu surecte esimden hic destek gormedim hadi dedim morali bozuktu simdi tutundu bebislerim karnimda iki sebi ve esim dahada ilgisiz .... ilgi yok sevkat yok konusma dertlesme iletisim yok sorun esimde ama ben bu yola b8 basima cikmisim bi basima hamile kalmis ve yuruyorum sadece sperm verdi bitti olay cekildi kosesine sen ne b.k yersen ye der gibi dunyann ignesini oldum bi kalcalarimi igne yerlerimi bile ovalamadi en basitiki agliyodum artk son zamanlarda bu ne gamsizlik ne vicdnsizlik tir sorun senden kaynakli tabiki sorun bendede olabilirdi ama onda olunca daha bi ilgili sevkatli olmasi gerekmiyomu burda duyuyorum.etrafmda goruyorum milletin kocalari el bas ustunde tutuyo karilarini benimki.....cok moralim bozuk...cook ne yapicam nasi davrancm bilmiyorum benim gibi olan varmi yada bana bi akil verseniz cok bunaldim....
Neden boyle yapiyolar ondan sonra butun sorumluluk sende sen tasiyosun duserse sen sorumlusun imaji var bide boyle davranilmak cok zoruma gidiyo sanki ben zorla kamile biraktim kendimi kendi kendime hamile kaldm sanki o istemiyo gibi bazen ne beni ne de karnimdakileri haketmedigini dusunuyorum boyle giderse bu isin sonu nereye varir bilmiyorumalbenden de okadar bende 3 ģundur eşimle kusuz konuşmuyoruz cnm sikkin zaten mide bulntisinda yerlerde kalkmiyim hamilelik piskolojisi diye bisey var yani insan az anlayişli olur bnimde cnm sikkin
Canım benim bence sen kendini biraz geri çek sende ilgilenme onu umursamıyormuş gibi davran bakalım ne yapacak. Erkekler baktılar ki kuş elden uçacak o zaman kendilerine çeki düzen verebiliyor seni kaybetmekten korkması lazım. üstüne gidersen belki daha kötü olur canım. Bi de dediğimi düşün ve dene istersen. Allah yardımcın olsun umarım aklı başına gelir de karısının ve bebeklerinin kıymetini anlar. Dua et canım aranız düzelsin diye bol bol duaYa benim canim cok sikkin biliyomusunuz ya kisirlik sorunu cikti tup bebek dediler okadar zorlu surecte esimden hic destek gormedim hadi dedim morali bozuktu simdi tutundu bebislerim karnimda iki sebi ve esim dahada ilgisiz .... ilgi yok sevkat yok konusma dertlesme iletisim yok sorun esimde ama ben bu yola b8 basima cikmisim bi basima hamile kalmis ve yuruyorum sadece sperm verdi bitti olay cekildi kosesine sen ne b.k yersen ye der gibi dunyann ignesini oldum bi kalcalarimi igne yerlerimi bile ovalamadi en basitiki agliyodum artk son zamanlarda bu ne gamsizlik ne vicdnsizlik tir sorun senden kaynakli tabiki sorun bendede olabilirdi ama onda olunca daha bi ilgili sevkatli olmasi gerekmiyomu burda duyuyorum.etrafmda goruyorum milletin kocalari el bas ustunde tutuyo karilarini benimki.....cok moralim bozuk...cook ne yapicam nasi davrancm bilmiyorum benim gibi olan varmi yada bana bi akil verseniz cok bunaldim....
Noluyor bakiyim bu eşlere ya. O kadar ilacı iğneyi yiyen kadın. Bebeğim olcak mı her dakika düşünen kadın. Hamile kalınca tüm sıkıntılar kadında. Azcık dikkat etmek naz çekmek bu kadar mı zormuş.albenden de okadar bende 3 ģundur eşimle kusuz konuşmuyoruz cnm sikkin zaten mide bulntisinda yerlerde kalkmiyim hamilelik piskolojisi diye bisey var yani insan az anlayişli olur bnimde cnm sikkin
zaten oyle yapmktan başka bisey yapamayiz hep ben gönlünu almak icin şirinlik yapardim şimdi ise artik umrumda deģil zamana kalsin kendisiBoşverin kızlar bebişlerinizi düşünün onlardan önemlisi yok sonuçta. Stres olup da onları da üzmeyin. Biliyorum zordur ama onlar için az emek harcamadınız. Hiç kimse için üzmeyin bebişlerinizi.
İste sonuc olarak ben bukadr yipranan fedakar ben bu muameleyimi hak ediyorum a geliyo son nokta hamilelik normal degilki normal hamilelik hormonunun kac kati var ilaclardan dolayi dahada hassasiz ozaman degersiz hissediyorum demekki sorun bende olsaymis esim beni bosarmis sonucuna.variyo isK kayisicicegi 0 01_nisan canım hepimizin ortak sıkıntısı bu. Bir de bir şeyler eksik olunca trip atarlar. Bu dönemde destek olacaklarına köstek olmasınlar yeter. Ben şunu öğrendim. Bu çocuğu ben kendime doğuruyorum. İleri yaşta anne kızları, anne oğulları görünce ne güzel diyorum. Aile olmak güzel. Ediyle büdü olmuyo. Bazen kafam atıyo Allah göstermesin de ters bir şey olsa bile ben bebişimi istiyorum diyorum. Biz bu bebekleri onlara değil kendimize doğuruyoruz. Düşünsenize 10- 15 yaşına gelmiş yanınızda arkadaş gibi. Siz de bence ilgilenmeyin ben öyle yapıyorum. Hiç pohpohlamayın. Bu sebeplerden hiç dinlenemedim zaten. Burda okuyorum kimini eşi yatağa kahvaltı getiriyormuş, onunla ağlıyormuş falan.... neyse bizim kaderimiz ilgisiz eşler. Biz de böyle mutlu olmayı öğrenicez. Allah benişlerimize sağlık versin. Burdan birbirimize destek oluruz biz.
