- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
saol cnm bilmiyomki niye oluyor rahim agzindski kanmiß o geliyormus ama ben gecn ayin 13 dede aynisi oldum acaba istunemu oluyom diye düsünüyomGeçmiş olsun canım. Hayırdır neyin var. Sebebi belli mi. Bebeğe bir etkisi olmuş mu. Allahın izniyle bu da geçer inşallah. Sen moralini yüksek tut. Bol bol dinlen
insalh cnm rabbim saglikla gecirmeyi nasop eder hepimuze insallh aminnCok gecmiş olsn cnm dinlen bol bol rabbim şifa versin bugunleride atlatıcaz inşallah bebeklerimizi alıcaz kucagımıza allahın izniyle guzel dusunelim guzel olsun
Cok sukur canim Allahim isteyen herkeze nasip etsin.Asılama yaptırmadım hiç eşimde varikosel vardı sperm sayıları azdı ameliyat olup duzelmesini beklemek vakit kaybetmekti bizim için 4 yıllık evliydim 5. Evlilik yıldonumumuzde hamile olduğumu ogrendim çok sukur
27 haftalik olduk biz, 5 haftalikmissin dusunu al yani ılık dustan zarar gelmez ama hamam ve saunada uzak dur, benim Dr um 3 ayin dolana kadar dışarı çıkıp uzun yürüyüşler yapma, kalabalık yerlere gitme, yorulma evde çok iş görme felan diye tavsiyede bulunmuştu ve bişey olacağından değil ama çok zorluk çektin tedbirli olmakta fayda var demisti, sende kendince tedbirli ol tabi ama eltilerinin dediği gibide kendini kasmanın anlamı yok[/
Çok sağolun benim doktor hic bir engel koymadı gez pikniğe git birşey olmaz diyor inşallah
Arkadaşım sıkma canını inşallah bir sıkıntı yoktur bazen doktorlarda oluyor öyle hattalar sen yinede bol bol su tüket suyun zararı yok rabbim yar ve yardımcımız olsunKızlar bebeğim son 3 kontroldür yüzünü göstermiyordu ve çok merak ediyordum. Biz çok küçük bi ilçede oturuyoruz ve kadın doğumcu yok burda. Dün öyle gezme amaçlı il merkezine gidiyorduk yoldayken birden aklıma geldi bebişim yüzünü gösterirse diye özel hastaneden nerden randevu bulabildiysem hemen ayarladım benim tek amacım bebişin yüzünü 3 boyutlu görmek ve hatıra foto almaktı. Dr baktı bebeğin gelişimi iyi suyun göreceli olarak azalmış bebeğin hareketlerini takip et bol su iç kendini yorma dinlen dedi. 4 gün önce detaylı ultrasonum ve kontrolüm normaldi suyum da normaldi. Tabi benim içime kurt düştü. Şimdi bu yeni gittiğim dr doğru mu gördü yoksa suyum falan yeterli mi? 4 günde ne oldu ki azaldı yani. Emin olamıyorum üzülüyorum durup durup ağlıyorum offf canım sıkıldı gerçekten az mı değil mi bilmek istiyorum. Bugün kendi doktoruma msj atıcam kabul ederse yarın yanına gidip ona baktırcam yoksa kafamda deli sorular ve olumsuz düşünceler. İnş böyle bi sıkıntım yoktur dualarınıza ihtiyacım var kızlar...
Oluyormuş öyle benim eltimde olmuştu oda bir hafta sürdü kanaması doktor korkulacak birşey yok dedi ama yinede 4 gün hastahanede yattı içinizi ferah tutun rabbimin izni ile bebeklerimizi sağa salim kucagimza alırız inşallahsaol cnm bilmiyomki niye oluyor rahim agzindski kanmiß o geliyormus ama ben gecn ayin 13 dede aynisi oldum acaba istunemu oluyom diye düsünüyom
Bizim ki çok rahat davranıyor ama birşey diyecem bilmiyorum ama bencede normal hamilelikten farki yok gibi geliyor bir arkadaşım yapmış üç aylık çok rahat geziyor çalışıyor yani hic sakınmıyorum diyor ama bir sıkıntısida yok yaniBenim dr da bişey olmaz ama yinede bunlara dikkat et dedi. Benim drla 4 senedir tedavi gördüğümüz için sıkıntılarimi cektiklerimi biliyor, o yüzden tedbirli ol dedi
Bizim ki çok rahat davranıyor ama birşey diyecem bilmiyorum ama bencede normal hamilelikten farki yok gibi geliyor bir arkadaşım yapmış üç aylık çok rahat geziyor çalışıyor yani hic sakınmıyorum diyor ama bir sıkıntısida yok yani
canim sikma cnini insalh bisey olmaz bu aralar birz dinlen istersen bol bol su ic rabbim hayirlisini versin tabi dikkat et ben hic iş yapmiuom arabaya binmiyom gexmeye gitmiyom merdivern bile cikmiyom kaynanam sağolsun bana bakiyor cok dikkat etmeye calisiyom ama gene rabbim esirgesim bebeklerimuzi dua et bol bol insalh bisey olmazKızlar bebeğim son 3 kontroldür yüzünü göstermiyordu ve çok merak ediyordum. Biz çok küçük bi ilçede oturuyoruz ve kadın doğumcu yok burda. Dün öyle gezme amaçlı il merkezine gidiyorduk yoldayken birden aklıma geldi bebişim yüzünü gösterirse diye özel hastaneden nerden randevu bulabildiysem hemen ayarladım benim tek amacım bebişin yüzünü 3 boyutlu görmek ve hatıra foto almaktı. Dr baktı bebeğin gelişimi iyi suyun göreceli olarak azalmış bebeğin hareketlerini takip et bol su iç kendini yorma dinlen dedi. 4 gün önce detaylı ultrasonum ve kontrolüm normaldi suyum da normaldi. Tabi benim içime kurt düştü. Şimdi bu yeni gittiğim dr doğru mu gördü yoksa suyum falan yeterli mi? 4 günde ne oldu ki azaldı yani. Emin olamıyorum üzülüyorum durup durup ağlıyorum offf canım sıkıldı gerçekten az mı değil mi bilmek istiyorum. Bugün kendi doktoruma msj atıcam kabul ederse yarın yanına gidip ona baktırcam yoksa kafamda deli sorular ve olumsuz düşünceler. İnş böyle bi sıkıntım yoktur dualarınıza ihtiyacım var kızlar...
