Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Geçmiş olsun canım. Hayırdır neyin var. Sebebi belli mi. Bebeğe bir etkisi olmuş mu. Allahın izniyle bu da geçer inşallah. Sen moralini yüksek tut. Bol bol dinlen
saol cnm bilmiyomki niye oluyor rahim agzindski kanmiß o geliyormus ama ben gecn ayin 13 dede aynisi oldum acaba istunemu oluyom diye düsünüyom

Kızlar bebeğim son 3 kontroldür yüzünü göstermiyordu ve çok merak ediyordum. Biz çok küçük bi ilçede oturuyoruz ve kadın doğumcu yok burda. Dün öyle gezme amaçlı il merkezine gidiyorduk yoldayken birden aklıma geldi bebişim yüzünü gösterirse diye özel hastaneden nerden randevu bulabildiysem hemen ayarladım benim tek amacım bebişin yüzünü 3 boyutlu görmek ve hatıra foto almaktı. Dr baktı bebeğin gelişimi iyi suyun göreceli olarak azalmış bebeğin hareketlerini takip et bol su iç kendini yorma dinlen dedi. 4 gün önce detaylı ultrasonum ve kontrolüm normaldi suyum da normaldi. Tabi benim içime kurt düştü. Şimdi bu yeni gittiğim dr doğru mu gördü yoksa suyum falan yeterli mi? 4 günde ne oldu ki azaldı yani. Emin olamıyorum üzülüyorum durup durup ağlıyorum offf canım sıkıldı gerçekten az mı değil mi bilmek istiyorum. Bugün kendi doktoruma msj atıcam kabul ederse yarın yanına gidip ona baktırcam yoksa kafamda deli sorular ve olumsuz düşünceler. İnş böyle bi sıkıntım yoktur dualarınıza ihtiyacım var kızlar...

A
Arkadaşım sıkma canını inşallah bir sıkıntı yoktur bazen doktorlarda oluyor öyle hattalar sen yinede bol bol su tüket suyun zararı yok rabbim yar ve yardımcımız olsun

saol cnm bilmiyomki niye oluyor rahim agzindski kanmiß o geliyormus ama ben gecn ayin 13 dede aynisi oldum acaba istunemu oluyom diye düsünüyom
Oluyormuş öyle benim eltimde olmuştu oda bir hafta sürdü kanaması doktor korkulacak birşey yok dedi ama yinede 4 gün hastahanede yattı içinizi ferah tutun rabbimin izni ile bebeklerimizi sağa salim kucagimza alırız inşallah

Benim dr da bişey olmaz ama yinede bunlara dikkat et dedi. Benim drla 4 senedir tedavi gördüğümüz için sıkıntılarimi cektiklerimi biliyor, o yüzden tedbirli ol dedi

Benim dr da bişey olmaz ama yinede bunlara dikkat et dedi. Benim drla 4 senedir tedavi gördüğümüz için sıkıntılarimi cektiklerimi biliyor, o yüzden tedbirli ol dedi
Bizim ki çok rahat davranıyor ama birşey diyecem bilmiyorum ama bencede normal hamilelikten farki yok gibi geliyor bir arkadaşım yapmış üç aylık çok rahat geziyor çalışıyor yani hic sakınmıyorum diyor ama bir sıkıntısida yok yani

Normal hamilelikten tabikide farkı yok, normale oranla çok fazla sıkıntı çektiğimiz için önem veriyoruz. Bi haram yüzünden bişey olurda onca sıkıntıyı tekrar yaşarız diye, yoksa bişey olacağından değil, Rabbim evlatlarimiza bize bagislasin inşallah

canim sikma cnini insalh bisey olmaz bu aralar birz dinlen istersen bol bol su ic rabbim hayirlisini versin tabi dikkat et ben hic iş yapmiuom arabaya binmiyom gexmeye gitmiyom merdivern bile cikmiyom kaynanam sağolsun bana bakiyor cok dikkat etmeye calisiyom ama gene rabbim esirgesim bebeklerimuzi dua et bol bol insalh bisey olmaz

amin onsalh canm hepimiz geciririz bu sikintili gunleri

Canım kadın doğum doktorun herhangi bir riskli durum görmüyosa sürekli yatmak gereksiz ve doğru değil kan akımı yavaşlar hatta.

Bende antepte yaptırdım novafertilde mi yaptırdın canım? Riskli denmediyse ve doktorun özel bi uyarıda bulunmadıysa sadece kendini çok fazla yorma ağır kaldırma yüksek yerlere uzanma güzel beslen bol su iç canım

Canım geçmiş olsun şimdi sen de bebiş de iyidir inş. Magnezyum ben de içiyorum kanda magnezyum seviyem düşük diye, ihmal etme ilacını önemli. İnş herşey yolunda gider. Kanama neden olmuş? Dinlen uzan yorma kendini iş güç görme

bende anlamiywom niye olur doktor olur diyor tetbir almaliyiz diyor ne bilem kafam allak bullak rahat soru bile soramiyom doktoruma insallh daha olmaz ya simdide bacak aram yani ic kasik kemiklerimm agriyor ilk hamileligim niye bole anlamiyom yinede buna şükür tabi

Evet canım novafertil de yaptırdım bende cuma günü kalp atışını dinlemeye gideceğiz sen dolaşıyor musun ev gezmelerine falan gidiyormusum acaba çarşıya falan çıkıyormusun

Kızlar bebeğim son 3 kontroldür yüzünü göstermiyordu ve çok merak ediyordum. Biz çok küçük bi ilçede oturuyoruz ve kadın doğumcu yok burda.
Canım Allah korusun. İnşallah her şey yolundadır. 4 günde bir şey olmaz. Benim de ilk bebeğimde amniyosentezden sonra günlerce su sızdı. Ama azalmadı. Düşün yani. Az su içmişsindir. Kendi doktorun baksın.

Su sızması dediginiz ne miktarda oluyor du acaba bende de az miktarda arada bir oluyor ilaçlar için çamaşırım üstünde sürekli peçete bulunduruyorum ama ıslanıyor arada neden acaba

Su sızması dediginiz ne miktarda oluyor du acaba bende de az miktarda arada bir oluyor ilaçlar için çamaşırım üstünde sürekli peçete bulunduruyorum ama ıslanıyor arada neden acaba
Canım sen hiç endişelenme. Sen progesteron kullanıyorsun di mi? O sulu akıntı yapıyor. Bu ayrı bir şey. 5 aylık hamileydim ben o zaman ve özel bir durum vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…