Sorunsuz atlatiriz canm.ins . bebisin merakindan.kendimizi unutuyoruz bazen . inceledikce bisey cikar diye korkar olduk.Tatlım stres yapacak bişey yok tüm organlarına tek tek bakacak iç organlarına kol bacak parmaklarına yüzüne gözüne burnuna ağzına yani aklına gelebilecek birçok şeye. İnş güzel sonuçlanır bence boşa stres yapma ne güzel uzun uzun bebişini göreceksin. Baştan (ultrason başlamadan önce) söyle veriyorsa cdye çeker kayıtlarını sana verir evde de izlersin bebişini. Ayrıca 3 yada 4 boyutlu foto da iste hem hatıra olur hem de orada daha iyi belli oluyor yüzü gözü. Ben de yarın bahar hanımda giricem tekrar detaylı ultrasona. O cd ve foto verecek inş. Diğer doktor vermemişti
Canım inş bi sıkıntı çıkmaz güzel güzel büyür bebişin. Bol su iç güzel beslen canımMerhaba kızlar bende dun detaylı ultrasonumu yaptırdım bebeğin genel durumu iyi ancak benden bebeği besleyen damarların birinde direnç çentik gozuktu. 27. Haftaya kadar kendiliğinden geçebilir ondan sonra duzenli takip edilmesi gerekiyor dedi doktor. Arastırdm biraz bebeğin gelişimini etkiliyomuş yani yeterli beslenemiyormus bebek ya kucuk doguyormus yada allah korusun erken dogum. Canım sıkıldı bayagı inşallah geçer. Bende doktora gitmeye korkar oldum artık sağlıklı doğsa bi yavrucaklarımız
maşallh cnm insalh saglikla ilerler benimde cuma gunu var konteolum var seker yulemesi insalh bi sikinti cikmaz birbirimize dua edelim onsallhKızlar bugün detaylı ultrasonumuz vardı 22+2de 508 gr 28 cm olmuş prensesim şükür herşeyi normal çıktı. Sırtını bize dönmüş yüzünü göstermedi küçükhanım. Artık bi sonraki kontrolü bekliycez o tatlı yüzünü görebilmek için
cnm gecmis olsun gecer insallh Allahin izniyle bende doktora gitmektn korkuyom ya benim doktorda olumsuzlugun enson soleyecegine en basta soyluyor bnde cuma gidecem insalh hersey guzel gececk seker yuklemesi yapilack şu tehlikeli günleri atlatabilseydik bi Rabbimin izniyleMerhaba kızlar bende dun detaylı ultrasonumu yaptırdım bebeğin genel durumu iyi ancak benden bebeği besleyen damarların birinde direnç çentik gozuktu. 27. Haftaya kadar kendiliğinden geçebilir ondan sonra duzenli takip edilmesi gerekiyor dedi doktor. Arastırdm biraz bebeğin gelişimini etkiliyomuş yani yeterli beslenemiyormus bebek ya kucuk doguyormus yada allah korusun erken dogum. Canım sıkıldı bayagı inşallah geçer. Bende doktora gitmeye korkar oldum artık sağlıklı doğsa bi yavrucaklarımız
Benimde 3 martta seker yuklemesi var bisey cikmaz Allahin izniyle ins. Gizli sekere bakiliyo . bebegin nasil.kilonuz falan gelişimi iyimi canimmaşallh cnm insalh saglikla ilerler benimde cuma gunu var konteolum var seker yulemesi insalh bi sikinti cikmaz birbirimize dua edelim onsallh
Zagen sadece kanda bakiliyo 2li test ultrasyondads ense kalinligina falan.bakiliyo.ustersen 3lu testde yapiliyo. 23 .haftada detayli ultrasyina giriliyor.sonra seker yuklemesi her ay bi stres var yani.icini ferah tut ins sorunsuz gecerkızlar merhaba.. bu gün 13 haftada oldugum için test yaptırmaya gittim . doktorum damardan alınan kanla bakılacağını söyledi. baska tahlillere gerek olmadıgını söyledi. ultrason incelemesinde herşey yolunda dedi... bu testi yapan farklı firmalar varmış hangis daha iyidir bilemedim
Maşallah minik prensese böylede sorunsuz devam etsin inşallah :)Kızlar bugün detaylı ultrasonumuz vardı 22+2de 508 gr 28 cm olmuş prensesim şükür herşeyi normal çıktı. Sırtını bize dönmüş yüzünü göstermedi küçükhanım. Artık bi sonraki kontrolü bekliycez o tatlı yüzünü görebilmek için
7. haftada duyulur cnm kalp atışı bende ilk kontrolüme 7. haftada gitmiştim duymuştuk daha doğrusu duymak değil görmüştük diyelim çok zayıf olduğu için tam duyulmuyor ama ultrasonda kalp hareketleri gözüküyor.Arkadaşlar geçen gün ultrasona gitmiştim kese göründü, haftaya cuma 7.haftam olacak kalp atışı duyulur dimi?
inşallah canım inşallah sorunsuz geçer şeker yüklemen. Doktorlar her zaman öyle kötüye alıştırıyorlar bizi galiba. Hamileliğin hiç bi ayında rahat yokmuş anlaşıldı. Son üç aydada erken doğmasın zamanında doğsun güzel gelişsin iri olmasın küçük olmasın diye düşüncez galiba.cnm gecmis olsun gecer insallh Allahin izniyle bende doktora gitmektn korkuyom ya benim doktorda olumsuzlugun enson soleyecegine en basta soyluyor bnde cuma gidecem insalh hersey guzel gececk seker yuklemesi yapilack şu tehlikeli günleri atlatabilseydik bi Rabbimin izniyle
İnşallah cnm. Ben 5,5 haftalıkken gittiğimde sadece küçük bi kese görünüyordu 1 cm bile değilmiş :)7. haftada duyulur cnm kalp atışı bende ilk kontrolüme 7. haftada gitmiştim duymuştuk daha doğrusu duymak değil görmüştük diyelim çok zayıf olduğu için tam duyulmuyor ama ultrasonda kalp hareketleri gözüküyor.
İnş kontrolün çok iyi geçer inş bebiş çok iyidir bizi de haberdar et okmaşallh cnm insalh saglikla ilerler benimde cuma gunu var konteolum var seker yulemesi insalh bi sikinti cikmaz birbirimize dua edelim onsallh
İnş duyulur tatlım güzel düşünArkadaşlar geçen gün ultrasona gitmiştim kese göründü, haftaya cuma 7.haftam olacak kalp atışı duyulur dimi?
Mustafa bey yoğunluğundan dolayı bazen yardımcısına devredebiliyormuş hastasını tabi kendi kontrolü dahilinde bende Bahçeci kliniğinde ama Aytun hanımda tedavi gördüm. Çok şükür ilk denemede tuttu ilgi alakaları da çok güzeldi memnundum tavsiye ederim. Bülent Tıraş' a hiç gitmediğimden yorum yapamayacağım. İnşallah sende kavuşursun bebeğine tez zamanda cnmslm kızlar banada fıkır verın lutfen mustafa bahcecıde mı bulnet tırasta mı tup bebek yaptırayım ıkısının arasında kaldım yaa cok zorrr secım yapmk ınss tutra herkesın ınss hamısler bebeklerınızı kucagınza alıp saglıcakla buyutmeyı nasıp eder rabbımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?