Senin bahsettiğin amniosentezmi canım? Yazmak istediğin şeyi anlatmak istediğin şeyi anlayamadım daDr m bana engellilik durumunun saptandığını ve gebeligim sonlandirilmasi icin yapıldığını soyledi . Bende sakat bir durum olurda gebelik sonlandirilabilir diye gitmedim canım. Hatta dr a sordum. Teshis ve tedvi konusunda birsey yapiliyor mu diye hayır yapilmiyor dedi
Allah sag salim kucagina almak nasip etsin insallah canimSelam annisler hayirli cumalar nasilsinz nasil gdiyo biliyosunuz bebislerimize kavusmak icin zorlu masrafli bi surecten gectik cok emek harcadik insallh hayirlisiyla kucagimiza da aliriz ben tup bebek dr uma gidiyorum hala gebelik takibimi o yapiyo aslinda dogumu ozel bi hast dusunuyodm hatta 2500 tl fiyatta almd ama dr um kafami kurcaladi beni ikileme soktu ben yapim diyo 3000tl o alcak bide her hast gelmoyo geldigi hast aradm onlarda en az 3000tl etti 6000 riske atma bence diyo ama riskten kasit ne kuvoz sikintisi olabilir her hast olabilir diyelim kuvozde yer olmadi drumun bana faydasi olcakmi herkes diyoki dogumu yaptrr gerisine karismaz diyolar ya ben tabiki ona yaptrmak isterim ama cok para biyanim yuzdun yuzdn kuyruguna geldin kiy paraya diyo sizler ne planliyosunuz yada siz olsanz naparsnz
İnşallah sorunsuz kucagımıza alırız yavrularımızı ama bi dogum için 6000 cok para yanlış anlamadıysam eger tabiki imkan olsa dusunmeden versek ama kuvezi olan başka bi hastanedede dogurabilirsin gibime geliyo sonuçta ordada doktorlar var ve illaki ilgilenicekler tabi su anda en kotusune gore yorum yapıyoruz bebeklerin gayet saglıklı ve sorunsuz dogucak inşallah o zamanda maddi sıkıntıya dusup strese girebilirsn bende tüp bebek doktorumda dogum yapsam 10000 e mal oluyo hem evime uzak hem cok pahalı zaten harcadık okadar para evime yakın doktorunun iyi oldugunu bildigm başka bi hastaneye gidiyorum şu andaSelam annisler hayirli cumalar nasilsinz nasil gdiyo biliyosunuz bebislerimize kavusmak icin zorlu masrafli bi surecten gectik cok emek harcadik insallh hayirlisiyla kucagimiza da aliriz ben tup bebek dr uma gidiyorum hala gebelik takibimi o yapiyo aslinda dogumu ozel bi hast dusunuyodm hatta 2500 tl fiyatta almd ama dr um kafami kurcaladi beni ikileme soktu ben yapim diyo 3000tl o alcak bide her hast gelmoyo geldigi hast aradm onlarda en az 3000tl etti 6000 riske atma bence diyo ama riskten kasit ne kuvoz sikintisi olabilir her hast olabilir diyelim kuvozde yer olmadi drumun bana faydasi olcakmi herkes diyoki dogumu yaptrr gerisine karismaz diyolar ya ben tabiki ona yaptrmak isterim ama cok para biyanim yuzdun yuzdn kuyruguna geldin kiy paraya diyo sizler ne planliyosunuz yada siz olsanz naparsnz
Sagolasin canim bahcecide yaptrdim 7 8 bini buldu uygulama ilaclar onn disinda da gebelik takibi icinde ozel muaynaneye gdiyorm onlarida katrsak 10 bin diyeyim yuvarlak olarak 2 embryo yuklendi ikiside tuttu sukur Allah isteyen herkese tattirsinAllah sag salim kucagina almak nasip etsin insallah canimbirsey sormak istiyorum tup bebek maliyetin nekadar tuttu ve nerede yaptin canım? Bide tek emriyomu transfer edildi?