Hayatım sonuna kadar haklısın. En kötüsü zaten değer görmemek. Sen de bu muameleye sakın iş falan yapma. Zaten çalışıyosun. Bak o pes edecek. O senle konuşacak alttan alacak. Çok hassas dönemdesin. Bir de bebişlerin ikiz. Allahın sana lütfü bu. Sen iyi ol bebişlerin de etkilenmesin. Ben 1 yıl ücretsiz izin alıcam. Evde oturucam. Bir yıl o çalışsın. Hem bebeğe yetiş hem işe. Kime yaranıcaz. Biraz da kendimize tabi. Moralini yüksek tut canım. Bu hormonlar bizi böyle yapıyor. Bir de hassasız ilhi bekliyoruz. Ne olur iyi olİste sonuc olarak ben bukadr yipranan fedakar ben bu muameleyimi hak ediyorum a geliyo son nokta hamilelik normal degilki normal hamilelik hormonunun kac kati var ilaclardan dolayi dahada hassasiz ozaman degersiz hissediyorum demekki sorun bende olsaymis esim beni bosarmis sonucuna.variyo is
Daha şu anda fırsatım oldu bakmaya. Naber canım ne yaptın. Güzel haberlerle gelirsin inşallahkizlar iyi dilekleriniz icin cok saaolun bizi anca biz anlariz bugun rahatsizim biraz yarin gidecekrim kalp atisini duymaya bugun gitmeye karar verdim bakalim insallh hayirlisi olur
gittim canm cok şkur kalp atisini duyduk rabbim herkese nasip etsin bikac kan tahlili yapti bugunde onlari alamata gidecm insallh doguma kadar hrşey yolunsa giderDaha şu anda fırsatım oldu bakmaya. Naber canım ne yaptın. Güzel haberlerle gelirsin inşallah
insallh canm degişir benimde hep arkadaşlariyla 5 gün oldu hic konuşmuyoruz birbirimizn yuzune bile bakmiyoruz bugun testlerim vardi baya cok testti cok şukur hepsi temiz cikti diktor mide bulantisi icin ilac verdwi benimde koca demiyoki bu hamile cikarip bi gezdireyim hava aldirayim ama yok düsunmuyor bile bide kaynanamla altli üstlü oturuyom birazda ona güveniyor heralde ama ben kendimi kotü hissediyorum sonumuz hayir olur insaĺhSelam kızlar bende geldim sonunda diğer tarafta gerçekten bize göre konu kalmadı sanki diğer arkadaşlarda inşallah tek tek gelirler buraya. Rabbim nasip etsin.
Kocalara gelince bizmi çok hassaslaştık onlarmı odunlaştı bilmiyorum. Benimde geçen hafta sonu bayağı moralim bozuktu ağladım bayağı şimdi daha iyim çok şükür. Bizimkide evden dışarı çıkmasın. Bir hafta sonuda demez ki karımı alıyımda başbaşa bişeyler yapalım. Dışarı çıkıyoruz ama hep ya onun kardeşleriyle ya benimkilerle ben yalnız çıkmak istiyorum. Adağım vardı Eyüp Sultana gidicektik bişey dağıtırım hamile kalırsam demiştim. Görümcemle kaynımla anlaştık gidicez pazar günü kocamada söyledim iyi gidin dedi :) Nasıl iyi gidin yani sen gelmicek misin neyse dedim sabır kavga etmeyelim astım surat oturdum bütün aksam sonra anladı tabi neye kızdığımı sormaya başladı falan bende hem söyledim hem ağladım. Sen benimle biryere gitmek istemiyosun falan diye... Tamam söz bundan sonra farklı olacak dedi Eyübe geldi o gün bide kahvaltıyı dısarda ettik ama bakalım kaç gün sürecek.
Benimde ayni durum canim bende altli ustlu oturuyorum ondan rahat onlar ilgilenince olay bitiyo sanki bana karsi ilgisiz degil gerci gerekeni yapar ama mutlu etmek isin ekstra bisey yapmaz soyleyincede ben odunum diyo ole diyip siyriliyo anlicaninsallh canm degişir benimde hep arkadaşlariyla 5 gün oldu hic konuşmuyoruz birbirimizn yuzune bile bakmiyoruz bugun testlerim vardi baya cok testti cok şukur hepsi temiz cikti diktor mide bulantisi icin ilac verdwi benimde koca demiyoki bu hamile cikarip bi gezdireyim hava aldirayim ama yok düsunmuyor bile bide kaynanamla altli üstlü oturuyom birazda ona güveniyor heralde ama ben kendimi kotü hissediyorum sonumuz hayir olur insaĺh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?