tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
off yapma acele be korktum simdi yaa,birde benim yumurtalari narkoz vermeden toplayacaklar yandim desene,simdiden stres basti beni,bu arada cok gecmis olsun canimin ici insallah bu cekilenlere degerde bir bebek aliriz kucaklarimiza.

ta korkma seni bayıltmasalarda mutlaka lokal anestizi yaparlar birde yumurtaların yerine göre böyle bir işlem yapıyorlar sanırım ben normal muayenede bile acı çekiyordum belki o yüzden böyle oldu ama günaydın bu gün normal bir ağrı var adet ağrısı gibi korkma olurmu:1hug:

Günaydın tatlım iyi çalışmalar evet canım en zoru gitti darısı herkezin başına inşallah herkez zorlarını rahat atlata bilir inşallah allahın izniyle bizde bebişlerimizi alacağız kucağımıza ben inanıyorum buna öptüm duaya devammmmmm:1hug:

benim adetim kesildi yarın sabah gidemmiyorum

tatlım yoksa hamilemsin sen ay inşallah ne güzel olurdu neyse stres yapma belki iğneleri görünce kesilmiştir hiç korkma gerçekten o ilk iğneleri hissetmiyorsun bile göbekten ya ondan korkma olurmu :1hug:

ablacım zaten bu ay ovulasyon testı kullanacam yanı tam tamına o gun ıkıskıye gırcem bakalım ne olcaka.s

hayırlısı ablacığım bence seninki normal yoldan olacak hani kırk gün nedersen o olur derlerya olacak allahın izniyle kendine iyi bak bebişimyerimseniben

herkeze günaydın kızlar günaydın bakın bu doğan güneş bizim için doğdu herşey çok güzel olacak tamammı kimse umutsuzluğa kapılmasın hepinizi kocaman öpüyorumŞenizŞeniz

çok az kaldı yumurta sonucunu öğrenmeye bak şimdi yine öyle gerildimki anlatamam inşallah herşey normal gidiyordur ne olur dualarınızı esirgemeyinsenağlama

ay canım abloşum sakın ol rahat bırak kendını derın nefes al ver sakın

tamam tatlişkom inşallah hayırlı haberler alırım valla o kadar acı felan çekiyorsun ama herşey bir dakikada unutuluyor bu sıkıntı hepsinden beter yasenağlamasenağlama

KIZLAR TAMAM 5 TANE YUMURTAM GALİŞME GÖSTERMİŞ İNANIN ŞİMDİ SEVİNÇDEN AĞLIYORUM BUNU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM SADECE 1 TANESİ GÖSTEREMEMİŞ:teytey:

acele artık sakin olmaya başla. şunu unutma artık ipler senin elinden gitti. herşey onların elinde. onlara güven ve şu 2 gününü bence gezerek ve yarım kalan işlerini çözerek geçir. evini topla, saçlarını boya, alışverişe git. unutma transferden sonra 3 gün evdesin.......

hadi canım gözün aydın.....inşallah daha da gelişirler

tamam tatlım allahım sana şükürler olsun inşallah hep beraber bebişlerimizi alırız kucağımıza nasihatlarını tutacağım sen nasılsın ağrıların geçtimi biraz?

hadi canım gözün aydın.....inşallah daha da gelişirler

inşallah ya kafi transfer gününe kadar bir sorun çıkarmı acaba sence yani bunlar gelişmeyi bıraka bilirlermş allah korusunsenağlama

dünden beri yumurtalıklarıma ara ara ağrı giriyor. bende heyecanlanmaya başladım artık. biliyorsun kalan embriyolarım son anda bir talihsizlik yaşadı....içimdekiler tutacak ama inşallah. kaç tane attıracaksın? ben 2 tane attırdım....

canım birde komposto pişir bugün faydası oluyor transferden sonra yada meyve suyu satın al.....

canım her türlü senaryo mümkün. bakarsın gelişirler bakarsın sorun çıkar. biz bu yola girdiğimizde çok şeyi göze aldık. düşünme sen onları. allah sonumu hayırlı etsin de ve bence kendini dışarı at. ben toplatmadan sonraki gün saçlarımı boyattırdım. arkadaşlarımla kahve içtim. filmin sonu açık bırak sen kafanda felaket senaryolarını üretmeyi......mutlu son olacak de kendine hep......şunu unutma er yada geç anne olacağız. ve o çocuğu çok mücadeleler vererek elde edeceğiz....

pardon düzeltme yapıyorum transferden sonra değil toplatmadan sonraki gün dışarıdaydım..........

iki tane düşünüyorum canım bende kafi tamam atlattım biraz değilmi senağlama zaten bir sorun olsa doktor söylerdi değilmi cuma günü 12 de geleceksin dedi yarin tekrar arıyacağımsenağlama içim acayip oldu biraz korkuyorum yinesenağlama

tamam tatlım olacak bebişlerim beni orda bekliyor seninkilerde içinde sana sarılmış bekliyorlar tamammı?zaten doktorum siz gelene kadar onlara gözümüz gibi bakacağız merak etmeyin dedi çok duygulandım onun bu sözlerine o kadar çok kişi dua ediyorki birbirine inan allahım hepimize kısmet edeceksüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…