Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Canım o durum şöyle tüpün nereden kapalı olduğu ve içinde sıvı birikimi (hidrosalpenks) olup olmaması önemli. Eğer tüpler rahime yakın kısımdan tıkalı ise yada tüplerin içinde sıvı birikimi yoksa o zaman etkilemez. Eğer sıvı birikimi varsa ve bunun sonucu etkileyeceği düşünülürse tüpleri açmıyorlar ameliyatla çıkarıyorlar canım. Bu konuda doktorunla görüş bilgi edin canım kendi durumunla ilgili. Benim sağ tüpüm rahme yakın kısımdan tıkalıydı içinde sıvı yoktu. Tüp bebekle ilk denemede hamile kaldım şükür. Darısı başına. Herkesin durumu kendine özel tatlım

Anladım canım. İnş sağlıkla hayırla kucağımıza alırız bebişlerimizi

0 01_nisan cnm ben 9 haftalıkken kendi tüp doktorumdan ayrıldım gebelik takip etmiyordu çünkü. Daha sonrada özel evime az dahayakın daha önce gittiğim başka dr vardı ona döndüm. Kısmetse doğumuda orada düşünüyorum. Hastanenin bebk yoğun bakımının olması sebebiyle daha çok tercih ettik. Doğumu henüz konuşmdım ama ben sezeryan istiyorum. İlk bebeğimiz olacak kısmetse. Normal doğumda yaşanacak bir takım aksaklıklarda bebekte kalıcı hasara yol açabiliyor diye riske atmak istemiyorum. Bir arkadaşın bebeği oksijensiz kLmıştı allah korusun beyninde hSar oluştu ve 2-3 yaşına yaklaşttı hala yatıyor normal yaşıtlarıyla alakası yok 6-7 aylık gibi. Tabiki rabbim verecekse her türlü sıkıntı ama ben korkuyorum normal doğumdan

Canim senin dedigin ayri bisey Rabbim sag salim ayipsiz ozursuz kucagina almayi.nasip etsin ins.huriyenin dedigi apayri bisey . bol su icin kizlar . Allahin izniyle bu donemide atlatip aliriz kycagimiza yavrularimizi
Nasıl ayrı bir şey canım ben anlayamadım

Nasıl ayrı bir şey canım ben anlayamadım
Canm senin yastan dolayi yuksek cikiyo test sonucun.hayirlisiyla da saglicakla Allahin izniyle dogack bebislerimz.onun testle alakali bi sey degil sadece bi dr suyun az demis. Amniyosentezluk bisey degil bildigim
kizlar cok kotu boynum tutulmuş ne yapabilirim robot gibi oldum cokta ağriyor hangi kremj kullanabilirmm
Ay benimde oldu o 2 ay once cok.kötü yastigimi değiştirdim. Hicbisey kullanmadım ilac olarak.sicak.havlu tut canm cok.gecmis olsun

Kizlar Hayirlisiyla saglukli sihhatli kucagimiza aliriz .endiselr tukenmiyo bende de.

Valla canim ben igne yerlerime kullaniyorum bunu bezelerim dagilsin diye drum onermisti bitkisel bi krem kas arnica krem var benin kullandigim ve bildigim istersen dene canim cok kotuysen
saol cnm ama esim doktoru aramjşta hic bisey kullanmasin demiş agrilarda aglaya aglaya maf oldum simdiye kadar hic bole bisey olmamisti ay bi geceydi bu gunler hepimiz sağlikla alaydik kucagimuza

Slm kızlar nbr? Nasıl gidiyor? Bebişler nasıl? Yarın kontrolümüz var bebişimi görücem çok heyecanlı ve mutluyum Yarın kontrolüm abdullah beye canım sirine82 bakalım nasıl geçecek?

Ay kizlar bizde hic goremedik yuzlerini bide iki tane olunca hepten yerleri dar ve birinn eli oburunn yuzunde birinn ayagi oburunn yuzunde 5 martta gdicem bakalm ozaman gorurmuyum bilemiyorum varsin gormeyelim napalim saglikla kucagimiza alalimda bol bol gorup sevip doyucaz insallah

Kızlar canım sıkıldı bugün yaa.
Geçen aydan beri hiç kilo almamışım kan değerimde düşmüş 36 dan 30 a. Aile hekimi aylık kontrolümde çıktı.
Zaten uzun süredir üzülüyordum bebeğimi besleyemiyorum diye. Bu da üzerinec gelince canım sıkıldı. Akşamları salata ile et ye dedi. Haftaya üniversitede rutin tahlillerim ölçülecek hemogramada bakılacak bakalım kaç çıkar. ik haftaya yakın sabahları uyanmada çok zorlanıyordum zaten. Hamileliğin ilk dönemi gibi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…