amin onsalh canm hepimiz geciririz bu sikintili gunleriOluyormuş öyle benim eltimde olmuştu oda bir hafta sürdü kanaması doktor korkulacak birşey yok dedi ama yinede 4 gün hastahanede yattı içinizi ferah tutun rabbimin izni ile bebeklerimizi sağa salim kucagimza alırız inşallah
Canım kadın doğum doktorun herhangi bir riskli durum görmüyosa sürekli yatmak gereksiz ve doğru değil kan akımı yavaşlar hatta.Kızlar beni aydinlatin lütfen bende tüp bebek yaptım ve çok şükür 5aylık hamileyim ama aklıma takılan o kadar çok soru var ki çevreden duyduklarım ile kafam çok karışık eltilerim yaptı ve sürekli yatak dalardı duş bile almıyorlardı ilişki yok diyorlar dışarı çıkmak yok gezmek yok kalkmak yok bilgisi ve deneyimi olanlar yardımcı ola bilir mi
Bende antepte yaptırdım novafertilde mi yaptırdın canım? Riskli denmediyse ve doktorun özel bi uyarıda bulunmadıysa sadece kendini çok fazla yorma ağır kaldırma yüksek yerlere uzanma güzel beslen bol su iç canımYa pardon çok özür dilerim 5haftalık oldu yazacaktim aylık yazmışım çok özür dilerim ve hayır düşük falan riski yok ama önlem olarak yani kalkma falan diyorlar doktor bana normal hayatına devam et dedi ama bunlar böyle söyleyince ben korkuyorum normal hamilelikten farkı var mi bunun acaba daha önce yapan arkadaşlar nasıl yaptılar çok merak ediyorum ve ben gaziantep de yaşıyorum burda tüp bebek merkezinde yaptım
Canım geçmiş olsun şimdi sen de bebiş de iyidir inş. Magnezyum ben de içiyorum kanda magnezyum seviyem düşük diye, ihmal etme ilacını önemli. İnş herşey yolunda gider. Kanama neden olmuş? Dinlen uzan yorma kendini iş güç görmemrb benim dün gene kanam oldu yine yatiş yapti doktor bugun ciktik yine igne ilac vs yapildi seker yuklemesi haftaya kaldi diktor budemagnexyum ilaci verdi kullancm arada bacak aramda kasiklarimda sanci ağri giriyor niye oluyor anlamdm Allahm bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine bebeklerimiz saglikla kucagimixa almayi nasip eder
bende anlamiywom niye olur doktor olur diyor tetbir almaliyiz diyor ne bilem kafam allak bullak rahat soru bile soramiyom doktoruma insallh daha olmaz ya simdide bacak aram yani ic kasik kemiklerimm agriyor ilk hamileligim niye bole anlamiyom yinede buna şükür tabiCanım geçmiş olsun şimdi sen de bebiş de iyidir inş. Magnezyum ben de içiyorum kanda magnezyum seviyem düşük diye, ihmal etme ilacını önemli. İnş herşey yolunda gider. Kanama neden olmuş? Dinlen uzan yorma kendini iş güç görme
Canım Allah korusun. İnşallah her şey yolundadır. 4 günde bir şey olmaz. Benim de ilk bebeğimde amniyosentezden sonra günlerce su sızdı. Ama azalmadı. Düşün yani. Az su içmişsindir. Kendi doktorun baksın.Kızlar bebeğim son 3 kontroldür yüzünü göstermiyordu ve çok merak ediyordum. Biz çok küçük bi ilçede oturuyoruz ve kadın doğumcu yok burda.
Su sızması dediginiz ne miktarda oluyor du acaba bende de az miktarda arada bir oluyor ilaçlar için çamaşırım üstünde sürekli peçete bulunduruyorum ama ıslanıyor arada neden acabaCanım Allah korusun. İnşallah her şey yolundadır. 4 günde bir şey olmaz. Benim de ilk bebeğimde amniyosentezden sonra günlerce su sızdı. Ama azalmadı. Düşün yani. Az su içmişsindir. Kendi doktorun baksın.
Canım sen hiç endişelenme. Sen progesteron kullanıyorsun di mi? O sulu akıntı yapıyor. Bu ayrı bir şey. 5 aylık hamileydim ben o zaman ve özel bir durum vardı.Su sızması dediginiz ne miktarda oluyor du acaba bende de az miktarda arada bir oluyor ilaçlar için çamaşırım üstünde sürekli peçete bulunduruyorum ama ıslanıyor arada neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?