Hastane ucretleri ortalama ayni 2500 3000 3500 tup bebek drum takibimi yapan drumu o hast cagrsam o yaptrsa 6000 i buluyo sanki oyle olsa vicdanen ve kafa olarak daha rahat olcam gibi geliyo zaten hast ucretm hazir ama bilmiyorum iste kafam cok karisikİnşallah sorunsuz kucagımıza alırız yavrularımızı ama bi dogum için 6000 cok para yanlış anlamadıysam eger tabiki imkan olsa dusunmeden versek ama kuvezi olan başka bi hastanedede dogurabilirsin gibime geliyo sonuçta ordada doktorlar var ve illaki ilgilenicekler tabi su anda en kotusune gore yorum yapıyoruz bebeklerin gayet saglıklı ve sorunsuz dogucak inşallah o zamanda maddi sıkıntıya dusup strese girebilirsn bende tüp bebek doktorumda dogum yapsam 10000 e mal oluyo hem evime uzak hem cok pahalı zaten harcadık okadar para evime yakın doktorunun iyi oldugunu bildigm başka bi hastaneye gidiyorum şu anda
Amin canım 2 emriyo senin tercihinmiydi yoksa doktorunmu oyle istedi?Sagolasin canim bahcecide yaptrdim 7 8 bini buldu uygulama ilaclar onn disinda da gebelik takibi icinde ozel muaynaneye gdiyorm onlarida katrsak 10 bin diyeyim yuvarlak olarak 2 embryo yuklendi ikiside tuttu sukur Allah isteyen herkese tattirsin
cnm bence bunlari dusunup sitres yapma once berbeginj dusun onu bi saglikla son haftasina getir rabbim byuktur olmasi gerekn olur bende insalh rabbim izn verirse normal isterim ama cat kemigim dar oldugu icin doktorum sezeryan olur diyo bide bizm baba kalipli babaya benzerse sezeryan buyuk ihtimal yinede herseyin hayirlisi tabi ev isinide esin halledecek miş zaten sen kafa takma esin her konuda yardmci oluyosa rahat ol bencekizlar merhabalar. ben normal dogum istiyorum . tabiki bi aksilik cikmazsa. ama herkes tüp bebekler sezeryan oluyo diyo. ne yapcami bilemiyorum doktorumla konusmadim hiç bu konuyu. bu konu hakkinda bir fikri yorumu olan var mi. ayrica mayista benim dogumum. dogumdan 1 ay önce veya dogumdan sonra 40 ciktindan sonra tasinmam gerekecek baska sehire. hamileyken tasinan var mi zor olur mu. lutfen fikir verin. esim ben ayarlicam herseyi sen kafana takma diyor. yatak odasi haric butun esyalarim yeni alinacak esya tasima derdimiz yok. bir tek yatak odasi tasinacak. nasil olur bilmiyorum. cok düsunuyorum. kendimi sıkıyorum sürekli
ayy canim sorma benim esim 6 kiloya yakin doğmus. 3 aylik bebek gibi dogdugu resimler. ona cekerse kesin benimkide sezeryan olur.cnm bence bunlari dusunup sitres yapma once berbeginj dusun onu bi saglikla son haftasina getir rabbim byuktur olmasi gerekn olur bende insalh rabbim izn verirse normal isterim ama cat kemigim dar oldugu icin doktorum sezeryan olur diyo bide bizm baba kalipli babaya benzerse sezeryan buyuk ihtimal yinede herseyin hayirlisi tabi ev isinide esin halledecek miş zaten sen kafa takma esin her konuda yardmci oluyosa rahat ol bence
Canım ben üniversitede yaptıracağım nasip olursa oradada ekstra birşey almıyorlar bildiğim kadarıylaKimsecikler dogum dusunmuyo herhal henuz
Canım benim bahsettiğin durum çok farklı. Tüplerin kapalı olabilir ancak o durum farklı. Benimde tüplerim kapalıydı ve o hikaye benimde kafamı karıştırmıştı. Bende görünen sebep tüplerin kapalı olmasıydı. ve tüp bebekle hamileyim. Ben bir sene önce film çekilmiştim o zaman kapalı çıkmıştı. Gerçi ondan sonra bitkisel kür kullandım tedavi görürken kapalı mıydı açılmışmıydı bilmiyorum. Ki ben 2009 da ameliyat olmuştum. Yapışıklık bile olabilirdi yanikızlar hayırlı sabahlar dun aksam internette bişeye denk geldim moralim bozuldu .
aranızda tüpleri kapalı olup tup bebekle hamile kalan var mı?
