A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
acele nasıl oldun merak ettik seni
çok sağol tatlım biraz daha iyiyim şimdi birde yazıları okuyunca daha iyi oldum çok sağolun allah herkezin muradını verir inşallah.
Amin canım inşallah.yüreği kalbi güzel olan herkese verir inşallah canım.Canım bu arada yumurtalarının durumunu söyliyceklerdi ne oldu merak ettim. Yanıtlarsan sevinirim canım.
durumderken neden bahsediyorsun canım yarin sabah 12 de arayıp öğreneceğim ondanmı yoksa başka bir şeymifisfisfis
ABLOŞ iyi gordum senı bugun ve mutlu oldum
7 yumurtan vardı diye hatırlıyorum canım yoksa yanlışmı hatırlıyorum.merak ettiğim yumurta sayında bi değişiklik varmı ve kaçı sağlıklı öğrenebildinmi canım. Benim yumurtalıklarımda tembellik var ve yumurta sayısına takmış vaziyetteyim onun için merkımı hoşgörürsen sevinirim arkadaşım.
hoşgeldin can, eeee hadi oldu da bitti maşallah. gözüm yollarda kaldı valla. sevindim iyi olmana. ağrıların çok normal. şöyle düşün adam kocaman bir iğne ile içine girdi ve yumurtalıklarından yumurta koparttı. eee acımayacak da ne yapacak :))))
eee hersey yolunda ıste ne guzel :asigim:
kızım o aldırırken ( yani narkozdayken) sen sonrasını sormadın ki:) hem bazı şeyleri taksit taksit söylemekte fayda var :))))) gözün aydın olsun tekrar.....
vala ınsallah ablacım bakacaz artık
:1hug:kafi,gulşehri,böceek.bebişlerim,bennu 34,ikrar,zaza birde daha adını yazamadığım diğer arkadaşlar inanın sayenizde bu tüp bebek zorluklarını atlatıyorum hepinize bana sabrettiğiniz için teşekkür ederim.AMA dikkat daha bitmedi ya benim karnımın içi kasıklarım öyle bir arıyorki annlatamam öleceğim sandımsenağlamasenağlamaama biraz daha iyiyim şimdi yarin belli olacak sonuç ne olur duaya devam olurmu doktorum herşeyin iyi ve normal gittiğini işin en zor kısmını atlattığımızı söyledi.:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?