Ya pardon çok özür dilerim 5haftalık oldu yazacaktim aylık yazmışım çok özür dilerim ve hayır düşük falan riski yok ama önlem olarak yani kalkma falan diyorlar doktor bana normal hayatına devam et dedi ama bunlar böyle söyleyince ben korkuyorum normal hamilelikten farkı var mi bunun acaba daha önce yapan arkadaşlar nasıl yaptılar çok merak ediyorum ve ben gaziantep de yaşıyorum burda tüp bebek merkezinde yaptımCNM MASLLH BES AYLIK OLMUSSUN DUSUK RISIKIN MI VAR KI OLE DUSUNME YAAA DR IISIN DERSE SIKINTI OLMAZ DUSUNU DA LA GEZ DOLAS SIKINTI YAPMA SEN NERDE YAPTIN TUPU
Allahim kucagina almak nasip etsin insallah.tek emriyomu transfer edildi canım.Mustafa bey yoğunluğundan dolayı bazen yardımcısına devredebiliyormuş hastasını tabi kendi kontrolü dahilinde bende Bahçeci kliniğinde ama Aytun hanımda tedavi gördüm. Çok şükür ilk denemede tuttu ilgi alakaları da çok güzeldi memnundum tavsiye ederim. Bülent Tıraş' a hiç gitmediğimden yorum yapamayacağım. İnşallah sende kavuşursun bebeğine tez zamanda cnm
Sizinki ne kadarlik oldu acabamrb benim dün gene kanam oldu yine yatiş yapti doktor bugun ciktik yine igne ilac vs yapildi seker yuklemesi haftaya kaldi diktor budemagnexyum ilaci verdi kullancm arada bacak aramda kasiklarimda sanci ağri giriyor niye oluyor anlamdm Allahm bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine bebeklerimiz saglikla kucagimixa almayi nasip eder
Doğuma kadar mı duş yok gezmek yok hep yatak, canım dr lar transferden sonra 2 3 gün dinlenince normal hayata donulebilir diyorlar, buna rağmen ben bi 10 gün kadar duş almadım vücudu gevsetiyomus felan dediler, sonucu öğrenince ılık düsumu aldım ve 2 günde bir alıyorum hala, dikkatli olmak güzel bişey ama fazla abartmislarKızlar beni aydinlatin lütfen bende tüp bebek yaptım ve çok şükür 5aylık hamileyim ama aklıma takılan o kadar çok soru var ki çevreden duyduklarım ile kafam çok karışık eltilerim yaptı ve sürekli yatak dalardı duş bile almıyorlardı ilişki yok diyorlar dışarı çıkmak yok gezmek yok kalkmak yok bilgisi ve deneyimi olanlar yardımcı ola bilir mi
Ya pardon çok özür dilerim 5haftalık oldu yazacaktim aylık yazmışım çok özür dilerim ve hayır düşük falan riski yok ama önlem olarak yani kalkma falan diyorlar doktor bana normal hayatına devam et dedi ama bunlar böyle söyleyince ben korkuyorum normal hamilelikten farkı var mi bunun acaba daha önce yapan arkadaşlar nasıl yaptılar çok merak ediyorum ve ben gaziantep de yaşıyorum burda tüp bebek merkezinde yaptım
Amin cok sagol cnm evet tek embriyoydu benimkisiAllahim kucagina almak nasip etsin insallah.tek emriyomu transfer edildi canım.
Cok gecmiş olsn cnm dinlen bol bol rabbim şifa versin bugunleride atlatıcaz inşallah bebeklerimizi alıcaz kucagımıza allahın izniyle guzel dusunelim guzel olsunmrb benim dün gene kanam oldu yine yatiş yapti doktor bugun ciktik yine igne ilac vs yapildi seker yuklemesi haftaya kaldi diktor budemagnexyum ilaci verdi kullancm arada bacak aramda kasiklarimda sanci ağri giriyor niye oluyor anlamdm Allahm bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine bebeklerimiz saglikla kucagimixa almayi nasip eder
Diyorlar ki biz kaç ay sonra duş aldık diye bide bir eltim 4aylık olduktan sonra ufak tefek çıkmış dışarı digeride hic çıkmadım diyor şaştım gerçekten sizinki ne kadarlik oldu acabaDoğuma kadar mı duş yok gezmek yok hep yatak, canım dr lar transferden sonra 2 3 gün dinlenince normal hayata donulebilir diyorlar, buna rağmen ben bi 10 gün kadar duş almadım vücudu gevsetiyomus felan dediler, sonucu öğrenince ılık düsumu aldım ve 2 günde bir alıyorum hala, dikkatli olmak güzel bişey ama fazla abartmislar
problemin neydi canım kac yildir olmuyodu bide asilama falan yaptinmi onceden cevap icin sagol simdidenAmin cok sagol cnm evet tek embriyoydu benimkisi
Diyorlar ki biz kaç ay sonra duş aldık diye bide bir eltim 4aylık olduktan sonra ufak tefek çıkmış dışarı digeride hic çıkmadım diyor şaştım gerçekten sizinki ne kadarlik oldu acaba
Asılama yaptırmadım hiç eşimde varikosel vardı sperm sayıları azdı ameliyat olup duzelmesini beklemek vakit kaybetmekti bizim için 4 yıllık evliydim 5. Evlilik yıldonumumuzde hamile olduğumu ogrendim çok sukurproblemin neydi canım kac yildir olmuyodu bide asilama falan yaptinmi onceden cevap icin sagol simdiden
Geçmiş olsun canım. Hayırdır neyin var. Sebebi belli mi. Bebeğe bir etkisi olmuş mu. Allahın izniyle bu da geçer inşallah. Sen moralini yüksek tut. Bol bol dinlenmrb benim dün gene kanam oldu yine yatiş yapti doktor bugun ciktik yine igne ilac vs yapildi seker yuklemesi haftaya kaldi diktor budemagnexyum ilaci verdi kullancm arada bacak aramda kasiklarimda sanci ağri giriyor niye oluyor anlamdm Allahm bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine bebeklerimiz saglikla kucagimixa almayi nasip eder
Bir kac aymi daha neler 3gun zor sabrettim ben . iliski sen blirisinde dr. Una sor o konuyu. Ben hicbir kisitlama yapmiyorum. Kendi açimdan söylüyorum.dikkat etmen gereken seyleri doktorun daha iyi bilgi verirDiyorlar ki biz kaç ay sonra duş aldık diye bide bir eltim 4aylık olduktan sonra ufak tefek çıkmış dışarı digeride hic çıkmadım diyor şaştım gerçekten sizinki ne kadarlik oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?