tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah şimdi canım baştan giriş yap tüp bebeğe giriyorsunya ordan herkezin konusu çıkıyor onların üstünde köşede yeni mesaj diye bir yer var ordan bir başlık at ve giriş yap herkezin seni görmesini sağlıycaz böylece hadi bekliyorum:dance:

ben çok huzursuzum bu gün kesin uyuyamıyacağım biran önce sabah olsada bitse şu işgencesenağlama gerçi sonucu beklemek daha büyük işgence değilmiii çok korkuyorum ya bensenağlamasenağlama

keşke dediğin gibi yapa bilsem tek tesellim burda yanınızda herşeyi paylaşıyor olmak zaten inşallah olmaz ama kötü birşey olsada bunu sadece sizlerin yardımıyla aşa bilirim iyiki varsınız hepinize teşekkür ederim allah hayırlısıyla hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inşallah

kızlar karnımda ve midemde bir şişlik var bu normalmi karnımda çok ağrıyor 12 den itibaren su bile içmiyecekmişimsenağlama

kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusenağlamasenağlama

senağlamakimse yok galiba bende gideyim bari yavaş yavaş zaten saat bayağı oldu sabah erken kalkacağım ne olur dualarınızı esirgemeyin olurmu çok korkuyorumsenağlama

Allah yardimcin olsun insallah,kendini rahat birak birz stres yapma ya,hadi sakin skin uyu simdi.

Ne oldu canim sikma canini anlat dinlerim ya ne icin buradayiz.

ya şimdi ben iğnelerimi düzgünce vuruldum yarin sabahta yumurta toplama işlemim varda bende o işlemden değil sonucundan korkuyorum:1shok:

çok teşekkür ederim sana ama bir sorun daha var uykum yok ne yapacağım benfisfisfis

çok teşekkür ederim sana ama bir sorun daha var uykum yok ne yapacağım benfisfisfis

himm onemli bir sorun evet,kitap okumayi severmisin?eger oyleyse hemen bir kitap al ve yataga gir okumaya basla,az sonra uykun gelecektir,birsey yememen lazim,yoksa bir bardak sut ic derdim.

himm onemli bir sorun evet,kitap okumayi severmisin?eger oyleyse hemen bir kitap al ve yataga gir okumaya basla,az sonra uykun gelecektir,birsey yememen lazim,yoksa bir bardak sut ic derdim.

anlaşıldı yatmam mı gerekiyor tamam o zaman evet kitap okuya bilirim sana teşekkür ederim seninde bir şeye canın sıkılırsa bende seni seve seve dinlerim olurmu?yasakkelime

acele bugün senin için bol bol dua edicem inşallah herşey süper olur bir yerde okumuştum birşeyi istersen olumlu düşünmek gerekmiş aklına kötü şeyler getirme sadece kafanda olmak istediğin çerçeveyi getir eşini bebişini ve kendini hayal et sürekli düşünmemeye çalışmakta zor sadece gelecekteki resminizi düşün işe yarayacaktır.bize hemen haber ver.

gecenin bu saatinde benim gibi uykusuzlarda var galiba arkadaşlar Allah hepimize istediğimizi versin iyiki burası var bizi birtek biz anlarız.

acele saat tam 9 da seni düşündüm. ne alemdesin? nasıl geçti??????

Acele pc nin basina geldiginde bizi hemen haberdar et meraktayiz.

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…