tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:1hug:kafi,gulşehri,böceek.bebişlerim,bennu 34,ikrar,zaza birde daha adını yazamadığım diğer arkadaşlar inanın sayenizde bu tüp bebek zorluklarını atlatıyorum hepinize bana sabrettiğiniz için teşekkür ederim.AMA dikkat daha bitmedi ya benim karnımın içi kasıklarım öyle bir arıyorki annlatamam öleceğim sandımsenağlamasenağlamaama biraz daha iyiyim şimdi yarin belli olacak sonuç ne olur duaya devam olurmu doktorum herşeyin iyi ve normal gittiğini işin en zor kısmını atlattığımızı söyledi.:tomato:

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm

acele nasılsın iyimisin umarım gönlünden geçenler olmuştur. ah iyi olmana sevindim arkadaşım yumurtalarının durumunu söyliyeceklerdi ne oldu merak ediyorum.

çok sağol tatlım biraz daha iyiyim şimdi birde yazıları okuyunca daha iyi oldum çok sağolun allah herkezin muradını verir inşallah.

Amin canım inşallah.yüreği kalbi güzel olan herkese verir inşallah canım.Canım bu arada yumurtalarının durumunu söyliyceklerdi ne oldu merak ettim. Yanıtlarsan sevinirim canım.

Amin canım inşallah.yüreği kalbi güzel olan herkese verir inşallah canım.Canım bu arada yumurtalarının durumunu söyliyceklerdi ne oldu merak ettim. Yanıtlarsan sevinirim canım.

durumderken neden bahsediyorsun canım yarin sabah 12 de arayıp öğreneceğim ondanmı yoksa başka bir şeymifisfisfis

durumderken neden bahsediyorsun canım yarin sabah 12 de arayıp öğreneceğim ondanmı yoksa başka bir şeymifisfisfis

7 yumurtan vardı diye hatırlıyorum canım yoksa yanlışmı hatırlıyorum.merak ettiğim yumurta sayında bi değişiklik varmı ve kaçı sağlıklı öğrenebildinmi canım. Benim yumurtalıklarımda tembellik var ve yumurta sayısına takmış vaziyetteyim onun için merkımı hoşgörürsen sevinirim arkadaşım.

tatlım şu an bilmiyorum doktorum herşey normal dedi zaten bir aksilik olsa tedaviyi durdururduk dedi birde çok ağrım vardı soramadım yaaaaaaaaaaaaaa takma tatlım herşey güzel olur umudunu kaybetme olurmu:1hug:

hoşgeldin can, eeee hadi oldu da bitti maşallah. gözüm yollarda kaldı valla. sevindim iyi olmana. ağrıların çok normal. şöyle düşün adam kocaman bir iğne ile içine girdi ve yumurtalıklarından yumurta koparttı. eee acımayacak da ne yapacak :))))

ebe güzelim hani birşey hissetmiyorduk uyuyordukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
şimdimi söylüyeceğin tuttu hııııııııııııııııııı:mymeka:

kızım o aldırırken ( yani narkozdayken) sen sonrasını sormadın ki:) hem bazı şeyleri taksit taksit söylemekte fayda var :))))) gözün aydın olsun tekrar.....

eee hersey yolunda ıste ne guzel :asigim:

inşallah tatlım çoğuda sayenizde inşallah benimki ve herkezinki yolunda gitmeye devam eder sonra sen hazır olunca seninkinideolu yaparız rmu?:1hug:

kızım o aldırırken ( yani narkozdayken) sen sonrasını sormadın ki:) hem bazı şeyleri taksit taksit söylemekte fayda var :))))) gözün aydın olsun tekrar.....

sağolcanım takılıyorum zaten bende olsam öyle derdim.şey şimdi ne olacak yarin öğreneceğim demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. zaten doktor bir aksilik olmazsa büyük bir ihtimalle cuma transver dedi.fisfisfis

vala ınsallah ablacım bakacaz artık

inşallah tatlım allahtan hayırlısı vakti gelince bir bakmışsın ayakların seni götürü vermiş ama inşallah seninki normal yollardan olur sanki öyle olacak gibi bir his var içimde yumurtlama gününe dek getirmeye çalış canım:teselli:

off yapma acele be korktum simdi yaa,birde benim yumurtalari narkoz vermeden toplayacaklar yandim desene,simdiden stres basti beni,bu arada cok gecmis olsun canimin ici insallah bu cekilenlere degerde bir bebek aliriz kucaklarimiza.

ACELE canım inşallah hayırlı haberlerle gel...

acele çook sevindim iyi olmana moralini böyle hep yüksek tut olurmu zorunu atlattın sanki senin yüksek enerjin bizede umut oluyor yani bize öncülük ediyorsun bende hevesleniyorum korkmuyorum acayip içme doğuyor olacak senin bebişler yarın büyük gün haber alır almaz yaz olurmu tam onikide açıp beklicem işyerimde klavye bozuk ama hayırlı haberini okurum artık duvalarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…