Canım o durum şöyle tüpün nereden kapalı olduğu ve içinde sıvı birikimi (hidrosalpenks) olup olmaması önemli. Eğer tüpler rahime yakın kısımdan tıkalı ise yada tüplerin içinde sıvı birikimi yoksa o zaman etkilemez. Eğer sıvı birikimi varsa ve bunun sonucu etkileyeceği düşünülürse tüpleri açmıyorlar ameliyatla çıkarıyorlar canım. Bu konuda doktorunla görüş bilgi edin canım kendi durumunla ilgili. Benim sağ tüpüm rahme yakın kısımdan tıkalıydı içinde sıvı yoktu. Tüp bebekle ilk denemede hamile kaldım şükür. Darısı başına. Herkesin durumu kendine özel tatlımkızlar hayırlı sabahlar dun aksam internette bişeye denk geldim moralim bozuldu .
aranızda tüpleri kapalı olup tup bebekle hamile kalan var mı?
şey yaziyordu eğer tupler kapalıysa tup Bebek her ne kadar basarili da olsa tüplerde biriken sıvı embriyonun rahme tutunmasını engeller
yanı ben tup Bebek yaptıracak olsam önce kanalları açtırmam gerekecek
Anladım canım. İnş sağlıkla hayırla kucağımıza alırız bebişlerimiziCanım şöyle ikili tarama testi yaptırdım ilk başta . ONrmalde sorun çıkmadı ama dr yaş riskimin olduğunu söyledi. Diğer taramalarında tam net sonuç vermediğini amniosentez yapılması gerektiğini söyledi. Bende yapılan taramalar ve amniosentez alımının ne işe yaradığını bulunan bir sorunu çözmek için tedavi tedbir alınıp alınmadığını sordum. Dr da tedbir tedavi olmuyor ancak sakatlık olması durumda gebelik isteğiniz doğrultusunda sonlandırılıyor dedi. Bende tedavi teşhis olmayacaksa bebek sakatta olsa gebeliği sonlandırmayı düşünmediğim için yaptırmadım.
Benim bebeğim solda ve limonlu ekşili salçalı kısırları özlüyorum.
Nasıl ayrı bir şey canım ben anlayamadımCanim senin dedigin ayri bisey Rabbim sag salim ayipsiz ozursuz kucagina almayi.nasip etsin ins.huriyenin dedigi apayri bisey . bol su icin kizlar . Allahin izniyle bu donemide atlatip aliriz kycagimiza yavrularimizi
İnşallah canımAnladım canım. İnş sağlıkla hayırla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Canm senin yastan dolayi yuksek cikiyo test sonucun.hayirlisiyla da saglicakla Allahin izniyle dogack bebislerimz.onun testle alakali bi sey degil sadece bi dr suyun az demis. Amniyosentezluk bisey degil bildigimNasıl ayrı bir şey canım ben anlayamadım
Ay benimde oldu o 2 ay once cok.kötü yastigimi değiştirdim. Hicbisey kullanmadım ilac olarak.sicak.havlu tut canm cok.gecmis olsunkizlar cok kotu boynum tutulmuş ne yapabilirim robot gibi oldum cokta ağriyor hangi kremj kullanabilirmm
Valla canim ben igne yerlerime kullaniyorum bunu bezelerim dagilsin diye drum onermisti bitkisel bi krem kas arnica krem var benin kullandigim ve bildigim istersen dene canim cok kotuysenkizlar cok kotu boynum tutulmuş ne yapabilirim robot gibi oldum cokta ağriyor hangi kremj kullanabilirmm
saol cnm ama esim doktoru aramjşta hic bisey kullanmasin demiş agrilarda aglaya aglaya maf oldum simdiye kadar hic bole bisey olmamisti ay bi geceydi bu gunler hepimiz sağlikla alaydik kucagimuzaValla canim ben igne yerlerime kullaniyorum bunu bezelerim dagilsin diye drum onermisti bitkisel bi krem kas arnica krem var benin kullandigim ve bildigim istersen dene canim cok kotuysen
Geçmiş olsun canımsaol cnm ama esim doktoru aramjşta hic bisey kullanmasin demiş agrilarda aglaya aglaya maf oldum simdiye kadar hic bole bisey olmamisti ay bi geceydi bu gunler hepimiz sağlikla alaydik kucagimuza
Geçmiş olsun canımsaol cnm ama esim doktoru aramjşta hic bisey kullanmasin demiş agrilarda aglaya aglaya maf oldum simdiye kadar hic bole bisey olmamisti ay bi geceydi bu gunler hepimiz sağlikla alaydik kucagimuza
saol cnmGeçmiş olsun canım
canm rengli ultrasinda gordunmu benimki yuzunu gostermedi deSlm kızlar nbr? Nasıl gidiyor? Bebişler nasıl? Yarın kontrolümüz var bebişimi görücem çok heyecanlı ve mutluyumYarın kontrolüm abdullah beye canım sirine82 bakalım nasıl geçecek?
Benimki de hep sırtınj dönüyor bize. Bi defa zar zor yüzünün birazını gösterdi küçük hanım. İnş yarın tam gösterircanm rengli ultrasinda gordunmu benimki yuzunu gostermedi de
Hayirdir canm biraktinmi bahar hanimi .ins guzel haberler alirsinSlm kızlar nbr? Nasıl gidiyor? Bebişler nasıl? Yarın kontrolümüz var bebişimi görücem çok heyecanlı ve mutluyumYarın kontrolüm abdullah beye canım sirine82 bakalım nasıl geçecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?