tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben kaçıyorum. sende evde oturma. hiç değilse antalya gibi bir cenettesin git sahile çay iç ve gazete oku........akşama tekrar konuşuruz

tamam kafi akşam görüşürüz kendine iyi bak:1hug:

kızlar nasılsınız ben hep iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama kafam allak pullak korkuyorum ben yasenağlama

hakkında hayırlısı olur inşallah bebeğim inşallah normal yollardan anne olursun allah yardımcın olsun.inan sana dua ediyorum normal yollardan anne ol diye allah büyük herkezin gönlüne göre veriri inşallaha.s

amım ablosum ya bızde cok ıstıyoruz vala normal

olacak bence tatlım gönülden istemek başarmanın yarısı tabi o gün geldiğinde aynı tedavi olurken sakin olmamamızı kafamıza takmamamızı söylüyorlar o günde öyle işte çok stressiz ve onu düşünmeden olacakmış anlıycan düşmanımız stres ama başa çıkacak bir aklımız var değilmi?neyse sonra bunu internette okudum belinin altına bir yastık koyacakmışsın rahim birazdaha yukarı kalkıyor ve içindekiler akmıyor son aşamadan sonrada ayaklarını bir süre yukarı dikip yatıyorsun birde bayağı yatakta kal kalkma olurmu:asigim:valla hepsini internette okudum çocuk sahibi olmak isteyenlere tavsiye ediyorlardı inşallah olacak tatlım ben hep öyle hissediyorum:1hug:

kızlar zaman geçmiyorya birde bu transfer işlemi ile ilgili bilgi ala bilirmiyimvalla sıkıldınız bendenama yapacak bir şey yok sizden başka sorup öğrene bileceğim bana yardımcı olacak kimsem yok aslında internetten çok araştırıyorum ama onlar işlemleri anlatıyor tam açmıyor konuyu ondan yani :1no2:senağlama

kimse varmııııııııııı huhuuuuuuuuuuuuuuu ben çok sıkılıyorum böyle patlıycak gibisenağlamasenağlamasenağlama

cnm ya nerelerdesin yarın sabh gidiyoum ben 8.15 te ilaçları götürcekmiyim yanımda yada hangileirni götrcem

cnm ya nerelerdesin yarın sabh gidiyoum ben 8.15 te ilaçları götürcekmiyim yanımda yada hangileirni götrcem

geldimyaprak dökümünü izliyorum.şimdi yarin ilaç larını götür bence baştan görsün.ilk önce büyük bir ihtimalle hormon tahlilin yapılır eğer yoksa:1hug:

Canım transfer işleminde senden alarak labaratuar ortamında eşinin spermini aşıladıkları ve hücre bölünmesi başlamış yani döllenme meydana gelerek bebek oluşumu başlamış olan embroyu sana yerleştiriyorlar.. Basit bir işlem simir tahlili verdinmi onungibi. Açıp rahime yerleştirip seni yatağa alıyorlar yaklaşık 2 saat kadar ayaklarını dikip yatıyorsun.. İnşallah yeterince aydınlatabilmişimdir.. Sorun varmı başka?

çok sağol sana baktım ama pek görünmedin çok ağrı olacakmı birde şu an döllenen embriyolara birşey olurmufisfisfis

peki idrara sıkışık olmam gerekiyorya bu iş lemden ne kadar sonra wc gitmeliyim yani onun düşme riski varmı kızların bazıları böyle şeyler yazdı ama byani öğle hissetmişler bu ola bilirmisenağlama

ordamısınnnnnnnnnnnnnnnnnn yardım et lütfen sıkmıyorum senağlamadeğilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…