şey yaziyordu eğer tupler kapalıysa tup Bebek her ne kadar basarili da olsa tüplerde biriken sıvı embriyonun rahme tutunmasını engeller
yanı ben tup Bebek yaptıracak olsam önce kanalları açtırmam gerekecek
anladım cnm cok sagol o kadar kafaya taktım ki dünden beri annemi de üzdümCanım benim bahsettiğin durum çok farklı. Tüplerin kapalı olabilir ancak o durum farklı. Benimde tüplerim kapalıydı ve o hikaye benimde kafamı karıştırmıştı. Bende görünen sebep tüplerin kapalı olmasıydı. ve tüp bebekle hamileyim. Ben bir sene önce film çekilmiştim o zaman kapalı çıkmıştı. Gerçi ondan sonra bitkisel kür kullandım tedavi görürken kapalı mıydı açılmışmıydı bilmiyorum. Ki ben 2009 da ameliyat olmuştum. Yapışıklık bile olabilirdi yani
Canım şöyle ikili tarama testi yaptırdım ilk başta . ONrmalde sorun çıkmadı ama dr yaş riskimin olduğunu söyledi. Diğer taramalarında tam net sonuç vermediğini amniosentez yapılması gerektiğini söyledi. Bende yapılan taramalar ve amniosentez alımının ne işe yaradığını bulunan bir sorunu çözmek için tedavi tedbir alınıp alınmadığını sordum. Dr da tedbir tedavi olmuyor ancak sakatlık olması durumda gebelik isteğiniz doğrultusunda sonlandırılıyor dedi. Bende tedavi teşhis olmayacaksa bebek sakatta olsa gebeliği sonlandırmayı düşünmediğim için yaptırmadım.Senin bahsettiğin amniosentezmi canım? Yazmak istediğin şeyi anlatmak istediğin şeyi anlayamadım da
Kafaya takmak imkansız canım. Tüpmerin kapalı olduğu yerde sıvı birikmesi ile ilgili bi arkadaşımız vardı mesela. O gibi durumlarda sıvı rahime geldiği için tutumuyormuş doğru ama tüplerin kapalı olması tüp bebeği etkilemiyor. Ben dr uma da sormuştum o dönemanladım cnm cok sagol o kadar kafaya taktım ki dünden beri annemi de üzdüm
Canim senin dedigin ayri bisey Rabbim sag salim ayipsiz ozursuz kucagina almayi.nasip etsin ins.huriyenin dedigi apayri bisey . bol su icin kizlar . Allahin izniyle bu donemide atlatip aliriz kycagimiza yavrularimiziCanım şöyle ikili tarama testi yaptırdım ilk başta . ONrmalde sorun çıkmadı ama dr yaş riskimin olduğunu söyledi. Diğer taramalarında tam net sonuç vermediğini amniosentez yapılması gerektiğini söyledi. Bende yapılan taramalar ve amniosentez alımının ne işe yaradığını bulunan bir sorunu çözmek için tedavi tedbir alınıp alınmadığını sordum. Dr da tedbir tedavi olmuyor ancak sakatlık olması durumda gebelik isteğiniz doğrultusunda sonlandırılıyor dedi. Bende tedavi teşhis olmayacaksa bebek sakatta olsa gebeliği sonlandırmayı düşünmediğim için yaptırmadım.
Ben öyle şeyleri fazla inanmam ama ilk gebeliğimde de bunda da bol ekşili limonşu kısırı çok canım çekti çok yedim ilki kızdı bu da kız ama sağda hissediyorum genelde. Senin cinsiyet belli mi?Benim bebeğim solda ve limonlu ekşili salçalı kısırları özlüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?