Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Merhaba kızlar yeniyim Ve tecrübeli tüp bebek yapan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum...
Canım bahceci fulya kliniğinde müstecep kavrut .... Baska bi önerim yok. İlk denemem mustafa beyle oldu. Ama inan nasıl yoğun anlatamam. 22 günlük ilaç tedavimin ilk haftasında kongredeydi. Yardımcısı ilaç tedavime başladı. M. Bey geldi. Bu kez baslanan ilaclar değiştirildi. Sonuç. Hayal kırıklığı oldu. 2. Denememde de M. Bey yine kongredeydi. Bende Müstecep Bey'le devam ettim. İnanılmaz isabetli bi seçim yapmışım. Durum:3 aylık gebeyim.

Baska bi önerim yok. İlk denemem mustafa beyle oldu. Ama inan nasıl yoğun anlatamam. 22 günlük ilaç tedavimin ilk haftasında kongredeydi. Yardımcısı ilaç tedavime başladı. M. Bey geldi. Bu kez baslanan ilaclar değiştirildi. Sonuç. Hayal kırıklığı oldu. 2. Denememde de M. Bey yine kongredeydi. Bende Müstecep Bey'le devam ettim. İnanılmaz isabetli bi seçim yapmışım. Durum:3 aylık gebeyim.

Kızlar çeşitli şehir efsaneleri var:1 bebeği solda hissedersek kız- sagda ise erkek,2 karın sivriyse erkek,yayvansa kız. 3 sag göz daha parlaksa erkek,sol ise kız:) bunlara benzer şeyler. .. Sizce bunun aslı astarı var mı

Valla bilmiyorum ama.ben bastan beri solumda hissettim.kizim olucak ins.oglumda da sagdaydi hatirladigim kadar . oglum kayar di karnimda bu tik.tik atıyor. Sonra kalcam.genisledi burnum.buyudu. oglumda sadece karnim vardi guzellesmistim . sivilcelerim var simdi :). Karnim daha genis simdi .oglumda sivriydi dedigin gibi. Onun disinda hicbi farklilik.yok . en onemlisi kiz yada erkek Rabbim bana tekrar nasip etti anne olmayi çok şükür . umarim seninde kalbine gire verir Allahm.ne istiyosan

Benimki sağda ama kız İlk hareketlenmede kasıkta başladı. Ama oğlumda nasıldı onu hatırlamıyorum işin garibi

Merhaba arkadaşım ben de gaziantep novafertil de yaptım çok şükür bebeğim tutundu ve 6 haftalık benim arkadaşlara sorduğum şu idi bizimkiler yani çevre ve eltilerim yaptılar ve genelikle hep doğuma kadar yatillar gezmeler falan gitmediller yani anlayacağınız eve kapandılar benden de öyle yapmamai istiyorlar bende arkadaşların neler yaptığını nasıl hareket etiklerini merak ettim sordum ve hepsi sağol sun beni rahatlatilar

mrb kizlar bugun seker yuklemesi yaptik cok sukur temiz cikti idarada protein enfeksiyon cikti onun icinde doktor ilac verdi 730 grm olmusuz 1 hafta onde gidiyoz rengli ultrasonda bakti ama gostermedi annesine gendisini sadece eliji bacaginj gorduk bunada sukur rabbim herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin

Gözün aydın canım. Peki amniyon sıvısı normal çakmasaydı ne yapacaktın. Yapılacak birşey varmıydı
Bazı durumlarda hastaneye yatış yapılıyormuş gerekliyse antibiyotik ve sıvı serum desteği vs veriliyormuş sanırım yada en azından sık sık kontrole giderdim canım

Ben böyle şeylere inanmam canım her zaman da tutmuyor zaten. Benim kızım olacak genelde sağda hissediyorum

Çok sevindim senin adına canım. İdrar için ilaç kullandıktan sonra idrarda enfeksiyon protein düzelmiş mi tekrar baktırmanda fayda var tabi doktorunda önerdiyse

Gözünüz aydın canım

Bazı durumlarda hastaneye yatış yapılıyormuş gerekliyse antibiyotik ve sıvı serum desteği vs veriliyormuş sanırım yada en azından sık sık kontrole giderdim canım
Dr m bana engellilik durumunun saptandığını ve gebeligim sonlandirilmasi icin yapıldığını soyledi . Bende sakat bir durum olurda gebelik sonlandirilabilir diye gitmedim canım. Hatta dr a sordum. Teshis ve tedvi konusunda birsey yapiliyor mu diye hayır yapilmiyor dedi

Selam annisler hayirli cumalar nasilsinz nasil gdiyo biliyosunuz bebislerimize kavusmak icin zorlu masrafli bi surecten gectik cok emek harcadik insallh hayirlisiyla kucagimiza da aliriz ben tup bebek dr uma gidiyorum hala gebelik takibimi o yapiyo aslinda dogumu ozel bi hast dusunuyodm hatta 2500 tl fiyatta almd ama dr um kafami kurcaladi beni ikileme soktu ben yapim diyo 3000tl o alcak bide her hast gelmoyo geldigi hast aradm onlarda en az 3000tl etti 6000 riske atma bence diyo ama riskten kasit ne kuvoz sikintisi olabilir her hast olabilir diyelim kuvozde yer olmadi drumun bana faydasi olcakmi herkes diyoki dogumu yaptrr gerisine karismaz diyolar ya ben tabiki ona yaptrmak isterim ama cok para biyanim yuzdun yuzdn kuyruguna geldin kiy paraya diyo sizler ne planliyosunuz yada siz olsanz naparsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…