Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Sorunsuz atlatiriz canm.ins . bebisin merakindan.kendimizi unutuyoruz bazen . inceledikce bisey cikar diye korkar olduk.

Bende daha bişey almaya başlamadm yaz cocugu olcaklar yazlık esyalar daha pek cıkmadı ayrıca 7. Aydan sonra alırm diye dusunuyorum daha erken benim için hevesimde var tabiki ama beklicem yinede

Kızlar bugün detaylı ultrasonumuz vardı 22+2de 508 gr 28 cm olmuş prensesim şükür herşeyi normal çıktı. Sırtını bize dönmüş yüzünü göstermedi küçükhanım. Artık bi sonraki kontrolü bekliycez o tatlı yüzünü görebilmek için

Canım inş bi sıkıntı çıkmaz güzel güzel büyür bebişin. Bol su iç güzel beslen canım

maşallh cnm insalh saglikla ilerler benimde cuma gunu var konteolum var seker yulemesi insalh bi sikinti cikmaz birbirimize dua edelim onsallh

cnm gecmis olsun gecer insallh Allahin izniyle bende doktora gitmektn korkuyom ya benim doktorda olumsuzlugun enson soleyecegine en basta soyluyor bnde cuma gidecem insalh hersey guzel gececk seker yuklemesi yapilack şu tehlikeli günleri atlatabilseydik bi Rabbimin izniyle

kızlar merhaba.. bu gün 13 haftada oldugum için test yaptırmaya gittim . doktorum damardan alınan kanla bakılacağını söyledi. baska tahlillere gerek olmadıgını söyledi. ultrason incelemesinde herşey yolunda dedi... bu testi yapan farklı firmalar varmış hangis daha iyidir bilemedim

maşallh cnm insalh saglikla ilerler benimde cuma gunu var konteolum var seker yulemesi insalh bi sikinti cikmaz birbirimize dua edelim onsallh
Benimde 3 martta seker yuklemesi var bisey cikmaz Allahin izniyle ins. Gizli sekere bakiliyo . bebegin nasil.kilonuz falan gelişimi iyimi canim

Zagen sadece kanda bakiliyo 2li test ultrasyondads ense kalinligina falan.bakiliyo.ustersen 3lu testde yapiliyo. 23 .haftada detayli ultrasyina giriliyor.sonra seker yuklemesi her ay bi stres var yani.icini ferah tut ins sorunsuz gecer

Arkadaşlar geçen gün ultrasona gitmiştim kese göründü, haftaya cuma 7.haftam olacak kalp atışı duyulur dimi?

Maşallah minik prensese böylede sorunsuz devam etsin inşallah :)

Arkadaşlar geçen gün ultrasona gitmiştim kese göründü, haftaya cuma 7.haftam olacak kalp atışı duyulur dimi?
7. haftada duyulur cnm kalp atışı bende ilk kontrolüme 7. haftada gitmiştim duymuştuk daha doğrusu duymak değil görmüştük diyelim çok zayıf olduğu için tam duyulmuyor ama ultrasonda kalp hareketleri gözüküyor.

inşallah canım inşallah sorunsuz geçer şeker yüklemen. Doktorlar her zaman öyle kötüye alıştırıyorlar bizi galiba. Hamileliğin hiç bi ayında rahat yokmuş anlaşıldı. Son üç aydada erken doğmasın zamanında doğsun güzel gelişsin iri olmasın küçük olmasın diye düşüncez galiba.

İnşallah cnm. Ben 5,5 haftalıkken gittiğimde sadece küçük bi kese görünüyordu 1 cm bile değilmiş :)

slm kızlar banada fıkır verın lutfen mustafa bahcecıde mı bulnet tırasta mı tup bebek yaptırayım ıkısının arasında kaldım yaa cok zorrr secım yapmk ınss tutra herkesın ınss hamısler bebeklerınızı kucagınza alıp saglıcakla buyutmeyı nasıp eder rabbımm

Mustafa bey yoğunluğundan dolayı bazen yardımcısına devredebiliyormuş hastasını tabi kendi kontrolü dahilinde bende Bahçeci kliniğinde ama Aytun hanımda tedavi gördüm. Çok şükür ilk denemede tuttu ilgi alakaları da çok güzeldi memnundum tavsiye ederim. Bülent Tıraş' a hiç gitmediğimden yorum yapamayacağım. İnşallah sende kavuşursun bebeğine tez zamanda cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…