Çok sağol canım benim inşallahCanım bende novafertilde yaptırdım ben normalde çalışan biriyim transferden sonra 1 hafta rapor alıp evde dinlendim 8. Gün işime geri döndüm işim çok yorucu değil şu an 23 haftalık olduk işime devam ediyorum günlük yaşantıma da. Ama aşırı yorulmamaya dikkat etmeye çalışıyorum zaten çalıştığım için ev işi pek yapmıyorum eşim hallediyor saolsun. İnş seninde herşey yolunda gider canım
Benimkinin cinsiyeti daha belli olmadığı için isim yok kizlarMaşallah adlariyla cok yasasinlar hepsi cok guzel isimler. Rabbim ins adlari gubi guzel.omurler verir cumlesine
Merhaba arkadaşım ben ilk üçüncü gün bir rüya gördüm rüyada test yapmıştım ve hamile olduğumu gördüm uyandım icim kıpır kıpır idi çok heyecanlandım ve o gün bebeğim bana tutunmuş dedim... ama mide bulantılarım falan yoktu hic birşey his etmiyordum... herkeste farklı oluyorMeraba arkadaslar banada gecen hafta p.tesi embiriyo transfer edildi bu persembe test gunum cok heycanliyim tuttugu zaman bi belirti felan oluyomu ???
Şükür bugün kontrolüm iyi çıktı amniyon sıvısı da normalmiş sıkıntı yokmuş içim rahatladı[/Q çok sevindim arkadaşım rabbim her zaman hayırlı sonuçlar almayı nasip eder inşallah
Şükür bugün kontrolüm iyi çıktı amniyon sıvısı da normalmiş sıkıntı yokmuş içim rahatladı
gozun aydin cnm sevindim boyle seyler bidaha olmaz bizim icin insani korkutup endiseleniyor rabbim saglikla kucagimiza aliriz insalhŞükür bugün kontrolüm iyi çıktı amniyon sıvısı da normalmiş sıkıntı yokmuş içim rahatladı
Lansinoh lanolin gogus ucu bakim kremi var ben ondan alicam biraz pahali ama cok iyi diyolar denemekte fayda var dogumdan 15 gun 1 ay once den baslayin diyolarKizlar dr .nuz gogus ucu kremi yazdimi. Ne kullanacaksinz.onceki hamileligimde cok.cektim o yaradan emzirdkce.kaniyodu agalaya aglaya emzirdim. Simdiden tedbir almak.istyrum.dr um yazmisti ama eczane hametan.verdi anlamadim onumu yazdiki pisik.kremi o.
Canım hametan pişik kremi ama bir çok işi daha yarıyor yara yanik kesik gibi vs. Yaralar içinde kullanılıyor...Kizlar dr .nuz gogus ucu kremi yazdimi. Ne kullanacaksinz.onceki hamileligimde cok.cektim o yaradan emzirdkce.kaniyodu agalaya aglaya emzirdim. Simdiden tedbir almak.istyrum.dr um yazmisti ama eczane hametan.verdi anlamadim onumu yazdiki pisik.kremi o.
Canım ben 2 gün evde uzandım kendimi yormadan yine hareket ettim tabiki ama ondan sonra gezmeyede gittim oturmaya da gittim ev işlerimide yaptım. Bir hafta sonrada işe başladım zaten. Kendine bu kadar stres yapıp kısıtlama. Hatta kafanın başka şeylerle meşgul olması iyi bile gelebilir. Yaşayacağı varsa ne yaparsak yapalım olacak zaten Allahın izniyle tevekkül et.Kızlar bugün eşim ile forma gidecektik korktum çıkamadım evden ya of evden anca doktor kontrolü oldumu çıkıyorum ne yapmam gerekiyor ya misafirliğe falan gitmiyorum açık bir şekilde yazarsanız sevinirim sizler gezmeye misafirliğe falan gidiyormusunuz
Ya korkuyorum eltilerim hep yatillar bende kalkmak istiyorum gezmek istiyorum ama hani birşey olur diye korkuyorum olursa dillerinden kurtulamamCanım ben 2 gün evde uzandım kendimi yormadan yine hareket ettim tabiki ama ondan sonra gezmeyede gittim oturmaya da gittim ev işlerimide yaptım. Bir hafta sonrada işe başladım zaten. Kendine bu kadar stres yapıp kısıtlama. Hatta kafanın başka şeylerle meşgul olması iyi bile gelebilir. Yaşayacağı varsa ne yaparsak yapalım olacak zaten Allahın izniyle tevekkül et.
canim ben transfer olduktan sonra doktor masadan kaldirdi. sasirdim ben de. transferden 10 dk sonra hastaneden ciktim. doktor kan dolasimi olmasi icin normal hayatina devam et dedi bana. ben baska sehirde yaptrmistim yolculuk bile yapabilirsin dedi. ev falan temizledim gezdim yurudum bi sıkinti olmadi. sen de abartmadan kendini cok yormadan yap istersen. tabi kendin bilirsinYa korkuyorum eltilerim hep yatillar bende kalkmak istiyorum gezmek istiyorum ama hani birşey olur diye korkuyorum olursa dillerinden kurtulamam
Bizim milletimiz zaten pek meraklıdır her şeye karışıp laf söylemeye. Bende millete çaktırmamak için yatmadım fazla kimse bilmiyordu çünkü birkaç kişi hariç. Sen doktorumun dediğini yapıyorum dersin canım. Onların işine gelmiş yatmak bence birazdaYa korkuyorum eltilerim hep yatillar bende kalkmak istiyorum gezmek istiyorum ama hani birşey olur diye korkuyorum olursa dillerinden kurtulamam
Canm bi risk.yoksa niyr bu kadar takinti yapiyosunuzki.ben bayramdan 2 gun once transferim oldu bayramin 4. Gunu piknige bile gittim :) kendimi yormadan . kafana bu.kadar takarsan.9.ay gecmez. Evde otur otur nere kadarKızlar bugün eşim ile forma gidecektik korktum çıkamadım evden ya of evden anca doktor kontrolü oldumu çıkıyorum ne yapmam gerekiyor ya misafirliğe falan gitmiyorum açık bir şekilde yazarsanız sevinirim sizler gezmeye misafirliğe falan gidiyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?