Çok güzeller güle güle giysin inş prenses
Ben ilk kızıma suny baby almıştım memnun kalmıştım canım yaklaşık 4 yıl kullandım kızım büyüdüğü için 4 yaşından sonra büyük yatağa geçtim kullanılabilir durumdaydı hayrıma verdim birine. Şimdi yeni bi park yatak alıcam inşKizlar park yatak alucam tavsiyeniz varmi hangi marka model
Saol canm ins sağlıcaklaÇok güzeller güle güle giysin inş prenses
Bende baktm baby to go,chicco hoşuma gidenler de chicco biraz pahali geldi bana .o kadar para vermek gereksiz geldi 700 tl falanBen ilk kızıma suny baby almıştım memnun kalmıştım canım yaklaşık 4 yıl kullandım kızım büyüdüğü için 4 yaşından sonra büyük yatağa geçtim kullanılabilir durumdaydı hayrıma verdim birine. Şimdi yeni bi park yatak alıcam inş
Canım ya gittiğim yerde hemen hemen böyle şeyler yok yakın ilçeye yada ile gitmem grekecek. O yüzden tedbirli gitmek istiyorum :)Bence uzun kollu ve yarım kollu penye birkaç tane zıbın ve alt ayaklı pantolon al. Zaten havanın gidişatına gittiğin yere göre devamını alırsın. Çok kalın alma bence
Annemm çok güzel ya bunlar. BEnimde kafam kırıştı canım ya çok kalın alırsam kalın düşer inceler ince kalırYa canm.benmde kafam cok karisik aldim.biseyler.mayis da antepde havalar da cok sicak olmaz uzun kollu buraz alicam bebekler usur zaten
Ben almadığım için fikrim yok :==))Kizlar park yatak alucam tavsiyeniz varmi hangi marka model
Canım ya hiç strese girme nolacak. Ben içim rahat girdim sorunda çıkmadı şükürYarin dr randevum var ayrintili.beni strrse soktu. Ins bi sorun cikmaz .nasil oluyodu ben.unuttum bobreklerine falan bakiliyodu ama cok ayrintili hatirlamiyorum.bu drum.biraz uzun surucek dedi Ay bu strese gerek varmiydi bilmiyorum
Tatlım stres yapacak bişey yok tüm organlarına tek tek bakacak iç organlarına kol bacak parmaklarına yüzüne gözüne burnuna ağzına yani aklına gelebilecek birçok şeye. İnş güzel sonuçlanır bence boşa stres yapma ne güzel uzun uzun bebişini göreceksin. Baştan (ultrason başlamadan önce) söyle veriyorsa cdye çeker kayıtlarını sana verir evde de izlersin bebişini. Ayrıca 3 yada 4 boyutlu foto da iste hem hatıra olur hem de orada daha iyi belli oluyor yüzü gözü. Ben de yarın bahar hanımda giricem tekrar detaylı ultrasona. O cd ve foto verecek inş. Diğer doktor vermemiştiYarin dr randevum var ayrintili.beni strrse soktu. Ins bi sorun cikmaz .nasil oluyodu ben.unuttum bobreklerine falan bakiliyodu ama cok ayrintili hatirlamiyorum.bu drum.biraz uzun surucek dedi Ay bu strese gerek varmiydi bilmiyorum
7-8 tane zıbın 7-8 tane de alt al istersen bazılarını uzun kollu bazılarını yarım kollu al yelek ve hırka da olsun yanında. Ağız bezi alt değiştirme bezi bebişi gerektiğinde sarmak ve üzerini örtmek için örtü emzik biberon (onlar inş sütümüz olur da gerekmez ama yanında bulunsun) şapka eldiven çorap tırnak makası vs onları da alırsın yanına canımCanım ya gittiğim yerde hemen hemen böyle şeyler yok yakın ilçeye yada ile gitmem grekecek. O yüzden tedbirli gitmek istiyorum :)
Kaç zıbın yeter sence. Malum ilk ay falan giydiriliyor zıbın
Selam
Gecmis olsun canim aynen temkinli olmak lazim dogru diyosun ama varya artik tahlil yaptrmaya korkuyorum biseyler cikacak diye Allah yardimcimiz olsunKızlar ilk gebeliğimde benim sağ böbreğimde şişme büyüme (hidronefroz) görülmüştü bu gebeliğimde de var mıdır diye son kontrolümde kadın doğumcuma rica ettim ultrasonda benim böbreklerime de baktı ve sağ böbreğin şişmiş dedi ürolojiye gittim sağ böbreğimde orta derecede sol böbreğimde hafif derecede şişme görüldü ultrasonda. İdrar tetkikinde iltihap da görüldü antibiyotik verildi bi sıkıntın olmasa bile ayda bir ultrason ve idrar tetkiki yapılacak dedi ürolog. Bunu yazma nedenim siz de kadın doğum kontrolünüzde doktorunuza rica edin sizin böbreklerinize de baksın benim hiçbir şikayetim yoktu söyleyince bakılınca tesadüfen saptandı. İnş sizlerde çıkmaz ama temkinli olmakta fayda var
Amin canım çok saol. İnş hayırla sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırızGecmis olsun canim aynen temkinli olmak lazim dogru diyosun ama varya artik tahlil yaptrmaya korkuyorum biseyler cikacak diye Allah yardimcimiz olsun
Teşekkürler canım. Sadece 6.liste çok küçük olduğu için okuyamadımO zaman ben buldugum listeyi gonderiim ben henüz hiçbişey almadım Allahın izniyle 30 haftamı tammladıktan sonra almayı dusunuyorum ikizya dr daha riskli goruyo erken dogum acısından listeleri elime alıp marka arastırması kullanıcı yorumları fıyatları falan arastırıyorm ona gore ne alacagmı karrlastırıyorum ki almak kolay olsun işte listeler buarda biberona karar verdim mimijumi diye bi marka
Teşekkürler canımKızlar ilk gebeliğimde benim sağ böbreğimde şişme büyüme (hidronefroz) görülmüştü bu gebeliğimde de var mıdır diye son kontrolümde kadın doğumcuma rica ettim ultrasonda benim böbreklerime de baktı ve sağ böbreğin şişmiş dedi ürolojiye gittim sağ böbreğimde orta derecede sol böbreğimde hafif derecede şişme görüldü ultrasonda. İdrar tetkikinde iltihap da görüldü antibiyotik verildi bi sıkıntın olmasa bile ayda bir ultrason ve idrar tetkiki yapılacak dedi ürolog. Bunu yazma nedenim siz de kadın doğum kontrolünüzde doktorunuza rica edin sizin böbreklerinize de baksın benim hiçbir şikayetim yoktu söyleyince bakılınca tesadüfen saptandı. İnş sizlerde çıkmaz ama temkinli olmakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?