Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Çok sağol canım benim inşallah

Meraba arkadaslar banada gecen hafta p.tesi embiriyo transfer edildi bu persembe test gunum cok heycanliyim tuttugu zaman bi belirti felan oluyomu ???
Merhaba arkadaşım ben ilk üçüncü gün bir rüya gördüm rüyada test yapmıştım ve hamile olduğumu gördüm uyandım icim kıpır kıpır idi çok heyecanlandım ve o gün bebeğim bana tutunmuş dedim... ama mide bulantılarım falan yoktu hic birşey his etmiyordum... herkeste farklı oluyor

Kizlar dr .nuz gogus ucu kremi yazdimi. Ne kullanacaksinz.onceki hamileligimde cok.cektim o yaradan emzirdkce.kaniyodu agalaya aglaya emzirdim. Simdiden tedbir almak.istyrum.dr um yazmisti ama eczane hametan.verdi anlamadim onumu yazdiki pisik.kremi o.

Lansinoh lanolin gogus ucu bakim kremi var ben ondan alicam biraz pahali ama cok iyi diyolar denemekte fayda var dogumdan 15 gun 1 ay once den baslayin diyolar

Ca
Canım hametan pişik kremi ama bir çok işi daha yarıyor yara yanik kesik gibi vs. Yaralar içinde kullanılıyor...

Kızlar bugün eşim ile forma gidecektik korktum çıkamadım evden ya of evden anca doktor kontrolü oldumu çıkıyorum ne yapmam gerekiyor ya misafirliğe falan gitmiyorum açık bir şekilde yazarsanız sevinirim sizler gezmeye misafirliğe falan gidiyormusunuz

Canım ben 2 gün evde uzandım kendimi yormadan yine hareket ettim tabiki ama ondan sonra gezmeyede gittim oturmaya da gittim ev işlerimide yaptım. Bir hafta sonrada işe başladım zaten. Kendine bu kadar stres yapıp kısıtlama. Hatta kafanın başka şeylerle meşgul olması iyi bile gelebilir. Yaşayacağı varsa ne yaparsak yapalım olacak zaten Allahın izniyle tevekkül et.

Ya korkuyorum eltilerim hep yatillar bende kalkmak istiyorum gezmek istiyorum ama hani birşey olur diye korkuyorum olursa dillerinden kurtulamam

Ya korkuyorum eltilerim hep yatillar bende kalkmak istiyorum gezmek istiyorum ama hani birşey olur diye korkuyorum olursa dillerinden kurtulamam
canim ben transfer olduktan sonra doktor masadan kaldirdi. sasirdim ben de. transferden 10 dk sonra hastaneden ciktim. doktor kan dolasimi olmasi icin normal hayatina devam et dedi bana. ben baska sehirde yaptrmistim yolculuk bile yapabilirsin dedi. ev falan temizledim gezdim yurudum bi sıkinti olmadi. sen de abartmadan kendini cok yormadan yap istersen. tabi kendin bilirsin

Bizim milletimiz zaten pek meraklıdır her şeye karışıp laf söylemeye. Bende millete çaktırmamak için yatmadım fazla kimse bilmiyordu çünkü birkaç kişi hariç. Sen doktorumun dediğini yapıyorum dersin canım. Onların işine gelmiş yatmak bence birazda Sende onlara çaktırmadan abartmadan da yap ufaktan ufaktan işlerini yada gezmelerine git. Emin ol stresten tutmama ihtimali daha fazladır Allah korusun.

Canm bi risk.yoksa niyr bu kadar takinti yapiyosunuzki.ben bayramdan 2 gun once transferim oldu bayramin 4. Gunu piknige bile gittim :) kendimi yormadan . kafana bu.kadar takarsan.9.ay gecmez. Evde otur otur nere kadar

Çok haklisiniz hepinize teşekkür ederim bilgileriniz için bende diyorum agir iş yapmadan kendimi yormadan gezeyim işimi yapayım ama iste ne bilim korkuyordum ama dikkate alacam bilgilerinizi

Hanımlar iyi akşamlar.

Sizler hamileliğinizin daha ileri safhalarında olduğunuz için en iyi siz anlarsınız ve yardımcı olabilirsiniz gibi geldi.

Şimdi benim 5 şubatta transferim oldu dün 11. Günüm olmasına rağmen test yaptırdım sonuç -275-
Doktorum tekrarlatmadı testi salı günü çağırdı. Ben yine de yarın testi tekrarlıcam.

Arada kahverengi lekelenmelerim geliyor. İçim gidiyor böylesi durumda. Doktoruma sordum bunu ilaçlardandır normal dedi. Ama dün işte ilaç almaya gidince üstüne bir de test yaptırınca biraz fazla yürüdüm. Lekeler kesilmedi ve kasıklarımda sürekli batmalar var. Sanki özellikle sıra seçiliyor gibi bi sağ tarafım batıyor bi sol tarafım.
Elimde değil gerçekten çok korkuyorum. Yarınki testle tabi biraz daha rahatlıcam artış varsa ama bu batma gibi sancılar normalmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…