Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar biesteron kullanıyorum doktor adetin 2 inci günü gel dedi yumurta büyüklüğüne bakacak sonrasını bilmiyorum şehir dışına gitmem gerekicek tedavi sürecini biriniz anlatabilir mi
Arkadaşlar biesteron kullanıyorum doktor adetin 2 inci günü gel dedi yumurta büyüklüğüne bakacak sonrasını bilmiyorum şehir dışına gitmem gerekicek tedavi sürecini biriniz anlatabilir mi
Hersey yolunda giderse adetin 2. Günü ignelere başlanıyor başlarda 3-4 günde bir sonrasında iki günde bir ve bazen hergun ultrasona girip yumurtalarının büyüklüğü kontrol ediliyor. Uygun büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi oluyorsun ve 36 saat sonra anestezi alarak yumurtaların toplanıyor durumuna göre taze ya da rahim dinlendirme yapılarak transfer olunuyor. Benim iğneleri kullanmaya başladıktan sonra 11. Gün yumurtalarım toplanmisti
Biesteron kullanıyorum şu an adetin 2.inci gün bakcak yumurtalara sonra şehir dışına göndericek çalışıyorum da yumurtalar büyüdüğünde şehir dışına gittiğimde o zaman kısa bir işlem kaliyro değil mi normalde bir ay gibi bir süreç herhalde