senin ki tüp mü micro mu?
korkma yaf
amım ablosum ya bızde cok ıstıyoruz vala normal
cnm ya nerelerdesin yarın sabh gidiyoum ben 8.15 te ilaçları götürcekmiyim yanımda yada hangileirni götrcem
cnm ya nerelerdesin yarın sabh gidiyoum ben 8.15 te ilaçları götürcekmiyim yanımda yada hangileirni götrcem
çok uzun sürer mi acaba yaa dersim varda
kızlar zaman geçmiyorya birde bu transfer işlemi ile ilgili bilgi ala bilirmiyimvalla sıkıldınız bendenama yapacak bir şey yok sizden başka sorup öğrene bileceğim bana yardımcı olacak kimsem yok aslında internetten çok araştırıyorum ama onlar işlemleri anlatıyor tam açmıyor konuyu ondan yani :1no2:senağlama
Canım transfer işleminde senden alarak labaratuar ortamında eşinin spermini aşıladıkları ve hücre bölünmesi başlamış yani döllenme meydana gelerek bebek oluşumu başlamış olan embroyu sana yerleştiriyorlar.. Basit bir işlem simir tahlili verdinmi onungibi. Açıp rahime yerleştirip seni yatağa alıyorlar yaklaşık 2 saat kadar ayaklarını dikip yatıyorsun.. İnşallah yeterince aydınlatabilmişimdir.. Sorun varmı başka?
Canım transfer işleminde senden alarak labaratuar ortamında eşinin spermini aşıladıkları ve hücre bölünmesi başlamış yani döllenme meydana gelerek bebek oluşumu başlamış olan embroyu sana yerleştiriyorlar.. Basit bir işlem simir tahlili verdinmi onungibi. Açıp rahime yerleştirip seni yatağa alıyorlar yaklaşık 2 saat kadar ayaklarını dikip yatıyorsun.. İnşallah yeterince aydınlatabilmişimdir.. Sorun varmı başka?
peki idrara sıkışık olmam gerekiyorya bu iş lemden ne kadar sonra wc gitmeliyim yani onun düşme riski varmı kızların bazıları böyle şeyler yazdı ama byani öğle hissetmişler bu ola bilirmisenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?