tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üzgünüm canım olmamış :)) boşver halledersin bir ara

ya can. ne olur böyle düşünme.........bilgisayarla çocuğu bir tutma.....gel bir daha beraber deneyelim

kontrol paneline gir......ayarlara gir.....sayfayı aşağıya doğru kaydır ve özel mesajlaşmayı aç. en alt seçeneği seç

hem özel mesajlaşmayı aç hemde beni pop up la bilgilendiri seç ve sonunda kaydete bas

tamam abloşum sen ıyı bak kendıne hıc bıseyı takma kafana
sakın zor bı donemdesın ama atlatacaksın goreceksın

tamam tatlişko kendine çok iyi bak habersiz bırakma oldumu bebişim

valla şimdi strese girdim yarin ne olacak acaba ya yumurtalarımda bir sorun çıkarsa ne yapacağım bensenağlama ne olur bana dua edin birde sonuç ne kadar sürede belli olur(yumurtalarla ilgili) bilen varsa yardım etsin bana senağlama:1no2::sm_confused:

2-3 gün içinde transferin gerçekleşecek yarın akşam en geç ç.ba sabahı sana geri dönerler adet ve kalitesi ile ilgili.....

konuşamazsak eğer allah beraberinde olsun......kolay gelsin ve sonu hayırlı olsun...

acele merhaba nerde tedavi görüyosun bende çarşamba iğnelere başlıcam çok stresliyim

merhaba arkadaşlar şu an hepinizin duasına çok ihtiyacım var ne olur beni yanlız bırakmayın.Ne garip iğne vurulurken biran önce sona gelmek istiyordum şimdi ise başa dönmek istiyorum çok korkuyorum ya olumsuz olursa yayumurtalarımda sorun olursa senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

umarım herşey çok güzel olur bende antalyadyım ve çarşamba başlıccam iğnelere çok tedirginim

evet tahmin ettim son msjını okuyunca yaa ben çok strese giridm arkadaşım ya

şimdi çarşamba günü gidiyorsun muayeni oluyorsun,belki hormon tahlilini isterler 200 ytl onu yaptırıyorsun.tamammı şimdi çarşamba günü için strese girmeye gerek yok herşey normalse ki öyledir ilk iğnene başlıyorsun

şema bölümü var ona giridm şimdi bayağ pozitif var inşallah bizimde olur ilkinde anladım 10 da çağırdı ilk başta sonra işe gidicem diyince 8.30 aldı
asıl senin ki önemli şimdi umarım çok güzel haberlerini alırım beraber büyütürüz belki:::))

tatlımsakin ol şimdiden gerilme şimdi bak uyarmadı deme tedavinin en büyüğünü sen yapacaksına.siğne saatini çok iyi ayarlıyorsun ve her gün o saatde vuruluyorsun(BURASI ÇOK ÖNEMLİ AYNI SAATDE) TAMAMMIvurulamazsan arabanız var geç te olsa önemli değil eşin seni getirsin ben vurayım çok önemli bu:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…