A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
off yapma acele be korktum simdi yaa,birde benim yumurtalari narkoz vermeden toplayacaklar yandim desene,simdiden stres basti beni,bu arada cok gecmis olsun canimin ici insallah bu cekilenlere degerde bir bebek aliriz kucaklarimiza.
acele çook sevindim iyi olmana moralini böyle hep yüksek tut olurmu zorunu atlattın sanki senin yüksek enerjin bizede umut oluyor yani bize öncülük ediyorsun bende hevesleniyorum korkmuyorum acayip içme doğuyor olacak senin bebişler yarın büyük gün haber alır almaz yaz olurmu tam onikide açıp beklicem işyerimde klavye bozuk ama hayırlı haberini okurum artık duvalarım seninle
ACELE canım inşallah hayırlı haberlerle gel...
benim adetim kesildi yarın sabah gidemmiyorum
ablacım zaten bu ay ovulasyon testı kullanacam yanı tam tamına o gun ıkıskıye gırcem bakalım ne olcaka.s
ay canım abloşum sakın ol rahat bırak kendını derın nefes al ver sakın
tamam tatlım allahım sana şükürler olsun inşallah hep beraber bebişlerimizi alırız kucağımıza nasihatlarını tutacağım sen nasılsın ağrıların geçtimi biraz?acele artık sakin olmaya başla. şunu unutma artık ipler senin elinden gitti. herşey onların elinde. onlara güven ve şu 2 gününü bence gezerek ve yarım kalan işlerini çözerek geçir. evini topla, saçlarını boya, alışverişe git. unutma transferden sonra 3 gün evdesin.......
hadi canım gözün aydın.....inşallah daha da gelişirler
dünden beri yumurtalıklarıma ara ara ağrı giriyor. bende heyecanlanmaya başladım artık. biliyorsun kalan embriyolarım son anda bir talihsizlik yaşadı....içimdekiler tutacak ama inşallah. kaç tane attıracaksın? ben 2 tane attırdım....
canım her türlü senaryo mümkün. bakarsın gelişirler bakarsın sorun çıkar. biz bu yola girdiğimizde çok şeyi göze aldık. düşünme sen onları. allah sonumu hayırlı etsin de ve bence kendini dışarı at. ben toplatmadan sonraki gün saçlarımı boyattırdım. arkadaşlarımla kahve içtim. filmin sonu açık bırak sen kafanda felaket senaryolarını üretmeyi......mutlu son olacak de kendine hep......şunu unutma er yada geç anne olacağız. ve o çocuğu çok mücadeler vererek elde edeceğiz.....biz tüp bebek anneleri özeliz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?