- 10 Aralık 2015
- 139
- 111
- 103
- 47
Canım bahceci fulya kliniğinde müstecep kavrut .... Baska bi önerim yok. İlk denemem mustafa beyle oldu. Ama inan nasıl yoğun anlatamam. 22 günlük ilaç tedavimin ilk haftasında kongredeydi. Yardımcısı ilaç tedavime başladı. M. Bey geldi. Bu kez baslanan ilaclar değiştirildi. Sonuç. Hayal kırıklığı oldu. 2. Denememde de M. Bey yine kongredeydi. Bende Müstecep Bey'le devam ettim. İnanılmaz isabetli bi seçim yapmışım. Durum:3 aylık gebeyim.Merhaba kızlar yeniyim Ve tecrübeli tüp bebek yapan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum...
Baska bi önerim yok. İlk denemem mustafa beyle oldu. Ama inan nasıl yoğun anlatamam. 22 günlük ilaç tedavimin ilk haftasında kongredeydi. Yardımcısı ilaç tedavime başladı. M. Bey geldi. Bu kez baslanan ilaclar değiştirildi. Sonuç. Hayal kırıklığı oldu. 2. Denememde de M. Bey yine kongredeydi. Bende Müstecep Bey'le devam ettim. İnanılmaz isabetli bi seçim yapmışım. Durum:3 aylık gebeyim.slm kızlar banada fıkır verın lutfen mustafa bahcecıde mı bulnet tırasta mı tup bebek yaptırayım ıkısının arasında kaldım yaa cok zorrr secım yapmk ınss tutra herkesın ınss hamısler bebeklerınızı kucagınza alıp saglıcakla buyutmeyı nasıp eder rabbımm
Valla bilmiyorum ama.ben bastan beri solumda hissettim.kizim olucak ins.oglumda da sagdaydi hatirladigim kadar . oglum kayar di karnimda bu tik.tik atıyor. Sonra kalcam.genisledi burnum.buyudu. oglumda sadece karnim vardi guzellesmistim . sivilcelerim var simdi :). Karnim daha genis simdi .oglumda sivriydi dedigin gibi. Onun disinda hicbi farklilik.yok . en onemlisi kiz yada erkek Rabbim bana tekrar nasip etti anne olmayi çok şükür . umarim seninde kalbine gire verir Allahm.ne istiyosanKızlar çeşitli şehir efsaneleri var:1 bebeği solda hissedersek kız- sagda ise erkek,2 karın sivriyse erkek,yayvansa kız. 3 sag göz daha parlaksa erkek,sol ise kız:) bunlara benzer şeyler. .. Sizce bunun aslı astarı var mı
Gözün aydın canım. Peki amniyon sıvısı normal çakmasaydı ne yapacaktın. Yapılacak birşey varmıydıŞükür bugün kontrolüm iyi çıktı amniyon sıvısı da normalmiş sıkıntı yokmuş içim rahatladı
Benimki sağda ama kızKızlar çeşitli şehir efsaneleri var:1 bebeği solda hissedersek kız- sagda ise erkek,2 karın sivriyse erkek,yayvansa kız. 3 sag göz daha parlaksa erkek,sol ise kız:) bunlara benzer şeyler. .. Sizce bunun aslı astarı var mı
Merhaba arkadaşım ben de gaziantep novafertil de yaptım çok şükür bebeğim tutundu ve 6 haftalık benim arkadaşlara sorduğum şu idi bizimkiler yani çevre ve eltilerim yaptılar ve genelikle hep doğuma kadar yatillar gezmeler falan gitmediller yani anlayacağınız eve kapandılar benden de öyle yapmamai istiyorlar bende arkadaşların neler yaptığını nasıl hareket etiklerini merak ettim sordum ve hepsi sağol sun beni rahatlatilarCanım bahceci fulya kliniğinde müstecep kavrut .... Baska bi önerim yok. İlk denemem mustafa beyle oldu. Ama inan nasıl yoğun anlatamam. 22 günlük ilaç tedavimin ilk haftasında kongredeydi. Yardımcısı ilaç tedavime başladı. M. Bey geldi. Bu kez baslanan ilaclar değiştirildi. Sonuç. Hayal kırıklığı oldu. 2. Denememde de M. Bey yine kongredeydi. Bende Müstecep Bey'le devam ettim. İnanılmaz isabetli bi seçim yapmışım. Durum:3 aylık gebeyim.
Seker yuklemesi.yapulacak canm.benmde martun.basindahuriye048 048 sirine82 K kayisicicegi ve diğer arkadaşlar 24 haftalıkken sizden tahlil istendi mi. Şeker falan. Benim dr geçen ay 24 hafta tahlileri yeniliycez dedi ama muayeneyi bırakmış
Bazı durumlarda hastaneye yatış yapılıyormuş gerekliyse antibiyotik ve sıvı serum desteği vs veriliyormuş sanırım yada en azından sık sık kontrole giderdim canımGözün aydın canım. Peki amniyon sıvısı normal çakmasaydı ne yapacaktın. Yapılacak birşey varmıydı
Canım ben her ay rutin kan değerlerime baktırıyorum zaten. 24-28 hafta arası tüm gebelere şeker yüklemesi yapılıyor canımhuriye048 048 sirine82 K kayisicicegi ve diğer arkadaşlar 24 haftalıkken sizden tahlil istendi mi. Şeker falan. Benim dr geçen ay 24 hafta tahlileri yeniliycez dedi ama muayeneyi bırakmış
Ben böyle şeylere inanmam canım her zaman da tutmuyor zaten. Benim kızım olacak genelde sağda hissediyorumKızlar çeşitli şehir efsaneleri var:1 bebeği solda hissedersek kız- sagda ise erkek,2 karın sivriyse erkek,yayvansa kız. 3 sag göz daha parlaksa erkek,sol ise kız:) bunlara benzer şeyler. .. Sizce bunun aslı astarı var mı
Çok sevindim senin adına canım. İdrar için ilaç kullandıktan sonra idrarda enfeksiyon protein düzelmiş mi tekrar baktırmanda fayda var tabi doktorunda önerdiysemrb kizlar bugun seker yuklemesi yaptik cok sukur temiz cikti idarada protein enfeksiyon cikti onun icinde doktor ilac verdi 730 grm olmusuz 1 hafta onde gidiyoz rengli ultrasonda bakti ama gostermedi annesine gendisini sadece eliji bacaginj gorduk bunada sukur rabbim herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin
Gözünüz aydın canımmrb kizlar bugun seker yuklemesi yaptik cok sukur temiz cikti idarada protein enfeksiyon cikti onun icinde doktor ilac verdi 730 grm olmusuz 1 hafta onde gidiyoz rengli ultrasonda bakti ama gostermedi annesine gendisini sadece eliji bacaginj gorduk bunada sukur rabbim herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin
Dr m bana engellilik durumunun saptandığını ve gebeligim sonlandirilmasi icin yapıldığını soyledi . Bende sakat bir durum olurda gebelik sonlandirilabilir diye gitmedim canım. Hatta dr a sordum. Teshis ve tedvi konusunda birsey yapiliyor mu diye hayır yapilmiyor dediBazı durumlarda hastaneye yatış yapılıyormuş gerekliyse antibiyotik ve sıvı serum desteği vs veriliyormuş sanırım yada en azından sık sık kontrole giderdim canım
normal dogummuKimsecikler dogum dusunmuyo herhal henuz
Yok canim ikiz benimkiler ya mecburi sezeryannormal dogummu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?